Mihaela Rădulescu, chemată să salveze două televiziuni

Fostul soţ vrea s-o arunce în luptă. Conştient de popularitatea şi puterea media pe care o are Mihaela Rădulescu, Elan Schwartzenberg ar fi dispus să-i ceară ajutorul fostei sale soţii în promovarea televiziunilor la care este acţionar. Acesta a declarat în emisiunea moderată de Robert Turcescu la B1 TV următoarele "Cred că dacă aş convinge-o pe Răduleasca să facă o emisiune duminica, de la 3 la 6, doar din acea emisiune pot să susţin toată (Realitatea TV)".
Fostul soţ vrea s-o arunce în luptă. Conştient de popularitatea şi de influenţa media pe care o are Mihaela Rădulescu, Elan Schwartzenberg ar fi dispus să-i ceară ajutorul fostei sale soţii în promovarea televiziunilor la care este acţionar Realitatea (91%) şi B1 (10%). Acesta a declarat în emisiunea moderată de Robert Turcescu la B1 TV următoarele "Cred că dacă aş convinge-o pe Răduleasca să facă o emisiune duminica, de la 3 la 6, doar din acea emisiune pot să susţin toată televiziunea".

A declinat prima ofertă


Acum câteva luni, în plină campanie de relansare a postului B1 TV, în presă s-a vehiculat ideea că Mihaela Rădulescu va semna un contract cu televiziunea din Calea Victoriei. Toată lumea se aştepta ca vedeta să reapară pe post, deşi se ştie că această decizie a ei de a se retrage din televiziune a fost târgul propus de fostul ei soţ ca să-l aibă pe Ayan lângă ea. Refuzul ei este cu atât mai ciudat, acum când se ştie că Elan are 10% din acţiunile postului B1 TV.

"Nu am semnat nimic. Eu chiar m-am mutat definitiv din România, cu copil cu tot. Nu am niciun gând să mă întorc, pentru niciun proiect permanent. Fac doar ediţii speciale şi doar atunci când cădem de acord că este cazul"
, declara Mihaela Rădulescu la acel moment.

Conştient de popularitatea fostei sale soţii


Iată că zilele acestea, prin declaraţia făcută de Elan Schwartzenberg, întoarcerea Mihaelei Rădulescu în prim-plan e luată în calcul. Popularitatea şi puterea mediatică pe care a reuşit să şi le câştige fosta moderatoare TV sunt, probabil, elementele pe care se bazează noul proprietar Realitatea TV.
Se ştie foarte clar că Mihaela Rădulescu reuşeşte să facă emisiuni cu cifre foarte mari de rating. Acest lucru, indubitabil, înseamnă bani şi, ca orice om de afaceri, la bani se gândeşte fostul ei soţ.

Emisiunea "Duminica în familie", spre exemplu, făcea, în medie, 5,2 puncte de rating, ceea ce înseamnă 600.000 de telespectatori, iar ediţiile emisiunii "Neaţa cu Răzvan şi Dani" de vara trecută, când Rădulescu şi-a înlocuit, temporar, iubitul la cârma emisiunii, au înregistrat un rating dublu faţă de cel obţinut într-o zi obişnuită. Bunăoară, conform paginademedia.ro, media emisiunii de luni (28 iunie 2010) a fost de 209.000 de telespectatori din mediul urban (1,8 rating). Audienţa emisiunii a fost mai ridicată după ora 9.00. Vârful a fost atins la 9.44, când 314.000 de persoane se uitau la Neaţa cu Răzvan şi... Mihaela Rădulescu. Pentru comparaţie, săptămâna trecută, cu Răzvan şi Dani, emisiunea a avut o audienţă medie de 150.000 de telespectatori (1,3 rating).

În concluzie, aşteptările lui Elan Schwartzenberg sunt pe deplin justificate, dacă este să ne luam după cifrele prezentate mai sus.



Foştii soţi, parteneri de afaceri


Această eventuală colaborare în business nu ar fi nouă pentru cei doi foşti soţi. După renunţarea divei la televiziune, cei doi au deschis un lanţ de magazine de haine pentru copii, denumit "Picioru' gras", numele de alint al copilului lor, Ayan.
Ceea ce a pornit de la un hobby, aşa cum declară omul de afaceri, s-a transformat într-un adevărat business. "În câteva luni, am reuşit să deschidem şase magazine, investiţia medie pentru fiecare unitate fiind de aproximativ 100.000 de euro. În următoarele şase luni, vom inaugura încă două magazine în Bucureşti şi unul la Monaco", spunea Schwartzenberg, într-un interviu acordat Capital, la începutul anului trecut.

Relaţia Mihaela Rădulescu - Elan Schwarzenberg


Povestea de dragoste dintre Mihaela Rădulescu şi Elan Schwarzenberg a fost lungă şi s-a terminat tensionat. Cea care a făcut primul pas în relaţia lor a fost vedeta. "Mihaela m-a agăţat într-o discotecă, punându-mi în palmă un bilet, o hârtie de la bar, pe care scria cu pixul numele şi numarul ei de telefon", povestea omul de afaceri acum câţiva ani. După o relaţie de câţiva ani buni, cei doi au decis să se căsătorească în 2004, anul în care s-a născut şi fiul lor, Ayan. Când nimeni nu se aştepta, în septembrie 2008, cei doi anunţă că divorţează. "Ne-am despărţit de multă vreme, cu discreţie şi grijă pentru copilul nostru", avea să declare vedeta TV în momentul în care informaţia a fost făcută public, ţinând să precizeze că despărţirea în fapt se petrecuse cu câteva luni în urmă.
Au mers de mână la judecătorie, toată lumea crezând că încă se mai poate ca oamenii să se despartă fără circ, dar iată că începutul nu a semănat cu finalul. La puţin timp după ce au fost depuse actele de divorţ, războiul declaraţiilor a început între cei doi. Fosta moderatoare TV a vorbit despre infidelităţile soţului ei, dar şi despre faptul că a dat-o "afară din casă într-o criză alcoolică". "Am fost ameninţată în toate felurile de către fostul meu soţ - că-mi va pune droguri în poşetă ca să le găsească poliţia, că mă va lăsa să mor de foame, că-mi va distruge familia, că-mi va lua copilul cu orice chip, că va plăti martori să zică oricând, tot ce e mai rău despre mine", mărturisea vedeta atunci. În schimb, Elan, prin reprezentanţii lui, ţinea să precizeze că: "poate pune la dispoziţie extrasele cărţii de credit ale doamnei Mihaela Rădulescu plătite integral din contul soţului care arată negru pe alb cheltuirea sumei de 150.000 de euro în ultimele 6 luni, toate cheltuielile fiind exclusiv pentru haine, poşete, pantofi şi deplasări în străinătate împreună cu Dani Oţil".
Conflictul s-a stins în momentul în care diva a ales să părăsească România pentru a se muta la Monaco, de dragul şi pentru liniştea fiului ei, aşa cum a declarat.
6 Mai 2011
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Olga pe 8 Mai 2011, 23:32
    Un mic comentariu la"SUNTETI JALNICI"

    E de preferat,ca atunci cand nu suntem stapani pe cunostintele ce le avem(in cazul de fata,de gramatica),sa nu ne grabim sa punem mana pe piatra,caci s-ar putea ca piatra sa ricoseze taman in capul celui care a aruncat-o.A declina nu inseamna sa treci un verb prin toate timpurile.Asta se face cand conjugi.Cuvantul "a declina" in cazul la care va referiti este folosit corect.Deci cine-i jalnic???????

    3
    1

  • Mihaela pe 6 Mai 2011, 17:22
    SUNTETI JALNICI

    DRAGILOR!!!!NICI NU STITI SA FOLOSITI CORECT CUVINTELE!!!! NU TE SUPARA DAR CE CUVAND ESTE "A DECLINA"???IN ORICE CAZ NU INSEAMNA A REFUZA!!!IN ENGLEZA DA, INSEAMNA A REFUZA....DAR IN ROMANA INSEAMNA A TRECE UN VERB PRIN TOATE TIMPURILE VERBALE!!!!EU ZIC SA VA LUATI TOTI UN DEX....NU DE ALTA DAR SUNTETI UNEORI PRAF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod