EURO 2008 in meci direct cu "1001 de nopti"

In timpul Campionatului European de Fotbal, postul public de televiziune parea sa fi eliminat orice adversar din cursa pentru audiente. Cifrele au demonstrat insa ca o mare parte...
In timpul Campionatului European de Fotbal, postul public de televiziune parea sa fi eliminat orice adversar din cursa pentru audiente. Cifrele au demonstrat insa ca o mare parte dintre romani a preferat un alt program si anume serialul "1001 de nopti" difuzat de Kanal D. Astfel, in seara meciului Romania-Franta, serialul a fost al doilea program urmarit de telespectatori in intervalul orar 20:15 - 21:54, inregistrand 3 puncte de rating si o cota de piata de 7,8%. Aceste date claseaza Kanal D pe locul 2, pe slotul orar al serialului, pe targetul 18-49, depasind Pro TV (rating 2,6%, share 6,7%), Antena 1 (rating 2,8%, share 7,1%) si Prima TV (rating 0,8%, share 2,1%), conform datelor furnizate de GFK.

Datele nu ar fi surprinzatoare daca, din cei 548.000 de telespectatori care au ales sa urmareasca serialul "1001 de nopti", 27% n-ar fi fost barbati, Dar, desi alternativa a fost Campionatul European de Fotbal, iar fotbalul este un sport cu traditie in randul barbatilor, o parte dintre ei au ales sa urmareasca aventurile frumoasei Sehrazat in locul jocului mai bun sau mai prost al tricolorilor.

Prin ce atrage "1001 de nopti"


Serialul, adus pe micile ecrane din Romania dupa ce a inregistrat un succes nebun in Turcia, prezinta drama unei femei, Sehrazat, care depaseste orice tipar luptand cu toate armele pentru a salva viata copilului ei in varsta de 5 ani. Dupa o casatorie fara acordul parintilor, isi pierde sotul intr-un accident si ramane vaduva cu un copil bolnav de leucemie in ingrijire.
Povestea abia acum incepe, cand Sehrazat apeleaza la toate metodele pentru a strange cei 200.000 de euro atat necesari operatiei care ii va salva viata celui mic. In ultima instanta, ea apeleaza la seful ei care, dupa ce ii promite banii, ii cere sa se culce cu el. Cu o asemenea intriga, nu este de mirare ca serialul a avut asemenea succes in lumea musulmana, iar pentru romani are exact ingredientele de care este nevoie.

"1001 de nopti", difuzat initial de doua ori pe saptamana, a facut furori in randul telespectatorilor inca de la debutul sau din luna aprilie. In mai putin de o saptamana, peste 2000 de telespectatori au solicitat prin e-mail introducerea celui de-al treilea episod pe langa cele doua difuzate saptamanal, iar telefoanele redactiei au fost luate cu asalt de telespectatori care solicitau acelasi lucru.
Drept urmare, pe intreaga durata a lunii iunie serialul s-a difuzat de trei ori pe saptamana.

Sehrazat si Onur


In rolurile lui Sehrazat si Onur, protagonistii serialului, Kanal D ii prezinta pe Berguzar Korel si Halit Ergenc. Pe micul ecran acestia par sa fie facuti unul pentru altul si putini stiu ca cei doi au avut o relatie inainte cu cativa ani de incepea filmarilor pentru serialul ce avea sa le aduca recunoastere internationala. Relatia lor din viata privata nu a rezistat mai mult de o luna si jumatate desi atat Berguzar, cat si Halit au declarat la vremea respectiva ca sunt foarte indragostiti unul de celalalt.

Acestia au realizat la scurt timp ca o eventuala casnicie nu ar avea sorti de izbanda din cauza diferentelor majore dintre ei, dar si a programului foarte incarcat.
Berguzar i-a reprosat permanent lui Halit ca nu isi petrece destul timp cu ea,  barbatul fiind nevoit sa isi amane anumite filmari pentru a-i fi alaturi la evenimentele mondene la care ea era invitata. Dupa mai putin de doua luni amandoi au decis sa puna capat relatiei amoroase dintre ei pentru a nu-si distruge prietenia.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • catana pe 10 Sep 2008, 15:05
    lauda

    as dori sa fie cate 2 episoade intro seara si 3 zile pe saptamana sant indragostita de acest serial e bun

    0
    0

  • elena pe 21 Iul 2008, 03:57
    1001 nopti

    sunt inebunita dupa serialul acesta........... ce acasa.. ce pro-tv sau prima tv...Kanal D.. e super

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod