"Fetele marinarului", de duminica, la Antena 1

Manuela Harabor, Ileana Stana-Ionescu, Serban Ionescu, Magda Catone sunt o parte dintre actorii care au acceptat propunerea de a juca intr-o noua telenovela romaneasca.
Manuela Harabor, Ileana Stana-Ionescu, Serban Ionescu, Magda Catone sunt o parte dintre actorii care au acceptat propunerea de a juca intr-o noua telenovela romaneasca. "Fetele marinarului", caci despre aceasta este vorba, este productia care va debuta duminica, 1 februarie - ora 22.00, la Antena 1 cu episodul pilot. Pentru ca pelicula isi plaseaza actiunea in mai multe orase din lume, filmarile s-au desfasurat in Tanger (Maroc), Barcelona (Spania), Odessa (Ucraina) si Bucuresti.

Echipa de productie...


Regia:
Sebastian Voinea si Mihai Bauman
Scenariul: Mimi Branescu si Dan Chiriac

Distributie:


Amza Trifan - Serban Ionescu
Virginia Trifan - Manuela Harabor
Marta, soacra lui Amza - Ileana Stana Ionescu
Nela Bratosin , viitoarea cuscra a lui Amza - Magda Catone
Stelian Bratosin, sotul - Alexandru Georgescu
Iulia Bratosin, logodnica lui Calin - Alexandra Murarus
Calin Trifan, fiu – Cristian Popa
Iris, noua femeie din viata lui Calin - Cristina Calin

Fetele marinarului:

Jamila - Corina Moise
Alesia - Crina Semciuc
Vera - Andreea Perju

Tania, mama Verei - Cecilia Barbora
Giulia, mama Alessiei – Marioara Sterian
Juan, tatal adoptiv al Alessiei – Emil Hossu
Damian Postelnicu - dusmanul lui Amza - Serban Celea
Tudor – procurorul – Andrei Araditz

Angelica, fata in casa Trifan - Iulia Brezeanu
Ion, sofer Amza - Serban Pavlu
Toma, sofer Damian - Radu Zetu

Actiunea...


Jamila este o tanara din Tanger care a trait intotdeauna alaturi de mama sa, nestiind cine ii este tatal. Viata ei, linistita pana acum, se schimba radical in momentul in care cea care i-a fost alaturi toata viata se imbolnaveste grav.
Pe patul de moarte, mama ii marturiseste Jamiliei adevarul despre tatal ei. Acesta este un marinar roman, Amza, pe care l-a iubit in tinerete si care a parasit-o in momentul in care a ramas insarcinata.

Si, ca si cum nu ar fi fost suficient, mai afla ca mai are doua surori, una la Barcelona - Alesia, iar cealalta in Odessa - Vera. Aceste marturisiri ale mamei, o motiveaza pe Jamila sa plece in calatoria vietii ei, la capatul careia ar trebui sa-si intalneasca tatal, surorile si sa-si razbune mama.

In acelasi timp, la Bucuresti, Amza Trifan - fost marinar, actualmente om de afaceri, se pregateste sa-si construiasca o cariera solida in politica.
Familia lui este formata din Virginia - frumoasa sotie, Calin - fiul rasfatat si soacra - dificila Marta.

29 Ianuarie 2009
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Diana pe 17 Iun 2009, 18:54
    Fetele marinarului

    a fost un serial pe cinste, dar s-a sfarsit naspa: au murit iris cu tatal ei vitreg, s-au despartit virginia cu amza, jamila cu tudor, a plecat angelica de la amza de acasa si, s-a sfarsit chiar naspa.

    0
    0

  • losteinerattila pe 12 Iun 2009, 11:58
    Fetele Marinarului

    Afost un serial de senzatie I-mi place de cele trei fete si la propriu si la figurat Jamila,Alesia,Vera,Iris cei mai favoriti sunt cele patru fete.Iar cei pe care ii Iubesc mai putin Calin,Iulia,Amza Trifan,Virginia Trifan,Damian Postel Nicu,Toma,Livia,Tania,Ion,Angelica va iubesc pe toti !!!!!Iar inca ceva in FETELE MARINARULUI sunt cele mai bune Gagici;)):-p:-dJamila,Alesia,Vera,Iris,Iulia,Virginia Trifan,Angelica Va iubesc pe toti din tot sufletu!!!!!!

    0
    0

  • miskha pe 25 Mai 2009, 12:23
    despre serial

    E un serial bun. In sfarsit vedem si ceva de calitate. Nu seamana deloc a telenovela. Subiectul e diferit iar scenariul foarte bine scris. Bravo!

    0
    0

  • Anghel Melania pe 6 Mai 2009, 18:05
    despre film

    sunteti tari!va iubesc!cand veniti in Romania?Vreau sa va intalnesc pe toti!!!imi place cum joaca:Virginia Trifan,Amza Trifan,Jamila,Alessia,Vera,Ion,Angelica,Iris,Calin,Nela Bratosin,Iulia,etc..... .I love you!!!!!!!!Innisse Tanner

    0
    0

  • deutza pe 27 Feb 2009, 19:28
    super mijto

    e tare rau filmul....imi place mult:*:*:**

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod