Ovidiu Komornyk, "Mireasa vieţii mele" de un milion de euro

Compozitorul şi interpretul piesei "Eşti mireasa vieţii mele" a strâns de pe urma acestei piese nu mai puţin decât un milion de euro.
Compozitorul şi interpretul piesei "Eşti mireasa vieţii mele" a strâns de pe urma acestei piese nu mai puţin decât un milion de euro. Lansată în 2001, piesa este în continuare cerută în concertele pe care le susţine artistul, dar şi la nunţile la care este invitat în calitate de interpret.

"E greu să fac un calcul, însă cred ca am cântat melodia, lansată în 2001, la peste 400 de nunţi.
Sunt fericit când văd că tinerii aleg această piesă pentru un început de drum în viaţă. Acum, pe criză, nu toate cuplurile îşi mai permit însă să mă plătească"
, a declarat artistul pentru cotidianul Click.

Onorariul pe care îl percepe Komornyk pentru evenimentele la care este invitat se ridică la suma de 2500 de euro şi, în plus, la suma de 1 milion de euro sunt incluse şi veniturile din drepturile de autor.

"Piesa este interpretată în multe restaurante.
De regulă, primesc sumele cuvenite pentru drepturi de autor, însă vă daţi seama că nu pot controla fenomenul în întregime"
, declară în continuare artistul.

Recunoscut ca unul dintre cei mai romantici interpreţi de muzică uşoară de la noi, Ovidiu Komornyk a studiat muzica în particular. La 20 de ani a devenit laureat al Festivalului de la Mamaia şi tot atunci a obţinut premiul trei în cadrul Festivalului Internaţional din Bucureşti.
Opt ani de zile nu s-a mai auzit nimic de acest artist, pentru că a ales să plece în străinătate. Revenit în 1998 în ţară, Ovidiu Komornyk a decis să facă tot muzică. După cum se vede, a fost o decizie inspirată.

Ascultă în continuare piesa "Eşti mireasa vieţii mele"



Foto: Adevărul.ro
8 Octombrie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod