Eva.ro si-a ales castigatoarea

Evenimentul, in urma caruia una dintre cititoarele noastre fidele a fost desemnata castigatoare, a avut loc vineri seara in restaurantul Turabo.
Evenimentul, in urma caruia una dintre cititoarele noastre fidele a fost desemnata castigatoare, a avut loc vineri seara in restaurantul Turabo. Desi anuntat sa inceapa la 18.30, show-ul s-a lasat putin asteptat, dar spunem noi ca a meritat. Din meniul serii nu a lipsit prezentarea de moda, dar si extragerea castigatoarei. Dar sa luam lucrurile sistematic.

18.30 - 19.30 - Sosirea invitatilor, peste 100 la numar, printre care si noua specialista Eva.ro, nimeni nu stia insa cine va fi.
19.30 - 21.00 - Trei dintre cele mai renumite branduri de imbracaminte si incaltaminte din Romania au acceptat sa-si prezinte produsele in fata publicului.
 

Escape Star Jeans. Cu denimul la purtator


Tinerilor moderni le place sa poarte jeansi si asta nu este un secret pentru nimeni. La acest lucru s-au gandit si cei de la Escape Star Jeans, realizand modele care se potrivesc oricarei siluete, dar si gusturilor fiecareia dintre noi. Daca te avantajeaza acest material, trebuie sa stii ca in acest sezon este obligatoriu sa ai in garderoba o fusta scurta din denim, numai buna pentru cizmulitele UGG, jeansi prespalati, taiati - cu vedere la piele, dar si veste care pot fi purtate fie cu o camasa mai lunga, fie fara nimic pe dedesubt. De asemenenea, nu trebuie sa uiti de salopetele din denim care sunt la mare moda in acest sezon. Respectand aceste tendinte, cu siguranta ca vei fi sexi si vei atrage toate privirile.

Migato, platforma si toc inalt


Extravaganta si originalitate - astfel poate fi definita colectia toamna-iarna 2009-2010 realizata de Migato. Pe de alta parte acestea trebuie sa fie cuvintele care sa-ti caracterizeze stilul in materie de accesorii, pentru ca pe aceasta linie merg si tendintele internationale. Nu renunta sub nicio forma la incaltamintea inalta, la tocuri si platforme, dar ai mare grija sa alegi bine momentul zilei.

Probabil ca ai observat deja ca cizmele peste genunchi sunt must-have-uri, iar botinele nu mai spun. Renunta la incaltamintea banala si urmeaza tendintele rock ale acestui sezon care, in materie de pantofi, se evidentiaza prin diferitele aplicatii cu tinte, lanturi, capse.  

Debenhams, rock-ul este la moda


Croielile structurale, umerii bine definiti, costume cu fuste care accentueaza talia, bluze din materiale vaporoase si fuste de lungimea genunchiului care subliniaza linia corpului sunt o parte dintre caracteristicile acestui sezon, prezente in colectiile celor de la Debenhams. Asa cum spuneam si mai sus, nu trebuie sa uitam de influentele rock, aici reprezentate foarte bine de jacheta de motociclist, accesoriile lacuite si platformele inalte.


Noul sezon este intampinat cu o colectie inspirata din stilul si alura anilor `80. Acest deceniu al opulentei este exprimat prin acentuarea umerilor, rochii conice si folosirea fermoarelor, aplicatiilor si ornamentelor accentuate de culori electrice precum fuchsia, neon si nuante puternice de galben citric. Rezultatul acestui mix de culori si forme este un stil extra-glamour, cu piese menite sa atraga privirile.

In acest sezon nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba tricotajele, la mare cautare, pielea, dar si piesele vestimentare cu finisaje din blana naturala.

21.30 - Punctul culminant al evenimentului a fost inregistrat in momentul in care Jorge a extras castigatoarea. Noua specialista a serviciului Sfaturi, cea care va raspunde intrebarilor puse de cititoarele noastre, este Naina Popa, din Craiova. Psiholog de meserie, Naina Popa va pastra legatura cu voi timp de o luna.

"Va multumesc inca o data pentru seara extraordinara de vineri si pentru oportunitaatea de a fi o luna specialistul Eva. A fost incredibil pentru mine sa castig marele premiu!", a declarat Naina Popa la putine minute dupa ce a primit marele premiu.

Asadar, printre cei 18 specialisti care se afla deja pe Eva.ro, de vineri si-a facut loc si cel de-al 19-lea. Scopul concursului "Si tu poti fi specialistul Eva.ro!" s-a indeplinit, rolurile au fost inversate, asa ca Naina Popa asteapta intrebarile voastre.

Cateva cuvinte despre acest eveniment


Timp de 18 zile, cei 18 specilisti au pus intrebari, iar cititoarele Eva.ro s-au inscris in concurs raspunzand la acestea. Din cele 5470 de raspunsuri postate la cele 40 de intrebari adresate, s-au ales 40 de castigatoare. Doar 22 din acestea au putut fi prezente vineri seara la eveniment si din acestea a fost aleasa marea castigatoare.
2 Decembrie 2009
 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ALBERTO RODRIGUEZ pe 16 Dec 2009, 01:18
    FELICITARI

    felicitari pentru reusita dvs de a aduce aceasta lumea virtuala intro locatie si sa participa la un eveniment incercam si noi prin intermediul proiectul oraderecreatie.ro si ne as bucura sa existe cit mai multe proiecte de acest gen Ca de exemplu noi dupa ce le prezentam cursurile de dans pe video la oraderecreatie.ro dupa acea dam intelnire in diverse locatie si venim sa le invatam gratuit altadata facem sesiune de miscare urmat de curs de dans parada si carnaval cu participare tuturor

    0
    0

  • pictures pe 3 Dec 2009, 19:44
    pozarul

    trimiteti la reciclare pozarul.. chiar si un copil facea poze mai atractive.. atmosfera... apasatoare, intunecata (cel putin asa reiese din pictures)

    0
    0

  • ileana.voicu pe 3 Dec 2009, 15:44
    @ramona171

    Premiile vor fi trimise prin curier, insa, inainte de toate, castigatoarele trebuie sa dea un mail de revendicare pe adresa de mail: concurs@eva.ro.

    0
    0

  • ramona171 pe 3 Dec 2009, 15:16
    celelalte premii

    celelalte fete care au castigat cum intra in posesia premiului

    0
    0

  • ileana.voicu pe 3 Dec 2009, 14:28
    @Diana

    Rochita despre care vorbesti poate fi gasita in colectia celor de la Debenhams. O zi buna

    0
    0

  • ileana.voicu pe 3 Dec 2009, 14:26
    @Eve

    Multumim pentru comentarii. Va multumim ca ati fost alaturi de noi si ne bucuram ca v-am facut o seara de vineri frumoasa.

    0
    0

  • Lena pe 3 Dec 2009, 13:12
    felicitari

    felicitarile mele

    0
    0

  • Diana pe 3 Dec 2009, 12:12
    Rochita cu paiete

    E superba!!!!! Unde o pot gasi?!

    0
    0

  • Nicoleta H pe 3 Dec 2009, 11:46
    su0per

    Am fost acolo, a fost extraordinar.Am cunoscut cateva din evele de pe forum. Felicitari eva, tineti-o tot asa!

    0
    0

  • maurica pe 3 Dec 2009, 09:23
    No coment

    Sunt de curand membra a clubului eva.ro.sfaturi.Am pus o singura intrebare ,la care nu am primit nici un raspuns.Sincer,pun la indoiala seriozitatea acestiu forum.Asa ca ,,No Coment.Nu ma mai intereseaza.

    0
    0

  • geo pe 3 Dec 2009, 09:01
    poze

    ~x( ce poze nasoale aveti .... tehnic vorbind, nu mai aduceti orice amator care are un dslr ..... sunt varza pozele

    0
    0

  • val3ntina-vyvy pe 2 Dec 2009, 20:30
    bravo

    felicitarile mele :)

    0
    0

  • nicoluiza pe 2 Dec 2009, 18:08
    castigatoare

    Felicitari castigatoarei!! Si eu trebuia sa fiu acolo , dar am avut o problema de sanatate.Ma bucur pentru evele care au reusit sa ajunga.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod