Paris Jackson: "Ei l-au omorat pe tata!"

Dupa ce, in timpul ceremoniei de comemorare de la Staples Center, Paris i-a induiosat pe cei prezenti cu un discurs emotionant despre tatal sau, acum a venit vremea sa acuze.
Dupa ce, in timpul ceremoniei de comemorare de la Staples Center, Paris i-a induiosat pe cei prezenti cu un discurs emotionant despre tatal sau, acum a venit vremea sa acuze. La mai bine de trei luni de la moartea lui Michael Jackson, Paris „ii arata cu degetul" pe organizatorii turneului "This is It", mentionand ca ei sunt singurii vinovati de moartea tatalui ei.

"L-au 'muncit' pe tata non-stop... Nu a avut nici macar sansa sa se odihneasca", a declarat Paris, citata de Mirror.co.uk.
Aceasta dezvaluire a fost facuta de matusa fetitei, La Toya, care a devenit un fel de confident al micutei. "Era tratat de cel mai bun cardiolog, deci era asigurat din acest punct de vedere. Adevarul este ca au tras prea mult de el", si-a continuat Paris acuzatiile.

"Tu nu intelegi! L-au obligat pe tata sa munceasca, chiar daca el nu-si dorea acest lucru. Ma simt atat de rau", ii spunea Paris matusii sale, la putin timp de la decesul tatalui ei.

"Incearca sa ma omoare"


Versiunea conform careia Michael ar fi murit accidental, in urma unei supradoze, nu a fost niciodata "inghitita" de familia lui. Dovada sunt numeroasele autopsii care i s-au facut artistului, anchetele si acuzatiile care planeaza asupra doctorului Murray.
Pe langa declaratiile facute de Paris, uluitoare chiar, avand in vedere varsta ei, de 12 ani, La Toya pune si mai mult "gaz pe foc". Sora artistului sustine ca ar exista si alte motive pentru care "apropiati" pe plan profesional sa fi vrut sa-l elimine pe Michael. Toata lumea ravnea la catalogul Beatles si la alte lucruri pe care le avea artistul in posesie.

In plus, La Toya declara ca insusi Michael i-ar fi spus la un moment dat ca se asteapta la ce-i mai rau din partea colaboratorilor sai.
"Atunci cand am aflat ca a murit, am stiut ca este ceva necurat la mijloc. Este important sa intelegeti ce mi-a spus Michael intr-o zi: 'Daca mi se va intampla ceva, sa te gandesti ca am fost omorat. Incearca sa ma omoare'. Si cand mi-a spus chestiile astea nu delira". "Vor sa ma omoare pentru catalog. E periculos", acestea au fost cuvintele artistului.

La final, asemenea altor declaratii pe care le-au facut toti membri familiei, La Toya se arata increzatoare in justitie si spera ca adevarul sa iasa la lumina.

Multe se vor mai spune si scrie despre sfarsitul Megastarului.
Asa cum s-a intamplat si in cazul lui Elvis, idolul lui Michael, sute si mii de versiuni au aparut si vor mai aparea. Tot ceea ce ramane este opera lor artistica.

Foto: Mirror.co.uk
1 Octombrie 2009
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ionela_cool97 pe 17 Iun 2010, 15:51
    Abureli marca La Toya

    hmmm.....Eu nu am incredere in La Toya pentru ca isi da atatea aere.....nu zic nu.....dar nu stiu.....povestea asta e prea cusuta cu ata apa si nu imi inspira incredere deloc...Iar de Paris mi-am schimbat de fapt total definitiv parerea.....O credeam afectata de moartea tatalui ei dar dupa cateva luni la timpul acela sa isi scoata dintii si sa zica ca colaboratorii lui Michael l-a omorat.....eeee prea de tot.....papa

    1
    0

  • Alina pe 13 Oct 2009, 16:36
    Abureli marca La Toya

    Hm, La Toya nu e nici pe departe o sursa de incredere, a se vedea atitudinea ei mizerabila si minciunile jegoase pe care le-a vandut presei in timpul scandalui de presupusa molestare care l-a nenorocit pe Michael... Ea nu prea are talent, a trait toata viata vanzand barfe ziarelor de scandal. Nimic bun despre ea, mi-ar parea rau sa aflu ca pe mana ei au incaput copiii lui Michael...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod