Hugh Hefner, pe punctul sa-si piarda averea

Fondatorul imperiului Playboy a ajuns la mana fostei neveste. Trebuie sa recunoastem ca la orice ne asteptam, mai putin sa aflam ca Hugh Hefner este/a fost insurat.

Fondatorul imperiului Playboy a ajuns la mana fostei neveste. Trebuie sa recunoastem ca la orice ne asteptam, mai putin sa aflam ca Hugh Hefner este/a fost insurat. Doamna care-si cere drepturile se numeste Kimberly Conrad si s-a casatorit cu magnatul in 1989. Prevazator, Hefner a semnat un contract prenuptial care se pare ca nu i-a folosit la mare lucru, daca stam sa ne gandim ca acum trebuie sa-i dea fostei sotii cinci milioane de dolari, dupa cum informeaza Tmz.com.

Suma nu reprezinta prea mult pentru el, insa aceasta "cerere" ar putea sa le dea idei si celorlalte femei care au trecut, oficial sau nu, prin patul lui. Si chiar sunt multe...

Cei doi nu sunt divortati oficial


Despartirea s-a produs dupa noua ani de la casatorie, insa nu a fost una oficiala, in acte. Atunci Hefner a decis sa adauge la contractul prenuptial un act aditional prin care se angaja sa-i dea lui Kimberly o suma importanta de bani. Si, pentru a se asigura ca fosta sotie si cei doi fii ai lor sunt in siguranta, Hefner a decis sa-i tina aproape. Timp de 10 ani, Kimberly a locuit intr-o casa in apropierea vilei pe care o detine magnatul. Totul mergea ca pe roate, Hugh se pendula fericit intre familie si frumusetile care-i vizitau vila si... dormitorul, pana anul acesta, cand a decis sa vanda casa in care si-a cazat familia cu ani in urma.

Fondatorul Playboy, acum in varsta de 83 de ani, si-a anuntat fosta consoarta, prin intermediul Judecatoriei din Los Angeles, ca nu mai are de gand sa respecte angajamentul pe care l-a facut acum mai bine de 10 ani si ca, in maxim noua luni, o... pofteste sa paraseasca locuinta in care sta. Vestea nu i-a picat tocmai bine doamnei Hefner care a decis imediat sa-l dea in judecata pe neseriosul sau fost sot.

Dar ce zice paratul?


"Am fost surprins sa aflu din presa ca Kimberly Hefner, de care sunt separat de mai bine de 10 ani, a intentat un proces impotriva mea prin care-mi cere cinci milioane de dolari".

"Pentru ca niciunul dintre avocatii mei nu au vazut dosarul, nu pot sa comentez nimic in acest sens. Oricum, in ciuda tuturor lucrurilor care s-au vehiculat, eu mi-am onorat intotdeauna obligatiile catre Kimberly si, mai mult decat atat, intotdeauna i-am dat mai mult decat hotarasem initial si decat a stabilit legea", continua Hefner, citat de TMZ.com.

Si, la final, conchide: "Sunt convins ca, in urma acestui proces, se va stabili ca eu mi-am respectat toate angajamentele in ceea ce priveste acest mariaj".

Se disculpa sau nu. Si-a achitat toate obligatiile fata de familia lui sau nu. Toate acestea pot fi speculatii sau realitatii, dar ca certitudine exista multe fete frumoase si... dornice de afirmare, care si-au gasit loc in... agenda ocupata a magnatului.
28 August 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod