Madalina Manole a murit, urmasii au inceput scandalul

Ma intreb de ce trebuie ca de fiecare data suferinta pierderii unei persoane dragi sa ne transforme in monstri?
Ma intreb de ce trebuie ca de fiecare data suferinta pierderii unei persoane dragi sa ne transforme in monstri? De ce uitam ca cel drag ne-a parasit si ne canalizam energia pe bunurile pe care le avea, bunuri pe care le vrem pentru noi de acum incolo? Ce trebuie sa fie in mintea unor parinti care, la numai o zi dupa ce si-au inmormantat copilul, incep o lupta in justitie cu ginerele lor pretinzand ca vor averea si copilul?

In aceste cuvinte, am incercat sa formulez o serie de intrebari care, culmea, caracterizeaza in mare cazul Madalina Manole sau Mircea Magdalena Anca, asa cum ii place sotului ei sa-i spuna. Nu spun ca Petru Mircea este lipsit de vina, nu spun ca parintii ei sunt niste vanatori de avere, insa circul mediatic pe care l-au pus la cale este de-o grosolanie fara margini.

Ce spun parintii Madalinei


Ion Manole, tatal artistei, a fost cel care a declansat scandalul, spunand ca ginerele sau nu s-a interesat sa-i aduca sotiei sale un medic, preferand sa "ia calea vracilor". Astfel spus, mai mult sau mai putin voalat, socrul isi acuza ginerele de crima.

"Ginerele meu a sarit ca ne omoara daca aducem un psiholog. Si era casa fetei mele. Noi ne ofeream sa aducem un doctor, deci sa-i acordam asistenta medicala, si stiti ce au facut? Petru nu a vrut sa ne lase sa o ducem la psiholog.
I-a adus un vraci, care i-a facut sedinte prin care cica scotea rautatea din om. Apoi a zis ca o duce la Botosani la o manastire, iar cand a ajuns acolo, dupa 500 si ceva de km de condus, Madalina a cazut din picioare in curte. A dus-o pe la niste vraci de acolo, pe urma cand s-au intors acasa a continuat cu vraciul asta"
, a declarat, la un moment dat, Ion Manole.

Plecand de aici, drumul pana la judecatorie a fost ca si batatorit. Ei si-au angajat o avocata, in persoana cunoscutei Beatrice Comaniceanu si sustin ca vor cere in instanta atat custodia copilului, cat si casa din Otopeni, despre care spun ei ca a fost construita cu banii Madalinei.

"Dansii au spus ca sunt in masura sa-si vada si sa-si creasca nepotul de acum incolo. Parintii au spus foarte clar ca toate bunurile, tot ce este la Madalina, tot imperiul Madalina Manole este facut de ea inainte de casatorie", a declarat Beatrice Comaniceanu

Mai mult decat atat, avocata adauga, citata de EVZ.ro: "Sunt hotarati sa spuna ceea ce s-a intamplat cu adevarat in casa Madalinei. Ceea ce a povestit Madalina, ce a trait in casa, cum nici mama Madalinei, nici Madalina nu prea aveau acces la propriul ei copil, cum totul era dirijat, manevrat, de sotul Madalinei si mama acestuia".

Procedurile vor fi demarate marti, iar procesul se va desfasura la Judecatoria Buftea.

Petru Mircea isi spune punctul de vedere


Chiar daca la inceput nu a vrut sa declare nimic in legatura cu acest scandal iscat de socrii lui, acum Petru Mircea cel care i-a fost sot Madalinei Manole, a decis sa iasa in rampa. Chiar daca discursurile lui par la un moment dat usor incoerente, lucru scuzabil pana la urma, ascultandu-l putem trage niste concluzii.
Petru Mircea declara ieri la Stirile Pro Tv.ro ca asa zisul interes pe care-l au socrii lui vizavi de copilul Petru Jr. (fiul Madalinei si al lui Mircea) nu este, de fapt, decat o cale prin care pot ajunge la averea artistei.

"Ce fac parintii Madalinei si toate minciunile pe care nu stiu de unde le scot ma fac sa vad in ei cu totul alti oameni decat ii stiam. Mama Madalinei era persoana dominatoare, nu eu. Simt ca mi se deschid ochii. Vad clar lucrurile prin prisma actiunilor lor care i-au urmarit toata viata. Nimeni nu a vorbit despre nepotel. Mama Madalinei a spus ca nu exista niciun copil. A venit in curte si a spus 'masina mea, casa mea, le dau foc, iesiti din casa mea", declara Petru Mircea facand referire la dimineata tragediei cand mama artistei a venit la casa din Otopeni.

Mai mult decat atat, sotul Madalinei Manole sustine ca artista si-a sustinut familia din punct de vedere financiar, intotdeauna, si ca Serban Georgescu, fostul sot al artistei, ii numea piranha.

"Magda mi-a povestit ca a avut o copilarie grea din punct de vedere financiar. Au fost lucruri acumulate. Madalina si-a tinut in spate familia, nu e nimic anormal in asta. Dar sa nu vrei sa faci chiar nimic si sa te bazezi mereu pe ajutorul Madalinei, inclusiv fratele....
Vorbim de tot ce aveau nevoie, casa, masa, necesitati, cheltuieli, tot. Madalina le-a cumparat casa, tot"
, a declarat barbatul pentru Stirile Pro TV.ro.

In plus, o data cu acest interviu au iesit la iveala alte aspecte nestiute pana acum vizavi de relatia pe care a avut-o Madalina Manole cu parintii ei. Sotul vedetei afirma ca nu au fost niciodata in relatii bune si ca sa repare acest lucru a facut un abonament telefonic, special, insa nici asa lucrurile nu s-au schimbat.

Mirabela Dauer spune lucrurilor pe nume


Zilele trecute am vazut un om care, probabil, a spus sau, mai bine zis, a strigat lucruri pe care multi dintre noi sau dintre oamenii apropiati Madalinei nu au avut curajul sa-l spuna. Mai jos transcriptul interventiei telefonice din cadrul emisiunii Agentul Vip, de la Antena 2, acolo unde Mirabela Dauer a ales sa-si expuna parerea...

"Madalina a muncit de la 15 ani pentru altii: rude, parinti, soti si rudele sotilor, mai buni sau mai nemernici. A ridicat cu munca ei doua case. Nu le e rusine tuturor sa dea de inteles ca era bolnava sau nebuna? Cum pot sa vorbeasca aceste familii nesimtite de nemernici, cand ea a dat tot pentru ca sa le fie lor bine? De ce scrie, domnule Puiu, pe crucea ei Mircea Anca Magdalena? Cine e Mircea Anca Magdalena? Ea e Madalina Manole! De ce atata frustrare, domnule Puiu? Voi stiti cat muncea acest copil minunat, Madalina, ca sa nu le lipseasca nimic nimanui? N-ati inteles, dobitocilor din preajma ei, ca a fost prea demna ca sa se planga de tot ce i-ati facut? Stiti ca, desi divortase de Serban, ii aducea o napolitana speciala din Germania, ca sa-l faca fericit, asa cum a vrut sa faca pentru toti? Toti cei din preajma ei, ati fost niste imbuibati! Cand nu a mai putut sa va dea, o denigrati? Ati plans la mormantul ei ca nu va mai hraneste?

Domnilor din orchestra lui Puiu Mircea, nu va e rusine, de ce vorbiti la televizor ca era trista, ca ea v-a dus in carca, ea v-a bagat in traista?
Sa adormiti cu gandul asta, ca voi toti ati bagat-o in groapa!"
.
Ei bine, da...
23 Iulie 2010
 

Comentarii (39)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ANA pe 13 Oct 2011, 03:51
    de unde atita prostie....

    Asasin,criminal,nebun,umflat,urit,libidinos,fals(ba plinge,ba nu plinge)oricum tot atita face ca nu e bine nicicum...psihopat,schizofrenic,sarac,neica-nimeni,taranoi,moldovean prost etc,etc,etc,,,,Parchetul si 7 medici legisti confirma ca MM s-a sinucis prin ingerarea in mod VOLUNTAR a unei substante toxice.Fam.Manole este nemultumita,de ce nu a confirmat sinuciderea 3 Parchete si 8 legisti.OK.sa-i dea in judecata,dar ce au cu Petru de-ce il fac criminal?Si Petru si parintii Madalinei sint vinovati sau nu in egala masura toti au stiut ca este ceva cu ea au facut cit au putut si D-zeu cu mila.Sa repeti in nestire ca nu e tatal nepotului lor,orice enormitate doar ca sa se aleaga cu averea familiei Magdalena si Petru Mircea.Rusine obrazului.Si va mirati ca ba a plins,ba nu a plins la mormintare,ca de ce nu a stat s-o tina in brate pe zgripturoaica aia batrina de E.Manole,dupa cite a facut,.Ginditi-va cum v-ati simti fiecare dintre voi in asemenea circumstante si cu camerele de luat vederi pe capul vostru?filmati,fotografiati,televizati si sa va interpreteze fitecine,chiar si daca cumva ati scapat o besina din cur.Nu toti oamenii pling,jelesc,urla de durere la inmormintari-asta o fac de obicei oamenii de la tara,cu carte putina.Daca nu plingi si nu te arunci de pamint nu inseamna ca nu suferi-poate mai mult decit cei ce pling-dar aici se vede gradul de civilizatie si de cultura a lui Petru.Cum era ca soacra Magdei d-na M.Petru sa mearga la inmormintare cazul in care s-au spus atitea si a fost facuta criminala.Ce era sa se lase sfisiata de dementa de Eugenia Manole si fam.ei.Nu e de mirare vedeti ce a facut cu Petru la mormintul Magdei.,tinind cont ca a fost totul televizat,altfel nu ar fi recunoscut absolut nimic.Sint in stare.Petru eu in locul tau ,niciodata,dar niciodata nu le-as da copilul pe mina lor nici macar sa-l vada in poza.Altceva era daca erau oameni ca nici tu nu esti " ciine".Doamna Magda Mircea dati fam. Manole in judecata pentru daune morale si materiale pentru prejudiciile care vi le aduc-si nu au decit sa dovedeasca faptul ca sinteti criminala.Altfel nu se potolesc,sa invete minte ce inseamna sa prejudiciezi onoarea si prestigiul cuiva.Daca au dovezi se demonstreze in justitie daca nu sa plateasca.Daca nu ati fi intelepti si onorabili asta ar trebui sa le faceti. si Petru la fel.RUSINE!

    0
    1

  • dana pe 17 Aug 2010, 11:12
    @sarah-tu chiar ca esti mahalagioaica si mai repr si diasp rom in usa?!

    2 words for u:esti patetica!

    0
    0

  • sarah pe 8 Aug 2010, 05:15
    ya, right,,

    ai dreptate..am uitat sa postez si sfatul pt doamna Dana care este de 50 de ani si in loc sa stea sa isi vada de nepoti, sta ca in gara la cascat ochii, sfatul meu era: don't be so stupid 'cause there are a lot of stupids in this world and it is enough for such a little world. you smart..

    0
    0

  • dana pe 3 Aug 2010, 22:49
    @andreea 121 si sarah

    hihihi,nu sunt moldoveanca,dar cu unii trebuie sa le vbesti pe intelesul lor si sarah,cred ca te referi la scoala vietii,ca la capitolul scoala nu cred, ca am mai multi ani de scoala decit virsta ta.si nu facuti pe spaga.si ptr incultura ta (inca o data nu ma lasi sa ma abtin) scoala din romania si mai ales BUCURESTI este CEA MAI BUNA(dar tu nu ai cum sa stii asta).ai zis ia 1 sfat,dar nu l-ai dat.ingineria coherentzei

    0
    0

  • dana pe 3 Aug 2010, 22:27
    @valentin ionescu popa

    mersi ptr mahalagioaca.si tu de faci?pui reguli si etichetezi?tu ce crezi ca ai facut in comm tau?ai plins-o pe madalina?la fel ca mine bine ai venit si tu la piata.cu ce fel de seminte ai venit azi?iti returnez complimentul.

    0
    0

  • dana pe 3 Aug 2010, 22:13
    @sarah

    2 cosas: ori suferi tu de prostie sau esti o mare PSIHOLOAGA daca ma acuzi pe mine ca sufar de cretinism,mai mare ca alina(in cazul tau PSIHOTOANTA).si m-a amuzat mesajul tau ca ai inceput sa descrii viata ta cu snobismul care te caracterizeaza si TOCMAI ca nu ai aratat in nici un fel ca te-a afectat moartea madalinei doar ai improscat cu noroi.si daca ai minte scurta reciteste ce ai scris.nu stiu de ce ai cerut scuze ca scrii mai mult, hihihi tie, ca esti singura care te-ai plins.ceea ce arata cit esti de....SNOABA

    0
    0

  • valentina ionescu popa pe 30 Iul 2010, 03:21
    no title..

    semintele va mai lipsesc fetelor.. parca sunteti in piata..luati-va si ceva zarzavat si o sa fie ok. spuneti ca deplangeti moartea vedetei MM dar de fapt nu faceti altceva decat sa va folositi de subiectul acesta, al mortii ei pt a va arata rautatea si vanitatea. oare cand ne vom invata sa acceptam parerea celor din jur fara sa ne jignim? chiar asa, nu suntem noi criminalisti ca sa analizam un subiect asa de complex precum o sinucidere care dupa parerea telenovistilor, pare o crima perfecta. hellllooooo...nu complicati lucrurile . de ce dati vina pt ceea ce a facut doamna Madalina, pe altcineva? parca e cazul Elodia..:)) Dana..esti mahalagioaica..Norin..esti paranoic..Sara..pari fata desteapta, ce te amesteci in subiecte ieftine? si apropo, eu sunt moldoveanca, si nu ma consider ca vorbesc ca la gura cortului, draga Andreea 121.

    0
    0

  • sarah pe 29 Iul 2010, 20:59
    oh, ya..-dana..

    dear dana...firstly, nu sunt moldoveanca..sunt din bistrita. secondly, nu m-ai invatat tu engleza..nu ne tragem de sireturi...daca tot spui tu ca sunt atotstiutoare, lasa-ma sa-ti spun ca un om se defineste prin relatiile pe care le are cu cei din jur. nu poti fi tu un domn, in fata societatii si sa crezi ca asta este realitatea cand tu acasa, ai sotie si copii pe care ii torturezi psihic ...sa spunem...nu?adevarata ta fata este cea pe care o ai cand te comporti rau fata de sotie si copii, nu cea pe care o ai cand esti in publicul larg cu care nu ai nici-o relatie de apropiere. spui draga , ca te-a amuzat mesajul pe care l-am scris despre moartea madalinei... nu in fiecare zi, traiesti cu aceeasi intensitate, nu de fiecare data te exprimi cu aceeasi voluptate..asta a fost reactia mea -nu fata de moartea Madalinei, ci fata de motivul sinuciderii.-'nu ma mai simteam frumoasa'. razi probabil pt ca suferi de cretinism, nu cred ca ceea ce am postat acolo este un fapt ireal: presa si in general, oamenii sticlei ii conduc indirect pe oamenii de rand. cat despre ceea ce am spus despre Alina-ca este corigenta la capitolul relatii-asta se poate citi printre randuri, dear. ia un sfat de la cineva care a terminat o scoala in domeniu..si nu, nu in Romania, unde se da spaga si toata lumea face facultate. scuze ca am scris si eu mult, dar am avut destule de spus.

    0
    0

  • Rodica pe 29 Iul 2010, 13:30
    Adevar

    DA, sunt multe pareri, e si normal....Adevarul il cunoaste doar bunul Dumnezeu, care ii va rasplati pe toti dupa merite...Sa-l lasam pe el sa-i judece..... Respect pentru tot ce a creat si a lasat in urma ei, Madalina va ramine mereu in inimile noaste .....

    0
    0

  • andreea 121 pe 29 Iul 2010, 06:17
    :))

    ce ma amuzati mai oameni buni.. mi-a luat cred ca o ora ca sa citesc tot ce ati scris....asa suntem noi romanii, ne aprindem din orice..sentimentali pana la Dumnezeu..latini, ce mai?! deci...vad ca de la Mirabela s-a sarit la Alina, Sarah..etc... poate ca toti ar trebui s anu ne mai dam cu parerea pe aici si sa lasam lucrurile asa ca nu suntem noi criminalisti sa analizam posibila crima...Dana, se vede ca esti moldoveanca tu ca vorbesti ca la gura cortului, nu degeaba ardelenii nu va suporta...ce treaba ai tu sau eu (de ex. si eu am ce am cu americanii, nu-i suport) ca fata este in SUA si ca ii plac americanii ca is simpli? mie nu mi s-a parut ca a dat sfaturi... si zici ca Alina a devenit subiect d ediscutie dar acum noi ce facem, sarim de la Madalina la Mirabela, la Alina..la Sara?si tu ai sarit de la subiectul asta la un altul...Sara. si se scrie corigenta nu corijenta..ia dex-ul in mana..si are dreptate fata, guralivi, barfiroti..etc..asa-s unii romani..hai pussi

    0
    0

  • norin pe 29 Iul 2010, 02:57
    MISTERUL CRIMEI - "la centima"...

    ...este relatat in ziarul " R I N G " de azi ! Veti vedea cata dreptate am avut cei care n-am acceptat SINUCIDEREA ....cata dreptate am avut ca a fost trantita pe scari sau ceva de felul asta.....ca SMS-ul l-a scris Bestia , ca Ma-sa e criminala nr.1 s.a.m.d. ! Noi ne-am potolit si am inteles ca nu suntem tampiti sau ca am facut..."scenarita", dar rezultatul tot "Mortul e vinovat" va fi, iar durerea ca Minunea aia de femeie a murit si copilasul nu va avea mamica, ne darama, in continuare! Pacat, norin @fam.

    1
    0

  • dana pe 29 Iul 2010, 00:03
    @sarah

    mi bine ai dedica timpul,care scrii aici ca bati cimpii,sa zici 1 tatal nostru pentru sufletul madalinei (ca stim si noi ca sunt pacatosi cei care-si iau viata),dar deaia exista rugaciunile,verdad? ptr sufletul pacatosilor,vii si morti gata dupa mintea@sarah,s-a sinucis, nu merita s-o plingeti

    0
    0

  • dana pe 28 Iul 2010, 23:56
    @sarah-nu sunt alina dar cum te bagi si judeci viata ei.....

    sarah,esti cumva din moldova?ca sa-ti explic ´´pii moldovineshtii´´ oamenii care comm aici nu sunt nici birfitori nici bagaciosi,nici mincinosi.INTERPRETEAZA niste fapte. a interpreta =tipic human ceea ce ai facut si tu cu viata alinei(desi de comentat era madalina nu alina,deh!te-ai confundat d nume,ce sa-i faci,dågeaba te-am invatat engleza!).ca asa fac OAMENII in general, indif ca sunt romani,francezi,AMERICANI. vezi de viata ta acolo noua in chicago cu americancele simple si nu mai da sfaturi(vad ca dai sfaturi) (by the way cind ti-am citit comm la moartea MADALINEI,nu vreau sa zic ca am ris, am ramas uimita de dobitociile ce ai debitat neavenite ale articolului,mai ales acum ca te deranjeaza ca oamenii scriu cu litere mari sau ca numesti psiholoaga probabil a fan)who the f--k gives a shit that u usually open the e-mail and u are an emigrant, la moartea brutala a acestei vedete? omg, OAMENI BUNI comentati, ca deaia e facuta pagina de comentarii chiar daca vreunu nu pricepe ideile voastre si nu le ACCEPTA mai bine zis LOL si alina dupa cum spune,atotstiutoarea sarah,stim si tu si eu si mai multe PERSOANE de pe aici ca nu esti corijenta la capitolul relatii, ptr ca ceea ce nu stie atotstiutoarea 1 OM(PERS) nu se define prin relatiile care le are, (intr-adevar intr-o relatie depinzi de circumstantele create si de celalat/ceilalti) si numai ingimfatii gindesc asa @ATOTSTIUTOARE lumea a evoluat,nu mai e ce era odata, si eu cred ca ar trebui sa comentezi pe alte pagini,netu e mare si oameni care n-au ce face au si ei 1 loc aici deci alina, keep up the good work deh dragos, oameni aisberg cum bine spuneai,salutari

    0
    0

  • dragos pe 28 Iul 2010, 09:59
    Un tip uman:si nemernic, si prost!

    Acest sot iubitor, care - certamente a avut dreptate cand a zis :"Dumnezeu ne-a ajutat", cata vreme are toate sansele sa ramana - si cu ingerasul, si cu vila &all , e atat de stupid, ca inventand alte 3-4 "sinucideri" ale sotiei sale, mai mult se acuza. Eu, daca as fi magistrat, i-as analiza"la fibra" din interviurile date( ca la analiza grafologica) si l-as acuza categoric, pentru ca, zice el, avea 3-4 tentative la activ, iar tu, sotul ffff.iubitor ai stat ca BOUL????????????????????Eu si alt sot SINCER in IUBIRE chema 112, Ambulanta, Politia, Pompierii, Mmacaralele, Buldozerele si o luam pe sus, cu forta la SPITAL !!! In camasa de forta sau ce mai trebuia sa faca medicii si o salvam. Sau, o luam si o duceam intr-o Excursie/Sejur, in lume sau la munte, la noi, sau..., sau..., sau... Or el, RESEMNATUL, i-a zis cum i-ai zice unui om:"Deh, mai omule, daca tu nu vrei sa mananci fasole, nu te oblig! Manaca ce-ti place!", cu alte cuvinte:" Fa ce vrei, nevasta, ...ELIBEREAZA-TE, daca zici ca de DINCOLO ne vei ajuta mai mult ! " Poftim cultura, mai companioni, mai !Cum sa spui, mai @sarah ca suntem tembeli??? Tu chiar n-ai simtit ca "CEva nu se leaga" in tot acest necaz, cum subliia, si un mare psiholog? Reciteste interviurile lui(www.libertatea .ro) si fii, un strop, HERMNENEUT ! Pacat...mare pacat!

    0
    0

  • sarah pe 28 Iul 2010, 04:41
    oh my God!

    in primul rand, nu mai scrieti mesaje kilometrice pt k este greu de citit un asemenea comm, secondly..nu mai scrieti cu litere mari , din acelasi motiv..acum...dragilor, nu stiu daca criza v-a afectat mintea dar asa se pare.. se apuca Alina (v mai sus) si scrie un mesaj de 10 km, desppre psihologia relatiei deintre MM si barba-su..dar pun pariu ca ea la capitolul relatii este mai mult decat corigenta si ca are o familie de vai de ea..ii mai luati apararea si lu Mirabela..hello people...se vede ca romanul a ramas la fel de bagacios, mincinos, barfitor..etc..ce mult o mai plangeti pe saraca vedeta care si-a luat viata.,..da, si-a luat ceva ce nu era a ei..popor crestin de 2000 de ani.

    0
    0

  • doina.marginean pe 27 Iul 2010, 18:56
    moartea madalinei manole

    a murit un om.si nu unul oarecare ci unul cu suflet urias.restul,ce importanta mai are;noi toti suntem mai saraci;sufletele mari,sufletele bune sunt atat de rare.sa invatam macar pe viitor sa le recunoastem,sa le iubim si sa le sprijinim.

    0
    0

  • nemo pe 26 Iul 2010, 23:47
    e ceva dubios

    Dar daca Puiu a contribuit la coctail cu sampanie si furadan stiind ca au mai fost antecedente?

    0
    0

  • Marilena pe 26 Iul 2010, 18:28
    Condoleante familiei!!

    Condoleante familei!!! Multa putere sotului ei pt a depasi aceste momente cumplite dar mai ales pt a gasi puterea de a-si creste copilul. Multa putere parintilor pt a-si plinge copilul!! Iar tuturor le doresc sa aiba multa intelepciune.Nu e bine ca au inceput sa-si comunice prin presa si ca se acuza reciproc.Eu consider ca sotul a facut tot ce a crezut de cuviinta chiar daca nu a facut probabil si tot ce trebuia. Parintii ei trebuia sa nu-l lase singur pe Petru si sa vina la 2 zile la fata lor in vizita,nu cred ca cineva i-ar fi dat afara cu forta din casa . Petre a facut tot ce a crezut el ca a fost bine iar parintii ei au crezut ca daca nu se implica si il lasa doar pe sot e solutia cea mai buna.Din pacate ea s-a imbolnavit grav si nimeni nu a putut s-o ajute,cu atit mai mult cu cit inteleg ca Madalina a refuzat ajutorul medical.Tot timpul s-au ferit de presa si au preferat sa nu-i strice imaginea.Artistii traiesc din imagine...e corect pe undeva ca ea si cei din familie au preferat sa nu faca publice starile ei dar cred ca depresia ei a avut origini mai vechi iar odata cu timpului s-a accentuat. Imi permit sa le dau un sfat parintilor: oameni buni ,nu mai comunicati prin presa.Stati toti la o masa si spuneti-va ce aveti de spus.Ginditi-va ca peste 10-14 ani copilul va accesa internetul.Ce va crede despre tatal lui? Ca a fost la un pas de a fi acuzat de moartea mamei si ca datorita faptului ca a tras niste sfori a scapat nepedepsit? Gindi-ti-va la copil va rog. .Parerea mea este ca Madalina s-a sinucis.Bineinteles ca este bine ca parchetul sa continue cercetarile dar solutia va fi : sinucidere.Petre n-a omorit-o....a ajutat-o cum s-a priceput el mai bine,dar insuficient de bine fata de un medic.E un om distrus,terminat.Sper sa aiba resursele financiare si sa se mute din acea locuinta.Nu-si va putea creste copilul in casa in care mama lui si-a dat sufletul...Sa-si vada de copil si de ca riera.

    0
    0

  • creatza pe 26 Iul 2010, 15:30
    @ botezatu

    mai botezatule, nu stiu cum e la tine...dar si eu sunt moldoveanca...si iti spun sigur ca nu o sa ii dau mamei copilul sa mi-l creasca! :))) asa ca...vorbeste in numele tau! cat despre scandalul acesta: sa le fie rusine ambelor familii!

    0
    0

  • norin pe 26 Iul 2010, 15:21
    Cei care nu acceptati ZBATEREA parintilor nu aveti copii, deci, nu judecati!

    Va imploram! Ne cerem mii de scuze ! Suntem sot-sotie - doi pensionari, care CRED si SIMT ca inca mai au INIMA, SUFLET si DISCERNAMANT ! Voi, cei care acuzati parintii Madalinei, nu sunteti vinovati, cata vreme nu aveti copii! Cand stii ca fata ta nu isi cumpara un ruj ca sa faca o CASA, numai din truda ei si cand stii ca da spaga la X so Y ca sa poata face un COPIL, iat tu, MASCUL, dormi "pe tine" si faci u 104 KG si te doare-n DUDA, cum, cum, cum cand iti moare copilul, facut cu-n SFERTODOCT uman sa nu te zbati sa nu-i recuperezi FETEI tale toata ZBATEREA ei ??? CUM? CUM?CUM? Avem dreptate sau ne-am damblagit in aceste 2 saptamani??????????????????????????????????

    0
    0

  • Ana Maria pe 26 Iul 2010, 14:57
    Circul de dupa deces, configureaza cauzele

    Am citit de curand despre cele 60 de intrebari legate de moartea Madalinei, intrebari fara raspuns. Oare se vor gasi candva raspunsurile ? Sau cei responsabili de impingerea ei la gestul suprem au avut destula grija sa acopere totul ? Pacat de ea, pacat de cel mic care va creste fara mama. Despre familie, nimic de zis, nu merita, vorba Mirabelei Dauer.

    0
    0

  • www.dorela.ro pe 26 Iul 2010, 14:20
    e trist...

    E trist ca am pierdut o mare voce. E trist ca nu stim ce e aia piosenie si parere de rau. E trist ca se nasc adevarate razboaie pentru un petec de pamant si masina. Nu cred ca vom putea vreodata elucida, in mod obiectiv, cine ce vina are. Cu singuranta, singurul neprihanit din toata poveste e puiutul acela mic.

    0
    0

  • Mara pe 26 Iul 2010, 14:14
    "Cand ma voi ridica...."

    Cred ca indiferent de situatie, sotului ar trebui sa i se faca o expertiza psihologica...Toate declaratiile aberante, cu ton mistic, nu fac decat sa confirme ca are probleme serioase, si poate ar avea nevoie de terapie. Si in plus, de unde ideile astea venite direct din Alexandru Lapusneanu? Ce e el, Motoc? "Cand ma voi ridica eu, pe multi am sa raspopesc!" asa suna si sotul Madalinei cu idei de genu "Cand ma voi ridica, voi inchide gura la multi!" In cazul lui Motoc, era clar ca omul era bolnav psihic....asa o fi si cu Petru? Atunci copilul chiar e in pericol.....

    0
    0

  • bab pe 26 Iul 2010, 13:04
    O crima transformata in sinucidere

    De cand am auzit la stirile de dimineata ca Madalina a murit,am avut convingerea ca a fost omorata,nu s-a sinucis.Acest individ care a incercat sa o domine,sa-i stirbeasca din personalitate,care i-a indepartat copilasul si care spune ca a iubit-o ,sotul ei,nu este altceva decat un vanator de avere,dominat de mamalui,cu ajutorul careia i-au facut viata un cosmar.Acest Petru Mircea este cel care i-a interzis sa mai cante melodiile care au lansat-o,care daca a vazut ca Madalina nu cedeaza presiunilor a inceput sa-i fabrice imaginea de sinucigasa,pentru ca atunci cand s-ar intampla ceva cu ea sa fie absolvit de vina,iar el sa se lafaie in munca ei."Pe cel ce nu-l lasi sa moara,nu te lasa sa traiesti".Madalina ,cred tot mai mult ,s-a saturat de viata dusa cu acest pirania,care voia pentru el totul si dorea sa se desparta,dar cum acest individ nu concepea sa piarda, impreuna cu mama lui pe care a chemat-o de urgenta au distrus-o,fabricand dovezi ca s-a sinucis.Cred ca a fost o disputa intre ei,probabil a fost bruscata,cazand de la etaj,de unde si lovitura la cap,iar in mintile lor diabolice s-acopt ideea cu Furadanul.Cred ca soacra si sotul trebuie supusi testului ce detectorul,pentru ca asa se pot afla mai multe.Petru Mircea este un mincinos ,cu semne de probleme psihice,dar respecta tot ceea ce este invatat.Acest individ este un adevarat pericol.Cati asa zisi martori si asa zisi prieteni ar aduce,nu face decat sa confirme ca minte si este disperat.Daca sufera asa mult,ce cauta la Protv cu tot felul de ineptii?Copilul si toata averea ei sa fie date parintilor Madalinei,trecuta pe numele micutului,iar pe crucea ei sa fie trecut numele Madalina Manole,asa cum o stia toata lumea.Sa nu i se mai terfeleasca memori facand-o sinucigasa,iar preotii sa-i faca o slujba asa cum merita si trebuia sa i se faca.Dumnezeu sa-i dea linistea de care nu a avut parte .

    0
    0

  • dana pe 26 Iul 2010, 12:48
    ptr ilvaira si cum numai vad comm lui doru iti explic

    vad ca nu mai apare comm de doru,dar iti zic eu in caz ca nu-ti e clar:bea tu niste pesticid sa vedem esti nebuna sau nu si nu mai intoxica netul cu prostiile tale, n-am vrut sa te numesc ´´draga´´´ a fost in virtutea inertiei

    0
    0

  • dana pe 26 Iul 2010, 12:17
    si bravo hannah

    bravo hannah si mara asta fost si senzatia mea initiala, cu familia ei ´´competitiva´´ si daca intradevar i-au luat copilul...urasc din tot sufletul soacrele care despart copii de mame si care se prefac ca ajuta in felul asta.si dupa aia au tupeu de se lauda ´´vai ce mult am ajutat-o pe nora-mea´´

    0
    0

  • norin pe 26 Iul 2010, 12:09
    Acceptati, si parerile mele/noastre, va imploram !

    Oameni buni, 1. Sa va fereasca Dumnezeu sa aveti o papusa de fata - si credincioasa - in credinta normala a romanului - , si onesta, si cuminte, si fidela sotilor, si truditoare, si altruista, si generoasa etc. si care asculta si de BIBLIE ( Casatoria e binecuvantata de IISUS), si de voi, oameni si parinti crestini, care va invatati fata ca "Daca intra in cursa Casatoriei, s-o duca pana la capat!", iar acest copil-model saaaaa... tot alerge, in doua casnicii SOLO, desi ea a dat totul : iubire, avere, suflet, inima, un prunc pt. care numai ea se ducea la medic etc. si apoi sa va treziti ca fata asta unica.... M O A R E ...asa...deodata .mai zic unii ca, se si otraveste, de la ea putere ( dupa ce mai este, si fericita de un AMOR final superbissim, zice alunecosul si mincinosul de sot-amant-romantico-sentimental ), nimeni altcineva nefiind vinovat, neinculcandu-i Nimeni si Nimic - ideea de sinucidere(daca, intr-adevar, s-a sinucis), ca - vezi Doamne - te poti sinucide , si ca esti prea iubit, respectat, ajutat etc !!! [ Hi-Ha ! ] !!!! Dumnezeu sa ne fereasca de asa ceva ! Nu dati cu piatra pana nu judecati cu ochii mintii, ai sufletului, ai inimii si ai faptelor ascunse, imbarligate etc.,petrecute, de nu 60 de intrebari nu-si gasesc raspuns, ci pete 160 !! 2. Suntem parinti si suntem de partea parintilor Madalinei - pana-n panzele albe - , cata vreme acest fomist instalat in truda Madalinei - al doilea sot care ar putea ramane cu LOCATIA trudita de Madalina - NU MERITA SA MOSTENEASCA, si EL, TRUDA acestui suflet, care sta la 2-3 m sub pamant, acum si in veci ! Orice parinte normal la cap si la suflet la fel proceda. categoric lupta cu dintii! Si noi, la fel faceam ! Vinovata este NUMAI mass-media ca a divulgat acest fapt uman, necesar si justitiar, numai pentru RATING, deci, iarasi pt,. B A N I ! { Dna si Dle Manole, sa va dea Domnul putere si izbanda sa recuperati truda fiicei Dvs. In averea ei, trudita numai de ea, incat sunem siguri ca si peretii respira si poarta sufletul Madalinei nefericite, umilite, monitorizate, desfiintate uman, de niste brute ! ] 3. Suspectii si resemnatii( Mister Mircea & Madam DR., mama sa) sa se reintoarca la valorile adunate NUMAI de ei, inainte de a intra in viata si in casa Madalinei ! "Jos laba de pe truda acesui copil superb !" 4. Mirabela, ai avut 90 % dreptate in vehementa cu care ti-ai declinat durerea, dar, atacandu-i - pe nedrept, si pe parinti - ( orice copil iubitor vrea sa-si ajute si sa faca daruri celor dragi ) , i-ai dat IDEI, i-ai dat DETENTA - ODIOSULUI sot sa se agate de aspecte inventate, inca din copilarie( si noi am fost batuti de parinti; si noi am avut accidente etc.) si sa "bata moneda" pe replicile tale, acuzandu-i si desfiintandu-i, desi, oameni cu minti normale ( nu indoctrinate in nu stiu ce religie dubioasa) , nu au crezut - o secunda - din ce a spus, ca sa se aapere, fiind alunecos, inconstant si mincinos in replici, de la un interviu la altul ! Deci, Mirabela, involuntar, i-ai facut un maaaaaaare RAU, Madalinei , prietenei & colegei tale ! 5. Daca INSTANTA nu-l / nu-i va acuza de "incitare la SUICID - cel putin - , atunci - oameni buni - tineti de VIATA, asa cum o fi ea, ca act justitiar CORECT nu ni se va face NICIODATA in aceasta tara, plina de arghirofili, alpinisti politici si de capuse, de bestii si fomisti, care vor averea altora sau de pe spinarea altora ! Cu mare durere, consternate si aleasa pretuire pentru Omul Madalina si pentru parintii ei, norin&fam. P.S.. 1) Madalina, suntem convinsi ca-i intelegi pe parintii tai ! Tu, daca traiai si daca apucai sa dai DIVORTUL promis, dupa lansare, - ca prin asta ti-ai semnat actul de moarte - , tu te-ai fi luptat cu cerbicie pentru AVEREA ta si pentru INGERASUL tau! Acum, se lupta parintii tai! Fii mandra de ei! Nici pe mass-media nu fi prea suparata ca deh ! trebuie, si ei sa traiasca ! ( Barbu, de la OTV a si recunoscut ca ACUM, daca ar fi PP ;la putere si ar dezbate problemele tarii, n-ar avea RATING-ul pe care il au cu moartea Ta, "fata draga" ! 2 ) Singura VINA pe care o gasim noi parintilor Madalinei este aceea ca au educat-o " sa tina de cununii < ca de coliva > " ! NU, oameni buni, NU ! Daca vedeti ca soarta v-a scos in cale un / o Ticalos/oasa, care a jurat STRAMB la ALTAR, 11 copii daca aveti, NU STATI ! Luati-va zborul, OFICIAL, rapid si LEGAL, prin DIVORT ! Viata este asa de scurta, ca si dificila daca este, merita traita ! Nu am pretentia ca am expus decat o simpla PARERE! Nu vreau sa spun ca REPREZINT ...PAREREA! 7. " Odihna eterna, fata superba si sa ai somnul lin ca parintii vor recupera totul asa cum te-ai fi zbatut s tu, iar fiul tau si noi, cei care te iubim te vom proiecta in eternitatea lumii acesteia, cate zile vom avea ! "

    0
    0

  • dana pe 26 Iul 2010, 12:03
    10 puncte din 10 mirabela-si bravo,bravo doru

    draga mirabela,te-am admirat de mica si acum m-ai lasat surprinsa.in bine.singura care are sfintul curaj sa spuna lucrurilor pe nume.si draga ilvaira, orice om, indiferent ca e vedeta,simplu,sau nebun nu inceteaza sa fie persoana mai intii si are niste drepturi si obligatii,civile,sufletesti,morale cum vrei tu sa le numim.eu cred,ca tu ai semne de psihopatie, ca am auzit si eu pe aici pe net(hihihi-bravo dorule)ca cei ca tine,extremisti, care nu sunt capabili sa inteleaga calitatea de persoane si sa aiba empatie cu persoanele, sunt psihopati=(schizofrenici).asa ca, ma unesc la parerea lui doru si-ti zic sa faci acelasi tratament al ´´madalinei´´ hahaha,ce tare esti dorule

    0
    0

  • botezatu pe 26 Iul 2010, 09:29
    madalina

    oameni buni lasa-ti oameni sa caute raspunsuri la toate lucrurile care s-au petrecut undeva se afla adevarul si cel care a creat acest final pentru ea sa plateasca legal dar si cu constiinta care cred ca doare cel mai mult , sotul este moldovean si cred ca cei catre au origini moldovenesti( si eu SUNT din Bacau) stiu ca asa ne purtam dupa ce ne casatorim ,credem ca suntem stapani sotiilor si le luam copii ca sa-creasca mamele noastre care credem ca doarele pot sa-i creasca . deci lasa-ti oameni sa-si spuna punctul de vedere si asteptati ca puterea divina sa faca lumina

    0
    0

  • Susan pe 26 Iul 2010, 01:41
    criminal

    Da sotul ei cu mama lui au fost doi criminali. Nu i-au pus pistolul la cap dar au facut-o sa si-l duca singura. Joaca un joc ieftin pentru prosti sotul ei. Cum sa ia mama lui copilul ei asta chiar este o alta crima. Doamne ce mila imi este de sufletul ei atit de batjocurit de toti.Madalina asa cum zice D'na Mirabela Dauer(iti multumesc pentru ce ai facut pentru Mirabela, spunind adevarul despre ea) a fost un suflet mare dar nici unul nu ati incercat sa salvati cu dragostea voastra pe Madalina. Rusine sa va fie la toti! si sotului ei, si mamei lui(o criminala la care ii doresc sa aiba viata Madalinei chinuita) si la parinti si rudele ei care nici unul nu ati iubit-o cum a meritat.

    0
    0

  • tamaaa pe 25 Iul 2010, 22:06
    Gata

    Ar fi bine sa o lasam sa se odihneasca, sa nu se mai spele in public murdariile casniciei lor. Artista va trai vesnic, omul a trecut in nefiinta. Trebuie ca toti sa se roage pentru sufletul ei, ca Dumnezeu sa o ierte pentru gestul ei si ca sotul si copilul ei sa aiba putere sa mearga mai departe. Ajunge!

    0
    0

  • stanescugean_ph pe 24 Iul 2010, 18:14
    Mirabela are dreptate

    Nici parintilor nu le spunea S.Georgescu piranha degeaba,sa nu mai vorbim de sotul asta de doi bani,ce oameni a avut saraca in jur!Astia au roso in fiecare zi cate putin si-au impins-o pe marginea prapastiei.Dobitocul ala de sot ,daca era un domn,statea in banca lui si nu scotea nici un cuvant,oamenii nevinovati nu trebuie nici sa se apere nici sa se dezvinovateasca,caci n-au de ce.Trebuia numai s-o iubeasca,atat!

    0
    0

  • Mara pe 24 Iul 2010, 15:50
    De ce i-au luat copilul?!?!

    Cred ca ceea ce a pus-o la pamant pe Madalina a fost faptul ca sotul si soacra i-au luat copilul in februarie si l-au dus la Botosani...Nu am inteles de ce.... Cred ca e foarte explicabil ca cineva sa clacheze la modul asta, dupa ce se chinuie sa aiba un copil de 15 ani, sa vina cineva si sa ii spuna ca nu e in stare sa aiba grija de el...E foarte crud si nedrept, nu am vazut nicaieri o explicatie legata de asta...Si din ceea ce spune sotul ei, care pretinde ca a inteles-o atat de bine, de atunci au inceput si tentativele de sinucidere, de cand i-au luat copilul si au facut-o sa creada ca nu e in stare sa fie o mama buna pt el...Foarte nedrept si doar din prisma asta, si se poate spune ca Madalina a fost o victima...

    0
    0

  • ilvaira pe 24 Iul 2010, 13:46
    idolatrizare falsa a madalinei

    hi draga mirabelo ! cit te admir ptr.talentele tale de cantareata dar ca retorica esti un zero! oricare nume mare are in spatele ei o familie, mireille mathieu n-a avut 11 frati pe care i-a sustinut ? tu aici in israel nu ai o sora ? viata ta a fost presarata cu petale de trandafir ??? asa ca lasa-ne cu balivernele........... era ori schizofrenica ori avea bipolar syndrom ! asta ce se numesete ???? nu-s rotitele la cutia de viteze - creier- date pete cap ? in limbaj popular nu inseamna "NEBUNA" ??? EA TREBUIA LUATA CU FORTA LAPSIHIATRIE !!!!!........ a facut precum OFRA HAZA : sinucidere de rusine..... ce vor zice neamurile cu 7 clase...... daca va aparea in tabloide ca-i dusa cu pluta ????????? ea insa a preferat sa iasa depe scena vietii pe alta cale, exact cum a facut-o si dudu topaz, care s-a sinucis ! big deal pentru un dus cu pluta in plus sau in minus .................

    0
    0

  • ALINA pe 24 Iul 2010, 12:54
    TOT DESPRE MOARTEA MADALINEI

    DACA INTR-ADEVAR MADALINA ERA SINUCIGASA, ATUNCI NIMIC NU IL EXONEREAZA PE "LACHE" DE VINA, PENTRU CA IN SITUATIA AIA CU ATAT MAI MULT TREBUIA S-O TRATEZE SI LA MODUL SERIOS VORBIND, SI PE LANGA TRATAMENT TREBUIA S-O IUBESCA ENORM SI S-O SALVEZE INTELEGAND-O, VORBIND CU EA, BAGANDU-SE IN SUFLETUL EI, DANDU-I MOTIVE SA TRAIASCA. SI IN SITUATIA ASTA NICI PARINTII NU SUNT OMISI, PENTRU CA EU PERSONAL AS MANCA PAMANTUL DACA AS STI CA CINEVA DRAG MIE, MAI ALES (COPII, PARINTI), AR FI INTR-UN EVENTUAL PERICOL. SI ASTA V-O SPUNE UN RAC, O PERSOANA CARE INTELEGE STARILE MADALINE, DAR CARE SUB NICIO FORMA NU SI-AR LUA VIATA CI AR LUPTA IN CONTINUU PENTRU VIATA, IDEALURI, TELURI... ASA SUNT SIGURA CA ERA SI MADALINA PANA A APARUT NEICA NIMENI SA II TAIE ARIPILE.

    0
    0

  • Alina pe 24 Iul 2010, 12:43
    Pentru tanti Mara credula si Hanah ATOTSTIUTOAREA

    V-as recomanda sa nu va mai dati destepte si sa acuzati un om mort care nu isi mai poate lua apararea. Sunteti doar exemplul de roman prost care crede ce i se arunca sub nas, ca doar ... de ce trebuie sa ne punem intrebari cand gasim raspunsul de la altii si pentru noi? Adevarul este ca probabil creerul vostru este prea mic sau inexistent ca sa va puneti niste intrebari de genul: de ce o femeie implinita care avea TOTUL, o femeie luptatoare, o femeie SUPERBA, DESTEPTA ar fi apelat la gestul suprem de a-si lua viata. A si inca ceva ... o femeie care avea un copil de numai 1 an. Care luptase atat sa-l faca ... Hai sa fim seriosi, "lache din Botosani" este expresia perfecta. Si Mirabela a fost singura care a avut curajul sa spuna adevarul in fata ca de fapt toti stim ca asa a fost. Si nu a facut-o ca e Tzatza ci pentru ca e revoltata ca singurele persoane care o faceau pe Madalina dezechilibrata sunt cele care au interesul sa nu afle cum era tratata MADALINA MANOLE domnule, NEICA NIMENI. Singura greseala si vina a Madalinei a fost ca nu a luat atitudine, probabil, de fapt sigur s-a profitat de bunatatea ei, si asta a fost interpretata drept slabiciune. A fost impinsa sa se sinucida pentru ca HANDICAPATUL ala vroia sa o ANIHILEZE pe MADALINA MANOLE si a reusit pentru ca EA ERA MADALINA MANOLE si a fost pana in ultima clipa. Pacat ca a avut langa ea un om incapabil sa-i inteleaga sensibilitatea. Si faza cu doritul sa aiba persoanele respective pe cineva sinucis in familie cred ca te face HANDICAPATA MENTAL cu certificat cu tot. CINE ITI DA TIE DREPTUL SA DORESTI ASA CEVA ALTEI PERSOANE? CE DREPT AI TU SA DORESTI RAUL CU ASA INTENSITATE UNOR PERSOANE PE CARE NU LE CUNOSTI????? NU MAI BINE TE-AI SINUCIDE TU CA SA VEZI CUM ESTE? ASA SCUTIM SA NU MAI BLESTEMI TU PE ALTII CA NU AI CE FACE IN TIMPUL LIBER. MAI BINE DU-TE LA BISERICA SI CERE IERTARE LUI DUMNEZEU PENTRU PACATELE PE CARE LE FACI SCOTAND ORORILE ALEA PE GURA. A si inca ceva, mai bine plangeti sufletul MADALINEI, ca EA s-a dus. Pe LACHE DE 2 LEI NU-L MAI PLANGETI ATATA CA EL ARE CASA, ARE MASINI (PE BANII MADALINEI) SI PESTE VREO DOI ANI SE SI INSOARA SI UITA DE MAGDALENA MIRCEA A LUI CA STIM CU TOTII CUM SUNT BARBATII ... SA NU IMI SPUNETI ACUM CA SE DUCE LA MANASTIRE DE DUREREA PIERDERII SOTIEI LUI. EL N-A FACUT ALTCEVA DECAT SA II INLESNEASCA MOARTEA SI ACUM DUPA CE S-A DUS II PATEAZA IMAGINEA CU ABERATIILE LUI. IMAGINEA DE SINUCIGASA EL I-A CONSTRUIT-O CA SA NU FIE EL ACUZAT DE CEVA!

    0
    0

  • Hanah pe 24 Iul 2010, 09:36
    pentru nestiutorii revoltati!!

    Eu le DORESC si lui acest, Gondor Cristian si lui mimi comentatoarea si lu mirabela vendeta TZaTZA, sa aiba si ei un asemenea caz in familie sa isi gaseasca un apropiat mort in casa lor prin sinucidre si apoi sa comenteze?!....este atat de greu sa traiesti alaturi de un asemenea om bolnav, este atat de greu sa stii cum sa procedezi, din mai multe motive: 1. nu iti vine sa crezi ca cel pe care il iubesti, cel puternic de o viata clacheaza. 2. cand realizezi, nu poti sa ii spui asta pentru a nu-l jignii. 3. daca insisti prea mult sa il duci la dr. impotriva vointei lui( pentru ca el sau ea niciodata nu va recunoaste ca are o problema ), se isca adevarate certuri sau chiar drame ca sinuciderea. 4. dupa ce el sau ea s-a facur ceea ce s-a propus , cerandu-si iertare intr-o forma sau alta de la apropiati, toata lumea te te condamna pe tine , cel care ai trait cu aceste spaime in suflet, ca nu afost destul de prudent, cand tu suferi cel mai mult....ce nedreapta e viata.... De aceea eu le doresc tuturor celor care il condamna pe sotul madalinei sa aiba si ei un asemenea caz in familie si apoi sa ne povesteasca cum e?!!

    0
    0

  • Mara,53 ani pe 24 Iul 2010, 09:24
    pentru Mirabella

    mirabela, daca esti vedeta nu inseamna sa te porti ca o VENDETA!!!...ca o TZATZA, mai pe romaneste, pentru ca asa te-ai purtat tipand ca o apucata si acuzandu-l ca o isterica pe sotul Madalinei. As vrea sa retii un citat din ce a spus Mircea Petru: *oameni buni eu imi palng femeia mea, nevasta mea pe Magdalena- Anca Mircea, pentru ca Madalina Manole NU A MURIT !...EA TRAIESTE prin cantecele ei in inimile noastre ale tuturor!!!!* Ai priceput femeie isterica?!!! PACAT ca mai si VORBESTI , Mirabela ar fi mai bine pentru tine si imaginea ta sa canti ...DOAR sa CANTI!!!!! In ceea ce priveste famiglia Madalinei, fratele acesteia NU ARE NICI O OCUPATIE, NICI O CALIFICARE, cu ce isi mai intretine el familia daca nu cu averea Madalinei ?!...DIN ACEASTA CAUZA FAMIGLIA M.M. sunt DISPERATI!!! habar nu au de copli!!!!! Cum cred niste batrani ca vor avea puterea sa creasca un copil de 1,5 ani?!....ca doar nu vor imaratii lumea sa stapanesca averea M.M....este NEDEMN pentru fiinta umana sa faci asa un circ la nici O ZI dupa ce s-au inmormantat fiica!!! Petru Mircea , un om simplu trebuie sa AIBA PUTERE sa isi creasca copilul!!!!!

    0
    0

  • mimi pe 23 Iul 2010, 19:59
    Bravo Mirabela

    Mirabela draga.Pe cat de mare cantareata ai fost si esti,pe atat de mare suflet ai.Ai cea mai mare dreptate.Legea ar trebui sa dea totul copilului si tot sa poata fi folosit de el dupa ce are 18 ani.Acum cei care se lauda ca vor sa-l creasca sa demonstreze ca au si cu ce, nu sa ia banii Madalinei.Normal ar fi sa-l creasca tatal lui.Nu stiu ce vor parintii Madalinei sa mai creasca copii la 70 de ani.Acum sa-si planga necazul lor,sa se roage pentru sufletul Madalinei si sa se gandeasca unde au gresit ei, nu altii.Fiecare cu durerea sufletului lui.Petru a avut vina lui si o va simti in suflet cat va trai.Nu a stiut sa o protejeze si sa o acroteasca pe Madalina.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod