Heath Ledger si "Cavalerul Negru" au triumfat la People's Choice Awards

Heath Ledger, Christian Bale, Carrie Underwood sunt doar cateva dintre personalitatile premiate miercuri seara, 7 ianuarie, in cadrul celei de-a 35-a editii a festivitatii de decernare a premiilor People's Choice.
Heath Ledger, Christian Bale, Carrie Underwood sunt doar cateva dintre personalitatile premiate miercuri seara, 7 ianuarie, in cadrul celei de-a 35-a editii a festivitatii de decernare a premiilor People's Choice. Inceputul de an a adus si primele recunoasteri pentru cele mai importante personalitati din industria cinematografica americana.

Startul a fost dat de People's Choice Award, genul acesta de evenimente continuand cu decernarea Globurilor de Aur - pe 11 ianuarie, si cea a premiilor Oscar - pe 22 februarie.

Ceea ce este important de stiut este faptul ca aceste premii au fost acordate, de fapt, de publicul american, el fiind cel care si-a votat favoritii, spre deosebire de alte ceremonii de gen, ale caror premii sunt acordate de oameni de specialitate.
Acest lucru a fost mentionat si apreciat si de o seama de vedete prezente la eveniment, cum ar fi: Adam Sandler, Reese Witherspoon sau Kate Hudson.

Cuplul de nota 10


Nu puteau lipsi de la un asemenea eveniment premiile pentru unul dintre cele mai apreciate si discutate cupluri din lume: Angelina Jolie si Brad Pitt. Au confirmat si de aceasta data faptul ca sunt foarte iubiti de public. Brad Pitt a fost desemnat "Cel mai apreciat actor intr-un rol principal", in timp ce partenera lui, Angelina Jolie, este "Cea mai apreciata actrita intr-un rol de actiune".

Heath Ledger, inca un premiu post-mortem


Regretatul actor continua sa primeasca laude si recunoasteri la adresa ultimului film in care a jucat, "The Dark Knight" ("Cavalerul Negru"). Pelicula din seria "Batman" a fost recompensata cu cinci premii People's Choice Awards.
Dintre acestea, cele mai importante sunt distinctia pentru "Cel mai bun film" si cea pentru "Cea mai buna pereche de actori" - Christian Bale si Heath Ledger.


Lista castigatorilor a continuat cu interpreta de muzica country Carrie Underwood, care s-a facut remarcata in momentul in care a participat la spectacolul - concurs "American Idol". Publicul american i-a aratat ca o iubeste cu adevarat, ajutand-o sa plece acasa cu trei premii: "Cea mai iubita cantareata", "Cea mai buna piesa country" ("Last Name") si "Cel mai bun star sub 35 de ani".

"Cariera mea a inceput datorita oamenilor care m-au votat.
Aceasta este o seara minunata."
, a declarat artista in seara evenimentului, citata fiind de Reuters.

La capitolul "Cel mai simpatic star masculin", castigator incontestabil a fost desemnat Adam Sandler. Reese Witherspoon este "Cea mai iubita actrita", iar castigatoarea absoluta a celei de-a 35-a editii a People's Choice Awards este actrita Kate Hudson, ea fiind nominalizata la aproape toata categoriile.

Iar domeniile premiate au fost multe, dintre acestea amintind televiziunea, filmul, muzica, dar si divertismentul online.

9 Ianuarie 2009
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Razvan pe 12 Ian 2009, 12:26
    Dumnezeu sa-l odihneasca

    Pacat ca premiul i-a fost decernat post mortem....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod