Semne de bogatie

Ca sa fii bogat trebuie oare sa te nasti sub o stea nosocoasa? Sub ostea poate ca nu, dar intr-o zodie norocoasa reiese, dintr-o analizasevera a revistei Fortune, ca da.

Mai mult de un sfert dintre cei mai bogati 40 de americani peste 40 deani apartin unor doua semne ale zodiacului: Capricorn si Scoprion. Iarbietele Fecioare nu apar deloc!

Jucatorul de golf Tiger Woods (care ocupa locul 16 in topul amintit maisus), fundasul Ted Waitt (locul 5 in top) si unul dintre fondatoriipaginii Amazon.com, Jeff Bezos (locul 4), sunt toti Capricorni. Iardaca crezi in horoscop, nu este nici o mirare pentru tine capersoanele nascute sub acest semn ocupa un loc atat de fruntas in topulbogatilor. Capricornii sunt cei care muncesc din greu si metodic panaating succesul financiar si de obicei nu se relaxeaza pana cand nu audestui bani in buzunar. Nu suna deloc rau, nu?

Scorpioni precum Sean (P.Diddy), care s-a clasat pe locul 12, actritaJulia Roberts (locul 26) si unul dintre fondatorii Yahoo-ului, JerryYang (locul 8 in top), ocupa si ei un mare procent al topului. Ce spunezodiacul despre ei? Ca se descurca minunata atunci cand vine vorba debani, sunt plini de idei si foarte norocosi. De-am fi la fel de norocosica ei!

Si de ce nu sunt Feicoare pe lista? Pai se pare ca lor le place mai multo viata linistita, un serviciu fix, cu un salariu lunar si se feresc deprea multa bataie de cap. Poate ca ar trebui sa se sfatuiasca ceva maides cu Capricornii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod