Nu are mâini, dar cântă exemplar la pian

Este vorba de Liu Wei, un tânăr de 23 din China, care a uimit juriul competiţiei China's Got Talent. El a câştigat concursul după un recital de excepţie la pian, în cadrul căruia a interpretat piesa "You Are Beautiful".
Este vorba de Liu Wei, un tânăr de 23 de ani din China, care a uimit juriul competiţiei China's Got Talent. El a câştigat concursul, după un recital de excepţie la pian în cadrul căruia a interpretat piesa "You Are Beautiful".

Secretul său constă în faptul că s-a autoeducat şi a ajuns să-şi folosească picioarele în loc de mâini. Acelaşi lucru îl face şi când se aşează în faţa pianului, iar speranţa lui este să ajungă unul dintre cei mai apreciaţi artişti din lume.

"Am două opţiuni: pot să mor cât mai repede cu putinţă sau pot să trăiesc o viaţă incredibilă.
Aleg a doua variantă"
, acesta este motto-ul după care se ghidează în viaţă.

Lei Wei şi-a pierdut mâinile pe când avea 10 ani, în urma unui accident, când din greşeală a atins firele de înaltă tensiune, în timp ce se juca cu prietenii lui. La pian a învăţat să cânte când avea 19 ani. Tânărul recunoaşte că nu i-a fost deloc uşor să înveţe să "mânuiască" clapele pianului cu degetele de la picioare, dar că pasiunea pentru muzică a fost cea care a învins în cazul lui.




13 Octombrie 2010
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • corinaa pe 14 Oct 2010, 13:19
    Bravo lui!!

    Cinste tie !! Dupa ce a patimit atata a ajuns un om minunat si nu sa lasat batut ! Respectele mele ! Canta si foarte frumos Jos palariaa :X

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod