Nadia si Teo ni se
alatura de Paste

Cred ca orice jurnalist isi doreste sa-i ia un interviu Nadiei Comaneci, iar daca ai sansa sa discuti si cu Teo Trandafir, este clar ca satisfactiile acestei meserii ti s-au aratat.
Cred ca orice jurnalist isi doreste sa-i ia un interviu Nadiei Comaneci, iar daca ai sansa sa discuti si cu Teo Trandafir, este clar ca satisfactiile acestei meserii ti s-au aratat.
Asa cum v-am obisnuit, in pragul sarbatorilor importante din an, Eva.ro iti pregateste un dosar consistent cu subiecte de interes pentru perioada respectiva.

Ce poti spune despre Nadia Comaneci? Ca este campioana mondiala, ca a luat primul zece din istoria gimnasticii mondiale, ca participa la diverse evenimente caritabile si se implica foarte mult in acest domeniu, ca a realizat si pregateste in continuare proiecte de anvergura, ca este mama, sotie, femeie de afaceri, sportiva etc. Multe se pot spune despre aceasta femeie care, de-a lungul anilor, a demonstrat nu o data ca este pe primele locuri in topul celor mai importante femei din lume.

Teo Trandafir...
Ce stim despre ea? Este unul dintre cei mai buni oameni de televizune din Romania, cu un umor care te lasa fara replica. A dus o lupta acerba cu kilogramele in plus si, dupa cum singura recunoaste, inca o face. Este mama unei fetite minunate care, se pare, a preluat din umorul mamei sale...

De data aceasta, nu am urmarit sa dezbatem vreun subiect de actualitate din viata lor, am vrut doar sa aflam ce fac de Paste si ce inseamna aceasta sarbatoare pentru ele.

Speram ca este o surpriza placuta pentru tine si iti dorim un Paste fericit, cu bucate alese si liniste in suflet!
Nadia
Teo
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kore_kleopatra pe 29 Apr 2008, 13:32
    teo si nadia

    le iubesc pe amandoua le doresc un paste fericit.

    0
    0

  • Dora pe 26 Apr 2008, 20:19
    pt. Iordan

    Nu vrei sa cumperi Eva, da' vad ca nu te poti abtine s-o citesti!!

    0
    0

  • iordan pe 25 Apr 2008, 22:21
    nadia si teo

    daca, despre nadia au circulat zvonuri legate de relatia ei cu nicu, despre teo sa spuna ea de legatura dintre ea si mircea badea, dar lasati-ne cu fufismele ca nici una nu ma va face sa cumpar eva, parol!

    0
    0

  • bebe pe 25 Apr 2008, 16:18
    nadia si teo

    Despre aceste doua femei se poate spune ca sunt doua reprezentante de cinste ale din Romania. Ne mindrim cu ele ,adevarate exemple de urmat pentru toate tinerele noastre. Le doresc amindurora PASTE FERICIT.

    0
    0

  • alliissa pe 25 Apr 2008, 14:29
    Nadia si Teo

    Consider ca amandoua au personalitati complexe, polivalente.Va admir foarte mult !Felicitari!

    0
    0

  • BRADPIT pe 25 Apr 2008, 14:19
    IMI PLACE DE AMADOUA VEDETE IN SPECIAL DE Nadia

    consider ca Nadia este o atleta ce nu va fi egalat pe veci.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod