În scandalul pozelor nud, cine-i mai bolnav: Pandrea sau Darie?

I-am văzut... Poate ni s-a părut o glumă sau o realitate tristă... Ne-am întrebat de ce?
I-am văzut... Poate ni s-a părut o glumă sau o realitate tristă... Ne-am întrebat de ce? Ei au răspuns: "Am făcut pozele ca să înveţe oamenii să fie deschişi. Dacă aveam 25 de ani nu o făceam, şocul este la vârsta asta. Am vrut să îi şochez pe toţi!. Scopul a fost atins, şocul a venit fără prea multă aşteptare. Dar totuşi ne întrebăm ce se ascunde în faţa acestui eveniment?

"Generaţia tânără îl ştie pe Iurie Darie mai mult din telenovela "Lacrimi de Iubire", unde juca rolul de îndrăgostit tomnatic, subiectul pasiunii find şi acolo ca şi în viaţă, Anca Pandrea. Părinţii noştri şi-l amintesc pe Iurie Darie de pe vremea când ei erau copii şi Iurie Darie apărea la televizor în emisiuni pentru copii şi desena. Bunicii noştri şi-l amintesc din ecranizarea lui Caragiale făcută de Jean Gerorgescu în 1964, iar toată lumea îl ştie din seria "BD" sau din filme precum "Fraţii Jderi". Pe scurt, talentul lui Iurie Darie este o piatră de temelie pusă la baza cinematografului şi teatrului românesc. Acum, întrebarea e, cum şi-l vor aminti copiii noştri pe Iurie Darie. După aceste poze îşi va mai aminti cineva toată această carieră de succes sau lumea îl va vedea doar în postura de actor de filme pentru adulţi.
Sincer, eu cred că ar fi nedrept!"
, povestea la începutul emisiunii sale, Cătălin Măruţă.

Actorii, colegi de breaslă cu Anca Pandrea şi cu Iulie Darie, dezaprobă acest comportament şi aruncă vina către Anca Pandrea, despre care spun că-l manipulează pe legendarul actor, Iurie Darie, astăzi în vârstă de 81 de ani. "Nu am ce să comentez. Nu pot să spun decât că eu am rămas cu o imagine frumoasă despre colegul meu. E un coleg bun, actor nu mai vorbesc, dar verdictul îl dă publicul. Ce am văzut eu... n-am cuvinte.", declară Ion Dichiseanu, pentru emisiunea Happy Hour.

Pe de altă parte şi Sebastian Papaiani a avut câteva cuvinte de spus la adresa acestei întâmplări: "Poate că a fost cald în cameră... Nu ştiu ce au vrut să facă. Au glumit când au zis că vor să facă un film porno.".

"Acum, când pe toate posturile nu sunt decât imagini cu fete dezbrăcate şi cu senzaţional, de ce credeţi că a făcut-o?", declară Sergiu Nicolaescu, pentru EVZ.

Unul dintre oamenii care ştie mai multe decât spune este, fără doar şi poate, moderatorul tv Cristi Brancu. Iată ce ne-a declarat, în exclusivitate, despre acest caz. Atenţie la final, e important!

"Sincer, nu mă miră aceste fotografii. La urma urmei, Anca Pandrea şi Iurie Darie s-au mai fotografiat goi, dar mai decenţi, şi acum 15 ani.  
Problema mea este absenţa fizică şi spirituală a lui Iurie Darie, cea care l-ar fi atenţionat că una e să faci o fotografie sexy la 65 de ani şi una la 81 de ani.
Dacă Anca îl ţine în viaţă, ea ar fi trebuit să ştie că ceea ce am văzut nu e un act de curaj, ci de inconştientă.", declară moderatorul tv.  

"Nu cred că s-a făcut praf o carieră minunată, sau două, cu această secvenţă. Păcat însă că Anca şi Iurie au uitat că au fost un model de dragoste decentă, iar acest mit a fost spulberat. Iurie Darie e un om care trebuie ajutat, înconjurat cu dragoste şi grijă, şi nu numai de Anca, ci de toată lumea, inclusiv de fiul său, Ducu Darie, pe care nu-l aud nicăieri, dar nădăjduiesc că acţionează cu discreţie pentru salvarea tatălui de la derizoriu. Nu-l distrugeţi pe Iurie Darie, oameni buni, de dragul zilelor pe care vi le-a înseninat în trecut! Ceea ce vedeţi e o mare suferinţă.", explică jurnalistul.

Vorbeam aseară cu designul Mihaela Drafta despre acelaşi subiect şi-mi spunea că, după părerea ei, aceasta nu poate fi decât o glumă. "Consider că acest caz este numai o glumă... cred că au vrut să glumească puţin cu presa. Anca Pandrea şi Iurie Darie sunt nişte actori talentaţi, de mare calibru, şi nu cred că genul acesta de expunere se potriveşte cu statutul pe care îl au.".

Părerea specialistului...


Dorinţă de expunere, publicitate, exhibiţionism sau pur şi simplu, amuzament, orice ar fi, pozele realizate de Anca Pandrea şi de Iurie Darie au făcut valuri. Interesaţi să aflăm ce altceva s-ar putea ascunde în spatele acestei acţiuni "regizate" de cei doi, am stat de vorbă cu Lena Ruşti, psiholog.
Iată ce ne-a declarat:

"Odată cu vârsta, la multe persoane apare o dorinţă de dezinhibare, venită din lupta interioară de a te accepta pe tine, uneori după ce ai renunţat să mai crezi că vei fi aşa cum ai visat la un moment dat. Această acceptare interioară duce la un sentiment de bucurie care se vrea împărtăşit. De asta multe persoane încep să poarte după o anumită vârstă culori sau haine pe care nu au avut curajul de a le purta când erau tineri, sau merg în locuri, discută cu oameni într-un fel în care nu ar fi făcut-o înainte. 
  
Însă aici vorbim, cred, de mai mult decât o mişcare de dezinhibare. Şi când comportamentul este fundamental diferit faţă de modul de a fi al persoanei şi faţă de stilul său de viaţă, atunci este etic, înainte de a judeca comportamentul în şine, să eliminăm cauza organică a unei astfel de manifestări, întrucât, odată cu vârstă, pot apărea tulburări degenerative organice care să ne modifice structural comportamentul, puterea de discernământ, înţelegerea consecinţelor faptelor noastre. În astfel de situaţii, nu persoana e cea care face lucrurile, ci boală pe care o are. 
  
Pentru situaţiile în care putem elimina cauza organică, atunci o altă explicaţie psihologică ar fi dezvoltarea unui comportament decompensator absolut, prin care persoana obţine un lucru pe care l-a pierdut sau pe care nu l-a avut niciodată.
Înţelegem în acest context un astfel de comportament şi motivaţia unei persoane de a se purta într-un anumit fel dacă înţelegem scopul său şi rezultatele lui.".


Acum a venit rândul tău să ne spui ce crezi despre aceste poze. De ce ar fi făcut aceşti actori alegerea de a poza nud la vârstele pe care le au? Oare nu le-a fost teamă că toată munca de decenii va fi năruită de aceste apariţii? Te aştept să discutăm despre asta!


Foto: Mediafax
15 Octombrie 2010
 

Comentarii (41)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mika pe 18 Oct 2010, 01:56
    anca si iurie

    Scarbos, gretos cu pieile alea atarnate.Nu am nimic cu faptul ca sunt actori dar ca oameni sa arati ceva asa grotesc e aiurea credeam ca au ceva mai mult cap. Am vazut si pe ea la emisiunea lui Maruta parea foarte inhibata vroia sa para curajoasa ca nu a afectat-o afirmatiile colegilor dar era terminata din punct de vedere psihic.Imi e mila de ea ca numai ea a fost acuzata, el un sfant si ea infractoarea.Eu cred ca amandoi nu sau gandit ca o sa aiba un impact negativ asupra lor treaba asta cu pozele

    0
    0

  • ramona pe 17 Oct 2010, 08:54
    anca si iurie

    frumos.poate au vrut sa ne demonstreze noua generatiei tinere ca te poti iubi si la 80 de ani

    0
    0

  • aida pe 16 Oct 2010, 03:43
    anca si iurie

    oameni buni ,chiar nu va inteleg,sinteti foarte deschisi cind e vorba de barbatii cu amante ,cind e vorba de amantele care distrug nevestele(saracele amante) dar va socati cind doi oameni in toata firea va arata care este lumea reala.noi traim in lumea reala si majoritatea cuplurilor decente ajung sa faca sex si la batrinete ...E NATURAL....treziti/va si intelegeti mesajul si incercati sa il apreciati!

    0
    0

  • stinkyx pe 16 Oct 2010, 00:02
    Iurie Darie gol

    ... hmm ... deci după "Drumul oaselor" mai vrea să ne arate un mădular?

    0
    0

  • Suzana pe 15 Oct 2010, 22:50
    Pe scurt

    Cred ca amandoi sunt tzicnitzi.Atat.

    0
    0

  • cristi pe 15 Oct 2010, 19:05
    disperare?

    i-am respectat si ii respect pentru tot ce au facut ca actori. poate ca la acest i-a impins singuratatea, uitarea publicului si frica de a nu fi in atentia tuturor, asa cum au fost o viata intreaga. urat gestul lor insa... urata postura aceea ca f putini sa-si aminteasca de ei, iar acum cand au incercat sa atraga atentia asupra lor, cei care i-au iubit ii blameaza. nu sunt de acord cu gestul lor insa pot sa-mi doresc aceeasi iubire si atractie atunci cand voi fi la varsta lor

    0
    0

  • cris pe 15 Oct 2010, 18:40
    poze

    pentru niste artisti...sunt patetici...daca au vrut sa castige bani din poze...aste e....oricum nu e scuzabil....Dumnezeu sa ne tina 'mintile' la batranete...

    0
    0

  • CRISTINA pe 15 Oct 2010, 15:46
    CUGETARE -ANCA SI IURA

    MI SE PARE CEVA GROTESC ,DAR POATE FI O SCUZA AVIND IN VEDERE CA NU MAI SUNT IN TOATE MINTILE. EU ASA CRED, PACAT CA IURA ,,A FOST '' UN BARBAT ONORABIL. CE AI FACUT ,, DOAMNA ANCA '' DIN EL ?

    0
    0

  • ildiko255 pe 15 Oct 2010, 15:33
    iurie si anca

    astea nu prea arata a poze nud!!!!mai degraba o joaca a doi copii!!sau prostit si ei,putin.CE SA-I FACI LA TOTI NE ESTE GREU!

    0
    0

  • coco pe 15 Oct 2010, 15:27
    adica?

    ...daca de alde bianca, braileanca, sexy nush care...etc au voie, ei de ce nu ar avea?..pai pe posturile noastre tv sunt numai pitipoance, pardonnn...vedete!...adevaratele vedete de ce nu ar fi?..si daca asta vreti sa vedeti..poftim! vedeti atunci!

    0
    0

  • dana pe 15 Oct 2010, 14:40
    In scandalul pozelor nud

    Cat suntem de penibili !Eram un popor cu bun simt, haios, vesel. Acum ne-am americanizat. Lipsiti de bun simt, incuiati, inculti dar spre deosebire de americani FARA BANI. Cand ai bani merge sa fii oricum. Cand esti sarac nu mai merge. Saracul are bun simt. Macar atat. Cum ar fi, actori buni, monstrii sacri, sau cum vreti voi sa le spuneti, trebuiau sa ramana niste oameni decenti, in asa fel incat cei care i-au apreciat si aplaudat odata sa-si aminteasca cu placere de ei. Imi pare rau. Nu sunt de acord cu acest gen nici la persoanele de varsta mea, dar la cei in varsta . O anumita decenta si un pic de bun simt nu ne-ar strica de loc. Nesimtirea nu este de noi romanii. Suntem din alt aluat facuti.

    0
    0

  • sorin pe 15 Oct 2010, 14:35
    foarte urat !!!!!!

    De ce dati mereu vina pe presa, ca publica articole de scandal si ca alearga dupa senzational ? A alergat oare presa la ei in dormitor sau au fost pur si simplu invitati sa vada spectacolul "oribil" care li se oferea ? Daca ei se despoaie de haine la varsta asta atunci pe copiii nostri ce valori ii mai invatam ? Nu le e putin rusine de copiii lor ? Oricum au reusit sa socheze in mod neplacut. Urat, foarte urat !!!!

    0
    0

  • GILIA IONELIA pe 15 Oct 2010, 14:19
    ,,,,teatru''

    sunt actori minunati si asa vor ramane..!!!

    0
    0

  • GUGIU LUIZA MERI pe 15 Oct 2010, 13:51
    iurie darie&...

    il tin minte pe acest minunat actor de pe vremea cind inca nu incepusem scoala si avea la tv o emisiune cu desene pe tabla pt copii .intotdeauna l-am admirat a fost un barbat f atragator cel putin pt mine.despre poze mi se pare o gluma tare proasta sau facuta tocmai cu intentia de a le terfelii imaginea stiu ca sunt mai excentrici ca aveau un restaurant pe linga clubul inamo

    0
    0

  • cri pe 15 Oct 2010, 13:51
    Mda...

    Iurie a fost si va råmane UN DOMN. Anca a fost si va råmane o COTZOCARLÅ. El e bolnav si dependent de ea. Ea si-a båtut joc ... RUSINE !

    0
    0

  • Ligia Ana pe 15 Oct 2010, 13:32
    Pacat..

    Acest fenomen nu are scuza. Din pacate el nu mai judeca iar la ea e si mai grav avand in vedere ca e mai tanara. Nu mai spuneti ca au vrut sa traga un semnal de alarma ca sunt uitati actorii de valoare mare pentru ca ar fi existat alte mii si mii de metode mai decente sa se evidentieze din nou. Acest gest nu arata altceva decat ca sunt bolnavi, si nu ei sunt de condamnat ci cei care au facut din acest lucru o stire de senzatie. E ca si cum ai profita de o persoana cu handicap si te amuzi pe seama handicapului sau, ceea ce mi se pare inuman din partea celor care alcatuiesc presa din zilele noastre. Din pacate nu mai exista oameni cu adevarat printre noi. In loc sa vorbeasca cineva cu ei si sa ii sfatuiasca intr-un fel sau altul, sa le contacteze familia si sa vada ce pot rezolva, unii au considerat ca e mai bine sa-si castige salariul pe o tema asa de senzatie. Si mai vorbiti de respect fata de actorii nostri buni? Daca aveati macar putin de respect fata de ei nu faceati caz dintr-o asemenea intamplare. E de plans cum sunt luati in deradere si lasati sa se tarasca prin noroi dupa o viata de faima binemeritata. Pacat de aceste valori ale Romaniei de alta data!

    0
    0

  • Cristina pe 15 Oct 2010, 13:21
    Anca &Iurie

    sint de acord cu doamna psiholog cu cit imbatrinesti mai mult cu atit innebunesti mai mult zic oamenii aici in olanda deci nu ma mira nimic din ce-au facut cei doi binecunoscuti actori si in general nu ma mai mira nimic in aceasta lume plina de nebuniii pe curind la un nou comentariu

    0
    0

  • Isa33 pe 15 Oct 2010, 12:28
    Bravo lor!

    dreamwind55 Sunt de acord cu tine....suntem o tara incuiata in anumite privinte...In loc sa fim scandalizati de copiii nostri care nu mai au respect in ziua de azi pt nimik,si spunand nimic aici ma refer la"noi(parinti lor si nu,numai),profesori,societate...Sunt niste poza,nu au omorat,nu au furat.De lucrurile astea nu suntem atat de preocupati...ci ne doare de ce face vecinul.Atata timp cat nu ma afecteaza sau deranjeaza cred ca e ok.Va doresc tuturor ca intr-o zi sa puteti face o asemenea nebunie(nu conteaza varsta) nsi sa nu mai plecati capul si sa inghiuteti in sec.

    0
    0

  • Slotea pe 15 Oct 2010, 12:25
    Cata invidie !

    Romanul tot roman,moare de invide ca unii conationali au curajul sa faca ce ei NU POT ! Ce va tot ambalati atat ca fac poze nud sau alte alea ? Daca puteti si va tine popoul,faceti si voi la fel FRUSTRATILOR !!!!!! BRAVO LOR ! STIU SA-SI TRAIASCA VIATA !!!

    0
    0

  • dreamwind55 pe 15 Oct 2010, 11:52
    Mult zgomot pentru nimic

    Haideti sa ne dam socati si orpilati. Apostoli ai moralei ce suntem toti! Sunt pline ziarele de fete goale si nu ne mai simtim lezati. Doar pentru ca Anca nu arata ca de 20 de ani, ca nu are sani obraznici si buze siliconate? Da, asa arata o femeie goala la varsta ei.. Asa arata mamele noastre si asa vom arata si noi. Ce rusine. Ni se vor lasa sanii si vom avea burtica. Eu spun sa ne sinucidem de pe acum, ca nu cumva cineva sa ne vada in rusinea noastra. Si sa nu uitam: dupa 40 de ani, sexul nu mai exista. Dorinta nici ea. Ne vom muta in paturi separate si vom evita orice discutie legata de sex sau placere. Barbatii nu vor mai avea erectie iar orgasmul femeilor va veni din gatitul unei ciorbite reusite, cu rantas, eventual. Ipocriti mai suntem. Ei au avut curajul sa puna pe tapet ce se mai intampla inca in multe dormitoare, insa noua ne e jena se recunoastem. Ieri stateam de vorba cu o doamna pensionara de vaza, scandalizata rosu-purpuriu de cutezanta Ancai. Doamna, va e ciuda?

    1
    0

  • Ioana pe 15 Oct 2010, 11:46
    Patologic

    Iurie Darie este un om bolnav de maladia Alzheimer ( dementa senila). Anca Pandrea este alcoolica . In concluzie asupra unui om cu o afectiune psihiatrica actioneaza un alcoolic. Mai este ceva de comentat? Poate doar faptul ca aflandu-se acum aceste diagnostice presa nu ar ttrebui sa se mai puna la mintea lot si sa publice tot felul de tampenii, in intimitatea salonului lor ei doi pot face ce vor dar cear fi daca am intervieva toti pacientii de la spitalul Obregia in legatura cu obiceiurile lor sexuale?

    0
    0

  • Luminita pe 15 Oct 2010, 11:39
    ?

    Am vazut f. putin, la TV, in treacat. Si am simtit o mare tristete, mai mult decat orice! Unii oameni imbatranesc demn, altii nu. Oricum, nu pot imbatrani demn cei ce nu au fost niciodata. Nu stiu mare lucru despre puterea lor de discernamant, unii o iau razna f. tineri. Se pune insa problema urmatoare: cine a vrut sa-i faca de rusine in halul asta? Pentru ca sunt reprezentantii unei generatii si o fac de rusine, e clar, prin acest comportament. De Anca Pandrea nu mi-a placut niciodata, are o figura bulgara si nici ca actrita nu-mi spune nimic. Aveam insa o parere buna despre Iurie Darie, si, de dragul trecutului sau actoricesc, nu va schimba prea mult parearea mea despre acesta. Dar, de cer simt in continuare, O MARE TRISTETE?

    0
    0

  • Angy pe 15 Oct 2010, 11:14
    7 ani de acasa

    Gabriela, departe de mine gandul de a-i judeca pe acesti mari actori. Mi-am exprimat doar dezamagirea ...Cine stabileste 'limitele bunului simt" ??? Eu cred ca cei sapte ani de acasa...D-zeule, au atat de multe de spus acesti mari actori ...Dar nu asa. Care este diferenta dintre ei si " pitipoancele' , acum dupa ce s-au expus asa???

    0
    0

  • livia pe 15 Oct 2010, 11:07
    unde este respectul?

    Pacat...am crezut ca acesti oameni care vin din generatia de aur, au invatat cu adevarat atunci ce inseamna rusinea si respectul, nu doar fata de lumea din jurul lor, fata de publicul lor, ci si pentru ei insisi... Si nu doar pacat, dezamagire oameni buni! La joben nu merge slipul tanga...

    0
    0

  • gabriela pe 15 Oct 2010, 10:56
    ANCA SI IURIE VA IUBIM

    Si cine stabilestele "limitele bunului simt"? Eu? Tu? Noi? Voi? Cine suntem noi? Ne ridicam la valoarea acestor oameni? Sa fim seriosi. Judecati-va pe voi oameni buni. Atat aveti dreptul.

    1
    0

  • Angy pe 15 Oct 2010, 10:32
    Bun simt???

    Actorul Iurie Darie va ramane mereu in sufletul meu. Poate din acest motiv este si dezamagirea atat de mare...Au vrut sa socheze clar, dar atat de penibil....??? Daca ar fi filmat scene erotice impreuna, intr-un film, era cu totul altceva.Dar sa se expuna astfel...Parerea mea este ca exista niste limite ale " bunului simt " dupa o anumita varsta .

    0
    1

  • Mihaela pe 15 Oct 2010, 10:30
    Ce va bucura un scandal in presa

    Unde s-a ajuns cu povestea asta este doar vina presei . Poate pentru varsta asta nu trebuia sa se faca asta ... dar cine va pune pe voi presa sa republicati asa ceva ? Mare scandal dar va bucurati din plin de existenta lui , savurati decaderea unui om mare pentru ca asta face bani si produce in Romania . Rusine .... voua !!! Multi oameni nu ar fi stiut de ce au facut daca nu se arunca toata presa sa publice povestea scandaloasa .

    0
    0

  • allube pe 15 Oct 2010, 10:25
    ce va mirati?

    Televiziunile se pliaza pe dorinta majoritatii, pe actorii-monstri sacri ai teatrului si cinematecii romanesti ii stiu doar cei de o numita varsta, ceilalti.... tineretul vrea sa vada ceea ce si promoveaza televiziunile-fufe analfabete si cat mai despuiate, cine cu cine s-a cuplat, ce-a afirmat cutare actrita porno etc. Adevaratele valori nu sunt cautate....decat de foarte putini dintre noi.

    0
    0

  • irina pe 15 Oct 2010, 10:25
    iurie darie si anca pandrea

    nu stiu daca la varsta lor mai este cazul de asa poze.de ce nu au facut aceste poze si inainte, cind erau tineri si sau lansat ca mari actori ai teatrului si filmului romanesc.de ce?pentruca inainte stiti prea bine cum erau vremurile. intradevar sunt niste MONSTRI SACRI AI TEATRULUI SI FILMULUI ROMANESC dar sai lasam pe ei sa-si coordoneze viata si sa faca ceea ce le place.

    0
    0

  • aura pe 15 Oct 2010, 10:22
    anca si iurie

    au vrut sa socheze si chiar au reusit.Cine ar fi crezut ca va fi subiectul saptamanii , nu conteaza lucrurile importante si grave care ne sufoca , conteaza cine s-a mai dezbracat. Poate le-a fost prea cald cum spuneau unii sau poate asta mai au acum de aratat. Indiferent din ce motive au ales sa se expuna consider ca nu ar trebui judecati atat de aspru.99% din actori realizeaza asemenea poze doar ca nu toti le publica , care este diferenta ?Daca nu ne plac pozele hidoase de ce le vizionam? Ne place circul , uratul , hidosenia . Nu suntem capabili sa ne ocupam de ce este important in viata noastra , dar suntem cei mai buni in rautati si barfe . Suntem romani si actorii nostrii nu se dezic de la asta.

    0
    0

  • andreea pe 15 Oct 2010, 10:15
    na si ce....

    Dupa ce am vazut pozele astea de cateva ori nu mi se mai par ciudate. asta e . daca asa au vrut sa o faca...treaba lor. oricate poze ar face Iurie, pt. mine este acelasi actor pedant si serios ca in trecut. De Anca nu pot spune decat ca are sani frumosi si eu as dori sa fie ai mei asa la varsta ei. De ce au facut asta? e clar ...sunt si ei oameni. Asta nu e o stire socanta....Dureroasa este realitatea ca oamenii acestei tari suporta atata umilinta de la cei in care si-au pus nadejde se inampla in tara lucruri grave ...la care chiar trebuie actionat

    0
    0

  • elena pe 15 Oct 2010, 10:14
    sa nu ii uitam

    Cred ca au facut aceste poze,ca sa atraga atentia ca mai exista pe lume;ar trebui invitati in emisiuni,bagati in seama pentru ceea ce au facut pentru teatrul romanesc.sunt uitati si isi tarasc traiul in saracie si lipsuri.De ce sunt invitate la emisiuni toate nulitatile si nu bunii nostri actori?Ce mai stim despre Carmen Stanescu,Irina Petrescu?Olga Tudorache?Matei Alexandru?Si inca multi altii...Nimic.Si intr-o zi,ne amintim de ei si zicem"cum,cand au murit???"Mare pacat.Atatea valori si promovati toate pupezele siliconate.Asta cred ca au vrut sa arate Anca si Iurie Darie.

    1
    0

  • gabriela pe 15 Oct 2010, 09:58
    IUBITI-I

    De ce judecati niste MONSTRI SACRI, cine sunteti voi? Iubiti-i si apreciati-i cat ii avem langa noi, dupa aceea oricum ii uitam.

    0
    0

  • gabi pe 15 Oct 2010, 09:11
    bv lor

    nu pe bune ce se tot streseaza atat lumea ca sunt sau nu bolnavi, ce va intereseaza atat oameni buni ca s-au dezbracat si au facut niste poze... nu trebuie sa dea socoteala nimanui de ce si pentru ce au facut-o. sincer sa fie sanatosi, iar Darie sunt convinsa ca poate lua decizii pentru el.... daca vor sa faca faca filme porno n-au decat e viata lor, sa si-o traiasca asa cum vor, nu sa o traiasca cum vor toti frustratii...........

    0
    0

  • Mireille pe 15 Oct 2010, 09:05
    poate se plictiseau

    Fiecare face in caminul sau "nebunii". De ce au facut pozele si de ce au ajuns in presa nu putem sti. Pacat ca li se strica imaginea de cuplu de invidiat pe care o aveau. Poate stiau ca asta se vinde in Romania si au vrut sa faca valuri... Cert e ca sunt batrani si, ca toti batranii, se poarta ca niste copii iresponsabili. Ii putem certa acum, dar de iubit tot ii vom iubi, ca pe niste mari artisti care raman.

    0
    0

  • Ela pe 15 Oct 2010, 09:04
    Gust amar

    Offf Doamne ! Ce gust amar ! Pe Anca Pandrea n-o plang, a fost si este o exhibitionista, dar Iurie Darie ....totdeauna un mare domn ! Acum, cand se vede cu ochiul liber, ca nu mai este prezent, si nu mai are discernamantul cu el, trebuie ajutat fff ajutat, sa nu uitam cine a fost si sa ramana inimaginea noastra acelasi. Poate ca sufera si din cauza ca e greu sa nu mai pomeneasca nimeni despre gloria pe care ai avut-o, dar nu justifica aceste poze. Hai sa ne gandim ca au vrut doar sa glumeasca !

    0
    0

  • mirela pe 15 Oct 2010, 08:31
    atentie

    Cred ca au vrut sa atraga atentia ,sa nu-i uitam ,sa nu-i marginalizam pentru ca au o anumita varsta.Actorii nostri isi duc batranetile de azi pe maine,am uitat bucuriile pe care ni le-au oferit ,am uitat valoarea lor ,dam pret doar pe silicoane si imagini false si adevaratele valori le lasam sa moara de foame .

    0
    0

  • adi pe 15 Oct 2010, 08:28
    poze

    se vede clar ca Iurie Daie nu mai poate lua hotarari singur la Maruta dormea, cit despre prietena lui Anca , este o frustata inca din tinerete , sufera ca nu este in prim plan , se vede si dupa risul isteric pe care il are , vrea sa para ceea ce nu este , cred ca s-ar fi dorit sa fie o mare vedeta de film porno.

    0
    0

  • elenabw pe 15 Oct 2010, 02:39
    poze nud

    au dat dovada de mult curaj si mult teribilism .nu ma mira nimic asta e ptr ei poate e ceva normal ptr mn ei au ramas si vor ramine uni dintre cei mai buni artisti ai nostri .viata lunga le doresc si sa se bucure cit mai pot unul de celalalt

    0
    0

  • alina pe 15 Oct 2010, 01:46
    anca si iurie

    nu e chiar asa cum pare.....ati vazut organe, fratilor? a vazut cineva organe? nu e chiar fff ok dar nici nebuni de legat nu sunt....sunt artisti....si asta poate fi o explicatie...

    0
    0

  • alessya pe 15 Oct 2010, 01:11
    poze nud iurie darie

    cred k sunt bolnavi

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod