Invingatorii de langa noi

Cu totii avem impresia ca problemele noastre sunt cele mai mari, doar pentru ca sunt ale noastre. Unii oameni lupta cu viata si isi pastreaza totusi zambetul pe buze. Acestia sunt invingatorii de langa noi. Sunt oameni cu adevarat speciali care reusesc sa se bucure de viata asa cum este ea si sa inlature toate obstacolele din calea lor. Eva.ro a gasit astfel de oameni care au reusit sa depaseasca momente grele si sa-si refaca viata. Priveste in jurul tau si poate vei gasi o astfel de poveste de viata care sa iti dea puterea de a merge mai departe.
Poate chiar tu esti un astfel de om...

Scopul nostru este ca prin intermediul acestor povesti de viata sa te ajutam de mergi mai departe, sa lupti, sa gasesti acea putere care se ascunde in fiecare femeie. Daca ei pot, poti si tu! Vei avea posibilitatea de a invata din povestea fiecaruia ceva care sa te motiveze sa vezi intotdeauna jumatatea plina a paharului.

Citeste prima poveste, cea a unei femei care a gasit nu numai puterea de a lupta pentru viata sa cat si puterea de a lupta pentru vietile celor care infrunta o boala cruda precum cancerul.


Daca doresti sa faci cunoscuta povestea ta sau a unei alte persoane, ne poti scrie pe adresainvingatori@eva.ro iar unul dintre jurnalistii nostri te va contacta.

Lupta pentru viata a Corinei Alexandru
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod