Regele pop ne-a parasit. Legenda continua!

"Am fost uimit de numarul mare al melodiilor pastrate la cutie. Am aflat ca nu le va lansa prea curand si ca vrea sa le pastreze pentru copii, un fel de mostenire pentru ei". "Michael crede ca va fi omorat de cancer si, astfel, traieste cu o teama constanta de moarte".
"Am fost uimit de numarul mare al melodiilor pastrate la cutie. Am aflat ca nu le va lansa prea curand si ca vrea sa le pastreze pentru copii, un fel de mostenire pentru ei". "Michael crede ca va fi omorat de cancer si, astfel, traieste cu o teama constanta de moarte". "Rudele lui cred ca nu e pregatit fizic pentru acest turneu si ca bolile de care a suferit in trecut i-au afectat conditia fizica. Se tem ca starul se va prabusi pe scena sau, mai rau, va muri". Acestea erau declaratiile care vuiau in jurul starului pop in ultima vreme. Atat el, cat si cei din jurul sau, se temeau de sfarsit si iata ca el a venit. Nu cancerul de pielea l-a omorat, ci inima, care de asta data l-a tradat.

Din cei 50 de ani de viata pe care i-a trait, mai mult de 40 i-a dedicat muzicii. Acest artist a cunoscut succesul de foarte tanar si multi cred ca tocmai succesul l-a distrus.
Viata lui a fost plina de controverse, scandaluri, recorduri, ciudatenii. Multi nu l-au inteles, dar l-au adorat. Michael Jackson reprezinta o legenda in istoria mondiala a muzicii pop. Constient fiind, poate, de golul pe care o sa-l lase, artistul a inregistrat o serie de piese care sa fie lansate dupa ce el va parasi aceasta lume. Iata ca a venit momentul.

Cantaretul a lucrat din greu in ultimele luni in studioul de inregistrari si a explicat ca va amana lansarea compozitiilor proprii pana cand va inceta din viata, pentru a asigura celor trei copii ai sai o mostenire substantiala.

Biograful neoficial al starului, Ian Halperin, a declarat: "Am fost uimit de numarul mare al melodiilor pastrate la cutie. Am aflat ca nu le va lansa prea curand si ca vrea sa le pastreze pentru copii, un fel de mostenire pentru ei".

Ieri a spus Stop Joc!, desi mai avea inca foarte multe planuri.
Starul pop a murit vineri dimineata (aproximativ 00:30 - ora Romaniei) dupa ce a fost spitalizat la Los Angeles, in urma unui stop cardiac, informeaza presa internationala, citata de Mediafax.

Celebrul cantaret, care a devenit faimos inca de cand era copil si a incantat generatii intregi cu muzica sa exuberanta si miscarile sale de dans, a murit dupa ce a facut un stop cardiac, fiind apoi transportat la un spital din Los Angeles, informeaza Reuters, citat de Los Angeles Times. Pe 29 august, Jackson ar fi implinit 51 de ani.

"Starul pop Michael Jackson a fost declarat mort de catre doctori in aceasta dupa-amiaza, dupa ce a ajuns la spital in coma profunda"
, au declarat surse pentru ziarul californian.

Potrivit site-ului TMZ, Jackson suferise un stop cardiac in casa sa din Holmby Hills, Los Angeles, in urma caruia a fost dus cu ambulanta la Centrul Medical UCLA din Los Angeles.
Insa cantaretul nu si-a recapatat pulsul, in ciuda eforturilor medicilor.

Cauzele decesului...


...nu sunt inca sigure si se asteapta autopsia care va avea loc astazi (n.r. vineri - 26 iunie). Cei care erau in jurul sau in ultima perioada au declarat ca artistul lua mai multe medicamente pentru a fi in forma la concertele pe care urma sa le sustina, in aceasta vara, la Londra. "Nu a fost ceva neaspteptat, si asta din cauza medicamentelor pe care le lua", a declarat pentru CNN, Brian Oxman, avocatul familiei Jackson. "Oamenii din anturajul lui i-au permis sa aiba acces la medicamente. Daca va ganditi ca a fost vorba despre un abuz de medicamente ca in cazul Anna Nicole Smith, nu e departe de ceea ce am asistat si in viata lui Michael Jackson", a adaugat el, citat de Realitatea.net. "Nu stiu cate medicamente lua, dar am auzit din familie ca era o cantitate foarte mare", a mai spus.

Aceste declaratii sunt sustinute de un fost purtator de cuvant al lui Jackson, Michael Levine.
La randul sau, acesta a declarat, pentru AFP: "Trebuie sa marturisesc ca nu am fost surprins de vestea tragica de azi. Michael a urmat un drum incredibil de dificil si adesea autodistructiv, de ani de zile. Talentul sau era indiscutabil, dar la fel si disconfortul fata de regulile acestei lumi. O fiinta umana nu poate suporta un asemenea nivel de stres".
26 Iunie 2009
 

Comentarii (21)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mariateo pe 6 Iul 2010, 14:36
    michael

    pacat dumneyeu sa-l ierte

    2
    0

  • Athina-Aurelia Costea ( Brasov pe 26 Feb 2010, 11:31
    Dragi surori si frati fani adevarati,

    Fiecare gest, oricit de marunt, care arata iubirea binemeritta fata de acest INGER, ma intareste si ma bucura enorm.DUMNEZEU sa va binecuvanteze cu toate bunatatile pe toti cei care il iubiti sincer !!! In schimb, fiecare cuvint murdar, fiecare stire mincinoasa, fiecare nedreptate din sirul parca nesfirsit, indurata de dragul meu ( nostru )INGER, ma dor cumplit ! Va fac si de aceasta data acelasi apel pe care l-am facut in nenumarate rinduri, si voi continua sa-l fac : luptati cu toate fortele, prin toate mijloacele posibile, ca INGERUL MICHAEL-daruit de DUMNEZEU noua nevrednicilor, sa nu mai fie ranit !! Luati atitudine ! Sa incercam impreuna, noi cei care-L iubim sincer, profund si pe buna dreptate, sa-i demonstram aceasta. Sa incercam sa-i alinam macar una din multimea ranilor pricinuite de atitia smintiti si vrajmasi ai PACII si IUBIRII. Sa nu ne lasam intimidati !! E strigator la cer faptul ca a fost ucis si inca mai este ranit !! EL ne-a daruit totul, inclusiv viata.Noi suntem de acum incolo profund datori de a-i pastra numele dulce si sfint, si mostenirea neintinate, si de a le transmite urmasilor.Din acel iunie blestemat, viata mi s-a rupt in doua.Sunt si voi ramine o inima daruita vesnic LUI MICHAEL, o spun cu toata bucuria si mandria indreptatite.

    1
    0

  • adela pe 14 Nov 2009, 20:00
    cea mai mare pierdere!

    daaa dak isi facea concertul la londra era de rau pentru rudele lui ele credeau ca se va prabusi pe scena s-au chiar mai rau va muri ei bine akum se linisteste si el,dar nu trebuia si era foarte periculos daka isi facea concertul la londra.!

    1
    0

  • bianca pe 11 Nov 2009, 16:35
    nu a murit micaie ceacson

    berbe sa erta swar cad fraea wwwrfa nabasw

    1
    0

  • iasmina pe 29 Sep 2009, 15:22
    el traieste in sufletul nostru

    Michael nu a murit,el inca traieste in sufletele noastre.Cu totii trebuie sa ne dam duhul o data si odata.Dumnezeu la vrut langa el.

    1
    0

  • Andreea pe 19 Sep 2009, 12:41
    Va trai vesnic!

    M.J va trai vesnic prin ceea ce a realizat si bineinteles va ramane mereu in sufletul celor,care au putut sa vada ce fel de om a fost cat de bun si cat de bland,si mai ales profunzimea mesajelor pe care le transmitea prin melodiile lui.Niciodata nu am mai vazut un om care sa-i iubeasaca pe toti ceilallti oameni,sa incerce sa-i ajute desi majoritatea l-au tradat,l-au inselat,au ras de el si l-au tarat prin experiente atat de urate....este atat de trist....

    2
    0

  • veronica pe 17 Sep 2009, 16:58
    R.I.P Michael Jackson

    au trecut 2 luni dar sufletul meu nu crede ca el a murit el nu a muri el este acum printre noi dar nu iti poti da seama doar daca simti cu adevarat.doar daca ai inteles cu adevarat anumite melodii de ale lui "heal the word,earth song,give to me"si multe altele insa anumite melodi simt ca imi dau putere si incredere stiu ca acea stea nu a cazut de pe bolta cereasca ea este acolo si straluceste mai tare ca niciodata

    1
    0

  • daniel pe 15 Sep 2009, 20:26
    Michael

    NE TE VOM UITA NICIODATA MICHAEL

    2
    0

  • cristina pe 2 Aug 2009, 17:31
    Michael Jackson

    Ami pare foarte rau pentru cei trei copii ai lui Michael ca nu a mai apucat sa ai vada crescand...dar totodata acum sa vedem cine o sa mai profite de pe urma lui???...El si-a castigat un loc bun acolo sus prin toate donatiile pe care le-a facut...Sa votam piesele lui Michael ...MERITA...sa facem asta pentru copiii lui.

    2
    0

  • monica pe 5 Iul 2009, 14:32
    Michael J

    eu de abia l-am cunoscut si am 8 ani.a avut catece foarte frumoase.Dumnezeu sa-l ierte.

    2
    0

  • Simona pe 3 Iul 2009, 17:19
    Michael J.

    Cred ca nu vom sti niciodata adevarul despre moartea lui, despre viata lui .. prea multi bani ...iar cel mai mare pacat al lui a fost ...ca a avut un succes exorbitant! Nici o fiinta umana nu poate trai la infinit privat de atatea lucruri umane si firesti. Cred ca a suferit ingrozitor.A fost cea mai controversata persoana de pe fata pamantului ... si dovada ca daca iti doresti ceva cu adevarat, chiar daca nu sti cat de mult bine iti va face, il obtii fara sa iti pese de lumea intreaga! Dumnezeu sa il odihneasca, sper din suflet sa fie mai fericit dincolo decat a fost aici ...aici am fost fericiti noi cei care i-am pretuit talentul ...!! God be with you forever! We love you

    1
    0

  • elena pe 30 Iun 2009, 17:15
    mj

    regret enorm disparitia unei asemenea capacitati muzikle...un intreg mapamond il plinge...dar nu il vom mai aduce inapoi. regret enorm moartea lui si imi pare rau k am ajuns sa il descopar dupa trecerea lui in nefiinta viata e f nedreapta....si totusi cred k moartea lui a fost voita... oricne a gindit...oricine a voit...oricine a facut...iertare nu are sa omoare o fiinta atit de plaplinda fizic, insa cu o voce atit de suava si cu recorduri ce l au intrecut chiar si pe elvis.... nu ma pot impaca cu gindul, regret moartea sa k pe a nuni membru al familiei mele... odihneasca se in pace!

    1
    0

  • Sad pe 28 Iun 2009, 13:10
    Michael

    Nu am cuvinte.Imi pare foarte rau.Dumnezeu sa-l ierte!

    1
    0

  • Simonafzr pe 27 Iun 2009, 16:34
    Michael Jackson

    Aici sunt linkurile unde puteti vedea "huiduielile" multimii de la World Music Awards 2006, asa cum considera cea care semneaza acest articol: http://www.youtube.com/watch?v=3Wlgpoci2yc&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=sYzKCRjDOXs&feature=related Nu ma pot considera fan al lui Michael Jackson, dar haideti sa nu uitam de respect doar pentru ca niste huiduielile dau mai bine intr-un articol decat ovatiile si lacrimile de fericire a mii de oameni. Eu am ramas profund impresionata, asta inseamna sa te numesti star, aviz "starurilor" din Romania.

    2
    0

  • daniela pe 27 Iun 2009, 12:26
    REGELE NU A MURIT ......

    NINA AI FERFECTA DREPTATE...NIMENI NU MAI VB . DE EL ...ASA CUM AR FI TREBUIT...UN TIMPIT A REUSIT SA-I STRICE IMAGINEA....SI MULTU S-AU LAUT DUPA EL ...CA OILE........IUBEA LUMEA CA NIMENI ALTUL ...DAR CE FOLOS...AFOST DEAJUNS SA ARUNCE UNUL ...CU O PIATRA SI UITE CE A FACUT ....A DISTRUS UN ...GENIU...PUTIN ZIS ....ERA UN INGER PE PAMINT ....ACUM E UN INGER ...IN CER ....L-A IUBIT ...DUMNEZUE ...DAIA NU A SUFERIT ...LA PAT .......CINE RAU MOARE GREU.........VA RAMENE IUBIT SI IN CER SI PE PAMANT..........NU A TIPAT LA LUME CAND I-A FOST GREU ...A MUNCIT SI IAR A MUNCIT ...CA DREPT DOVADA PANA A MURIT......MI-A ALINAT ANI CADN MI-A FOST CEL MAI GERU ....ASTA NU O SA UIT ....NICIODATA......

    1
    0

  • Ozzy pe 27 Iun 2009, 11:55
    minciuni

    2006: la 16 noiembrie urma pe scena la Londra pentru prima oara dupa noua ani cu ocazia World Music Awards. Pleaca in huiduielile multimii, dupa ce nu a putut canta decat cateva versuri din "We Are The World"??????????? Cum puteti scrie asa ceva????Puteti da o cautare pe youtube sa va convingeti cat de aclamat a fost atunci si cat l-au ovationat fanii!!!!! Nu pot sa cred ca se scriu asemenea aberatii chiar si dupa moartea lui

    1
    0

  • liliana pe 27 Iun 2009, 11:48
    despre Michael

    Nu-i nimic Michael, acolo la Dumnezeu sigur iti este mai bine, decat acolo intre oamenii aia profitori din jurul tau care te-au ranit.. dar NOI ITI SIMTIM LIPSA, TE IUBIM SI NICIODATA NU TE VOM UITA!

    1
    0

  • Sonia pe 27 Iun 2009, 11:00
    Pacat!!!

    Chiar imi pare rau de M.J...la numai 50 ani...un om care a primit de la viata cam totul in egala masura...stralucire, celebritate si tot atat de multa tristete, singuratate si ghinion...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Ce rost mai au atatea speculati...eu cred ca totusi a murit inainte de vreme si nimeni nu si-a dorit asta... P.S. sunt tare curioasa de melodiile lasate mostenire copiilor sai!

    0
    0

  • CORINA pe 27 Iun 2009, 10:57
    mare pierdere!

    s-a stins o mare Stea de referinta pentru industria muzicala internationala.God be with you Michael, `cause we are now alone......

    1
    0

  • Nina pe 27 Iun 2009, 10:37
    l-au omorit

    njectie cu Demerol,,,i-au administrat o doza prea mare, care i-a oprit inima. Toti cei care s-au imbogatit de pe urma lui..carora nu le-au pasat de starea lui de sanatate..presa..televiziunea..fiecare a contribuit cu ceva la moartea lui!Dar..acum dupa ce a murit..ce rost mai are sa dati vina unii pe altii?!Toti sunteti in aceeasi masura vinovati !!! imi place de voi, media in general... pana joi toti faceau audienta din cauza scandalurilor:"michael e pedofil"...si s-au dovedit a fi neadevarate...scandalurile astea l-au distrus moral pe MJ...acum ca a murit...deodata faptul ca media l-a facut in toate felurile nu mai e asa important...acum este unul din cele mai MARI genii...

    1
    0

  • lorena pe 26 Iun 2009, 22:58
    imi pare rau!!!

    imi pare de el. .chiar dak nu sunt o fana . .si nu iam asc mell lui prea mult. .dar imi placea mult cum danseaza. .condoloantele mele. .

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod