Formule (aproape) magice

Andrei Gheorghe este un star de televiziune controversat. Ii intimideazaatat pe oamenii care il privesc la televizor cat si colegii debreasla. Sub aparenta aroganta, se ascunde un admirator al Madonnei siun tatic traditional, care isi va petrece Craciunul in familie.

Andrei Gheorghe este una din personalitatile show-biz-ului autohtoncare s-a remarcat prin adoptarea unei atitudini deosebite. Are o imaginearoganta si da impresia unui ego puternic. Dar cum am inceput sa vorbim,atmosfera s-a destins datorita naturaletii si modului sau colocvial deadresare.

Are o experienta vasta in radio si televiziune si se consideraun "entertainer".
Ne-a devenit familiar tuturor prin emisiunea "Lantulslabiciunilor", realizata dupa un tipar international. Si-a dovedittalentul actoricesc in incercarea de a crea o impresie de "dur". Intrebatce simtea cand interpreta acel rol, raspunsul a venit prompt: "Placere,cum sa nu-mi placa. It's good to be bad!".

In prezent este ceea ce s-ar putea numi consultant de televiziune. "Imiplace sa comunic, sa gandesc strategii, sa incerc sa le vand cuiva".El a adus in tara si conceptul emisiunii "Alege Asia". "Amfost in Anglia si am vazut Pop Idol, care este un format dezvoltat deBBC.
Mi-a placut si am propus ideea celor de la Media Pro. Am ales Asiapentru ca formatul si motivul existau deja si decizia a venit de lasine". Crede ca sunt multe talente in Romania si ca aceste emisiuni leofera sansa de afirmare. "E o scoala pentru ei. Pentru ca multi auimpresia ca show-biz-ul e o chestie unde vii cu un microfon, canti nitelsi ai ajuns vedeta, dar e mai complicat decat atat."

Anul acesta Andrei a debutat in karting. De dragul acestei pasiuni s-aaccidentat de cateva ori pana s-a specializat. "Daca unii au alespescuitul, eu am ales kartingul. Mi se pare un sport excitant si datatorde adrenalina."

In ultimul timp Andrei este preocupat si de internet, deoarece si-acreat propriul site www.andreigheorghe.ro.
Acesta contine un jurnalzilnic, un "roman pe bucati" si multe alte articole care ii dezvaluiepersonalitatea.

Intrebat ce gen de femei admira, mi-a explicat ca este o diferentafoarte mare intre femeile pe care le respecta in mod deosebit si femeilede care este atras. "O admir pe Madonna dar imi plac: Gina Pistol,Laetitia Casta si multe, multe altele".

Craciunul i-a lasat multe amintiri placute si isi aminteste cunostalgie: "Ai mei se chinuiau sa ma faca sa cred in Mos Craciun, asa caau imbracat un vecin ca atare si l-au adus acasa. Primele cuvinte au fost<te stiu, tu esti Penev, ca ai dintii aia de vibla pe care ii stiu.
Dajos caciula din cap!>".

Craciunul acesta il va petrece "in cel mai modest si burghez mod,acasa cu familia". Nu sunt un tip monden, si nici nu mi se pare Craciunulo obligatie mondena". De Revelion va participa la petreceri, ca "asa seface!".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod