"Saga Amurg: Eclipse", al treilea film al seriei

In "Saga Amurg: Eclipsa" raul care a pandit din umbra pana acum isi arata coltii. Orasul Seattle este devastat de o serie de crime sangeroase si disparitii misterioase.
In "Saga Amurg: Eclipsa" raul care a pandit din umbra pana acum isi arata coltii. Orasul Seattle este devastat de o serie de crime sangeroase si disparitii misterioase. Creand o armata dintr-o rasa noua de vampiri insetati de sange, malefica Victoria s-a intors pentru a se razbuna. Iar Bella, tinta principala, este acum in pericol de moarte. Uniti de acest secret infricosator, Edward si Jacob trebuie sa incerce sa uite rivalitatea dintre ei si sa se alieze pentru a o apara.

In timp ce lupta pentru a supravietui, Bella este nevoita sa aleaga intre cei doi. Conflictul care mocneste de mii de ani intre vampiri si varcolaci se poate transforma acum intr-un adevarat razboi, declansat de decizia unei simple muritoare.  

Dar Bella mai are o alegere de facut, una care va schimba vietile tuturor.

Dragostea si pasiunea se contopesc cu haosul si disperarea in cel mai asteptat film al verii. MediaPro Distribution iti dezvaluie misterele stravechi incepand cu 2 iulie, cand are loc premiera nationala a filmului "Saga Amurg: Eclipsa" pe marile ecrane din Romania.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • isabella pe 5 Aug 2010, 13:43
    filmul twilight

    am vazut filmele amurg,luna noua si eclipse si deabea astept sa vdad si al patru-lea film ...am si cartile...oleam citit...super film :*:*:*:*:*

    0
    0

  • isabella pe 5 Aug 2010, 13:36
    despre film

    super film...lam vazut pe toate ...am si cartile...super fil sunt chiar fan al filmului :*:*:*

    0
    0

  • MIHAELALUISA pe 10 Iul 2010, 18:32
    SUBERB FILM

    superb film............... dar eu din pacate nu l-am vazut........

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod