"Michael Jackson nu era pedofil, ii placeau femeile"...

Trei dintre fostele garzi de corp ale Megastarului, oamenii care i-au stat alaturi lui Michael Jackson in ultimii 2 ani din viata, au fost invitati in emisiunea "Good Morning America", unde au vorbit deschis despre cel care le-a fost sef.
Trei dintre fostele garzi de corp ale Megastarului, oamenii care i-au stat alaturi lui Michael Jackson in ultimii 2 ani din viata, au fost invitati in emisiunea "Good Morning America", unde au vorbit deschis despre cel care le-a fost sef. Cei trei, Mike Garcia, Bill Whitfield si Javon "BJ" Beard, au demontat ideea conform careia Michael Jackson ar fi fost pedofil, insa au afirmat raspicat ca era un individ chinuit de propria faima.

Despre Michael Jackson se pot spune multe, dar se stiu foarte putine, de fapt. Lui Michael Jackson ii placea foarte mult sa-si petreaca timpul cu cei 3 copii ai sai, ii placea sa mearga la fast-food si, mai mult decat atat, i-ar fi placut sa se opreasca intr-un un bar sa bea o bere cu prietenii, insa nu a putut niciodata sa faca chestia asta, spun cei trei.
De asemenea, fostele garzi de corp ale artistului nu s-au temut sa afirme ca Jackson traia izolat, era singuratic, descriindu-i viata ca fiind plina de "stres, paranoia si durere".

Unul dintre cele mai triste momente pe care si-l amintesc cei trei, un moment care a demonstrat cat de trista a fost viata Megastarului, a fost la una dintre petrecerile aniversare date de ziua de nastere a unuia dintre copii. Singurii oameni prezenti la aceasta asa-zisa petrecere au fost Michael, profesoara, dadaca si ei trei (n.r. garzile de corp). Niciun copil, niciun prieten... nimeni.

Javon "BJ" Beard l-a cunoscut pe artist in 2007 si-si aminteste exact ce s-a intamplat in ziua respectiva.
"Si-a dat jos masca pe care o purta pe fata si mi-a spus: 'Buna, BJ, am auzit atatea lucruri despre tine. Intra si ia loc'", declara BJ.

Cei trei au fost angajati sa se ocupe de securitate, un domeniu care-l obseda efectiv pe Megastar, insa, cu timpul aceasta activitate s-a transformat in mai mult. Jackson avea incredere orbeste in ei, iar ei ii stiau secretele, stiau totul despre viata lui si a copiilor.

"Noi l-am cunoscut pe Michael Jackson omul, nu artistul"



Tot cei trei au lamurit si care era situatia mastilor pe care le purta artistul in public. Tot timpul s-a spus ca acestea aveau rolul sa ascunda semnele operatiilor estetice despre care s-a tot vorbit, insa adevarul era altul.
Artistul le folosea ca sa se deghizeze. Niciodata nu au avut curajul sa-l intrebe de ce se deghizeaza. "Nu puteam sa-l intrebam: 'Domnule, de ce naiba folositi aceste masti?'", spune Beard.

In cadrul aceleasi emisiuni, garzile de corp au vorbit si despre casa in care si-a gasit sfarsitul aceasta legenda a muzicii pop. In ciuda faptului ca intotdeauna vorbea despre aceasta casa inchiriata ca fiind casa lui, cei apropiati stiu ca nu i-a placut niciodata resedinta. Nu se simtea in siguranta acolo si acest lucru a fost sustinut si de Bill Whitfield. "Pentru mine, pentru tine, aceasta este o casa minunata, insa pentru siguranta lui Michael si a copiilor lui, nu, categoric nu!".
10 Martie 2010
 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cnv pe 28 Iun 2010, 18:05
    Mj

    cand o sa realizati in viata tot ce a facut omul asta apoi sa il faceti pedofil , fraierilor!!!!!! Fuck U!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lasati-l sa se odihneasca in pace!!!

    1
    0

  • AS pe 19 Apr 2010, 23:17
    Pedofil

    App toti astia kre spuneti k a fost pedofil , voi stiti k suferea de sindromul Peter Pan , stiti ce inseamna asta k el nu a putut creste niciodata adik a ramas copil si se comporta k un copil ,deci retarzilor cum un copil poate f--- alt copil dobitolcilor , toti apropiati lui BG , dadacele si toti kre ii ereau aproape stiau cat de mult iubeste copii pentru are a si deschis fundatia " we are the world " k sa ii ajute si toti au zis k NU E PEDOFIL

    1
    0

  • dnn pe 3 Apr 2010, 21:16
    mj

    vorbiti ca prostii! ati vaut voi cu ochii vostri cum f*** copii??? ce dracu mai oameni, asa josnici puteti fi, insetati de barfe??? mi-e scarba de lumea asta. un lucru bun nu il discutati cat discutati un kkt. ati vazut cu ochii vostri??????

    1
    0

  • Athina-Aurelia Costea ( Brasov pe 22 Mar 2010, 12:55
    Toata dreptatea din lume pentru Roxy hardy !!!

    FELICITARI DIN ADINCUL INIMII pentru Roxy hardy !!! Toata sustinerea mea !!! DUMNEZEU sa va binecuvanteze pe toti cei care IL pretuiti pe acest INGER !!! Enid ( 16, 31 )iti raspund incepaind cu aceleasi cuvinte : ,,Doar nu" oi fi dorind sa te unesti cu Vrajmasul, sa-ti atragi ura mea si mustrarea LUI D-ZEU, punind la indoiala neprihanirea acestui INGER ?!

    1
    0

  • gina pe 12 Mar 2010, 21:03
    michael

    Sa fim mandri ca am fost contemporani cu "EL"!!

    2
    0

  • oana029 pe 12 Mar 2010, 18:39
    un talent rar

    a fost un om de entertainment foarte talentat si f bun in ceea ce facea

    1
    0

  • diana blaj pe 12 Mar 2010, 12:04
    M jackson

    Sunt de acord cu fetele de buna credinta, lasati-l sa se odihneasca in pace, nu se va naste curand un geniu ca el. Important este ca ne-a bucurat sufletul cu muzica lui.

    1
    0

  • alexe simona pe 12 Mar 2010, 10:09
    nu era pedofil

    Daca era pedofil atunci de ce s-a sinucis tatal baiatului care l-a acuzat de pedofilie imediat dupa moartea lui?Michael avea un bun simt cum putine persoane il au in ziua de azi.era un barbat bland ,vesel si daca ati vazut filmuletele de pe youtube atunci ati vazut cum se juca acasa la el cu copiii...Le punea la dispozitie imensa lui propietate si pur si simplu uita ca e barbat si se juca impreuna cu copiii.jocuri nevinovate pe care le-am jucat toti la un moment dat,pline de rasete si veselie.iubea copiii pentru puritatea lor pentru nevinovatia sufletelor .in el a existat mereu copilul care a refuzat sa creasca.MICHAEL a fost si va ramane un geniu dar ca toate geniile ,a fost un neinteles.se vor mai scrie multe despre el se vor mai spune multe dar probabil tot un mister va ramane.eu stiu atat.intotdeauna i-am iubit muzica ,dansul.cand era pe scena se transforma total.din barbatul timid care era in viata de toate zilele devenea o forta careia pur si simplu nu aveai cum sa te impotrivesti.

    1
    0

  • dana pe 11 Mar 2010, 23:47
    si pe vecinu/vecina de vis-a-vis il putem numi pedofil

    adevaru´ ca cu atita ´´birfa´´ periodistica care aduce bani... nu mai mir ca, pe vecinu´de vis-a-vis, care deabia s-a mutat in bloc si nu cunoaste nimeni nimic despre el, il putem numi pedofil, ptr ca s-au asezat birfitoarele in parc(sau la colt) si au inceput sa-l treaca...dunarea ptr simplu fapt ca nu le pica bine, ca nu-l cunosc si nu au ce sa spuna despre el, asadar ...inventeaza darmite un megastar pop, pe care nu-l cunoaste nimeni, nimeni, cu adevarat bullshit

    2
    0

  • Athina-Aurelia Costea ( Brasov pe 11 Mar 2010, 22:50
    Alex, daca te indoiesti inca....

    Te asigur atit eu cit si milioanele de oameni de bun simt si cu frica de D-ZEu din lumea asta , ca acest INGER ne-a raspuns toata viata LUI cu paine si iubire la pietrele aruncate de noi toti nevrednicii care nu L-am meritat si nici acum nu meritam nici macar numele sa i-L pronuntam.Mult iti mai trebuie ca sa te vindeci de atit de raspandita boala a inghitirii pe nerasuflate a tuturor mizeriilor cu care va indoapa presa . tuturor

    1
    0

  • Sonya pe 11 Mar 2010, 20:13
    @alex

    Alex cunosti tu vreun pedofil ca sa afirmi ca le plac femeile?

    1
    0

  • Alex pe 11 Mar 2010, 19:14
    stiri proste

    Nu stiu daca MJ a fost sau nu pedofil dar cine spune ca pedofililor nu le plac femeile?? stiri pline de prostii

    1
    0

  • enid pe 11 Mar 2010, 16:31
    doar nu?

    Doar nu se perverti de fata cu bodyguarzi....

    1
    0

  • Roxy Hardy pe 11 Mar 2010, 13:53
    Salut

    Intradevar Michael Jackson a fost un om bun,prea bun cu fiecare om,el nu a vorbit urat,nu se imbata cum fac alti artisti...nu inteleg de ce uni oameni zic vorbe urate despre Michael Jackson?acei oameni daca sar pune in pielea artistului si ar trai aceeasi viatza precum Michael oare tot aceeasi parere vor avea? Michael nu a vrut sa moara,a vrut sa salveze planeta,sa vindece lumea acesta era dorinta lui.Unii oameni pot fi atat de rai spunand lucruri urate despre el.nu e corect sunt gelosi,prea gelosi,invidiosi ca sa poata vedea si partile bune dintr-un om bun! Dar oameni rai din lumea rea,iau inchis cararea spre o viatza mai buna,iar el acum nu mai este,Dumnezeu sa suparat pe noi oamenii si ne-a luat un om bun,pentru a ne putea da seama ce am pierdut.Dar nu uitati ca Michael Va fi mereu langa noi dar va fi un Inger,linistit,bland...putin trist ca nu e langa copii lui,dra fericit ca ii va pazi oriunde vor fi!La bine si la Rau

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod