Isterie TV: 5 invitate bune la toate

Există oameni care au tendinţa să-şi dea cu părerea indiferent de subiectul discuţiei în care sunt implicaţi. Fie că vorbesc despre politică, fotbal, sex sau gătit, aceştia au senzaţia că le ştiu pe toate şi că trebuie musai să-i înveţe şi pe ceilalţi. Astfel de modele de personaje există şi în lumea mondenă a României, nu de puţine ori fiindu-ne dat să vedem cum acelaşi vorbitor este invitat şi într-o emisiunea serioasă, şi într-una frivolă.

Despre acest gen de persoane o să discutăm astăzi, iar cele 5 personaje luate în vizor sunt:  Monica Tatoiu, Monica Pop, Oana Roman, Adriana Bahmuţeanu şi Ana Maria Prodan.
1 din 6

Monica Tatoiu, de la matematică, la politică, cosmetice şi relaţii

Fostă profesoară de matematică, Monica Tatoiu a intrat în vizorul presei datorită poziţiei de director al unei firme renumite de cosmetice, poziţie pe care a ocupat-o până anul trecut. Discursul ei spumos şi francheţea cu care îşi expune punctul de vedere, au transformat-o pe Monica Tatoiu într-un invitat dorit de toţi moderatorii TV. La Realitatea discută despre politică, la Antena 1 le face praf pe piţipoancele şi vedetele de carton din România, iar la Pro TV îşi etalează colecţia de genţi şi de pantofi şi vorbeşte despre excursiile de lux în care pleacă.
14 Mai 2011
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ella pe 18 Mai 2011, 00:51
    hoh

    Ana Maria Prodan a avut sansa sa faca bani din nimic datorita mamicai, altfel poate vindea si ea legume la aprozarul din colt, apoi cercul ei de prieteni..cum spunea ea ca fotbalistii nu pot umbla cu pantalonii lui Pepe ca le vin ca si pantaloni 3 sferturi..insa este tv meu d eproasta calitate, ca eu vad multi fotbalisti mai mici de statura decat Pepe, cum ar fi Tanase..

    1
    0

  • ella pe 18 Mai 2011, 00:41
    Iar ufffffffffff

    Cu cine seamana Oana Roman, ca urata mai este, nu fizionomie, felul ei de a fi...hainel ori ii sunt prea largi, ori pleznesc butoaiele, ce naiba iese afara imbracata ca si cum s-ar imbraca pe intuneric..o femeie cu relatiile ei, banii ei, anturajul ei, posibilitatile ei*nu uita ca tac-su a furat o tara* ar putea fi boboc, nici nu se compara cu Catinca, ce naiba, femeia asta traieste in frigider? Toate ne ingrasam, in special mamele care pun pe ele multe kg in timpul sarcinii, greu le mai dau jos, insa asta este nemaritata, negravida..un nutritionist si o mai scoate din brazda..

    2
    0

  • ella pe 18 Mai 2011, 00:35
    Ufff

    Uffff, uffff. femeia asta este bogata si nu spala singura casa, cratitele, wc, nu-si calca rufe, nu-si curata trandafirii in gradina, dar ar putea sa faca ceva mai bine, un lucru caritabil, decat sa apara ca o maimuta mai la toate posturile tv, contrazice, contrazice, contrazice, are idei, stie totul, da sfaturi, insa poate ca a reusit sa faca bani, insa refuz sa cred ca toate i-au mers ca pe roate...asadar femeie mai stai pe acasa...

    3
    0

  • anailona pe 15 Mai 2011, 20:57
    Nesuferita femeie!!!

    La fiecare 2 propozitii ne reaminteste ca a fost profesor acu' n'spe ani si uite asa ar trebui educati copiii. Dupa ce ne reaminteste ceva ce nu am avut timp sa uitam pentru ca nu ne lasa, isi continua discursul invechit cu teme religioase. O fi vreo mitropolita!!! Numai la Trinitas TV nu a fost, dar nu e timpul pierdut... Nu stiti sa va purtati cu soacra?? Ascultati-o pe Monica...oricum are trei casnicii.

    3
    0

  • POKAYOKA pe 15 Mai 2011, 03:22
    Monica Pop

    Doamna doctor, dvs la ce credeti ca va foloseste slabirea cu nu stiu cate kg cand aratati cu totul si cu totul dezolant, pe mine una m-ati speriat cand v-am vayut la TV aratand imbatranita cu 30 de ani, cu pieile atarnand si cu chipul ca o masca hidoasa, pai inainte erati chiar o doamna simpatica.Sunteti un exmplu de "uitati ce patiti daca slabiti ca prostii", yau asa doamna doctor, un doctor competent de talia dvs. ....

    5
    0

  • victoria pe 14 Mai 2011, 17:01
    Mai sunt alti 2

    I-ati uitat pe Catalin Botezatu si Oana Zavoranu.

    3
    0

  • lucia pe 14 Mai 2011, 15:39
    alergie

    am la propriu alergie la aceasta Tatoiu care tabara pe moderator, co-intervievat, orice gaseste in preajma si incepe sa vocalizeze pe diferite registre tot felul de ineptii de taranca ce aspira la titlul de "Nomber One" a Romaniei sau ...a Terrei! Intruchipeaza o crasa lipsa de bun simt si obraznicie, atata tot, abilitatile de matematician nu au reusit sa ii aranjeze putin neuronii impatimiti ce se declanseaza pe nepusa masa oriunde, orican, pe orice subiect.

    4
    0

  • amelie pe 14 Mai 2011, 14:20
    Monica Tatoiu

    Nu pot sa-i apreciez inteligenta...nu o cunosc personal..insa cred ca ce e prea mult strica... Stiu ca are familie...ce sotie e oare? ce mama ?daca toata ziua e al televizor , specialista .".multilateral dezvoltata."..

    5
    1

  • basilio pe 14 Mai 2011, 10:37
    ironie

    mie imi pare ca s-a dorit ironizarea persoanelor prezentate, nu aprecierea lor cum ca ar fi bune la toate. un profesionist este un om care stie din ce in ce mai multe informatii despre din ce in ce mai putine domenii. femeile astea sunt niste tzoape cu impresia de mari doamne.

    2
    0

  • heartbeat99 pe 14 Mai 2011, 06:53
    ...

    nu inteleg ce cauta aici oana roman , ana maria prodan si adriana bahmuteanu... sunt si ele niste doamne cu o cariera in spate dar stiu numai sa jigneasca pe la televizor. pentru restul , jos palaria

    7
    1

  • Alexandra pe 14 Mai 2011, 01:16
    Monica Tatoiu, competenta???

    Daca autoarea articolului o vede pe Monica Tatoiu ca pe o persoana competenta, cu un discurs "spumos", atunci cu siguranta are o mare problema in a pricepe definitia termenilor "competent" si "discurs spumos". Rar mi-a fost dat sa vad un personaj precum aceasta Monica Tatoiu, care sa-si dea cu parerea despre orice, fara sa priceapa nimic. Apropo de asta, in ziua in care s-a produs cutremurul din Japonia, cine credeti ca a fost, la Antena 3, invitata de baza a emisiiunii-maraton consacrate cutremurului? Ati ghicit: Monica Tatoiu!

    9
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod