Este greu sa revii la serviciu dupa aceasta mini-vacanta?

Este a treia zi de Paste, vremea de afara este jalnica, dar noi nu am avut alta solutie de dimineata decat sa plecam de acasa, spre birou.
Este a treia zi de Paste, vremea de afara este jalnica, dar noi nu am avut alta solutie de dimineata decat sa plecam de acasa, spre birou. Oare cati dintre noi au facut-o cu placere? Oare cati dintre noi si-ar fi dorit sa mai stea cel putin o zi acasa? Oare cati dintre noi au avut chef de munca astazi? Acestea si multe alte intrebari si-au gasit raspunsurile in parerile fanilor Eva.ro de pe Facebook si Twitter. Sa vedem ce au raspuns ei la intrebarile: Este greu sa revii la serviciu dupa aceasta mini-vacanta.
Cu atat mai mult cu cat trebuie sa muncesti in a treia zi de Paste si mai este si o vreme mohorata. Tu ce faci ca sa ai chef de munca?


O parte dintre ei au spus simplu ca s-au trezit cu una, doua, trei, etc. cafelele si au incercat sa se convinga ca trebuie sa accepte situatie: "Eu nu am facut nimic ca sa am chef de munca... pur si simplu am acceptat ideea ca azi si pe vremea asta asa urata trebuie sa vin la birou si sa ma "lupt"cu hartiile". Altii, mai in gluma, mai in serios spun ca sunt motivati: "Este foarte greu sa revii la serviciu dupa orice vacanta sau mini vacanta.
Eu ca sa am chef de munca ma gandesc la cati bani castig".


Sunt insa si romanticii care apeleaza la ceaiuri si muzica buna de la radio: "Simplu...putina muzica de la radio... un ceai verde combinat cu menta si miere... si ready to work". Cei mai curajosi dintre ei sunt fericitii care si-au programat... concediul: "Azi nu cred ca se poate sa iti revii.... asa ca un concediu e binevenit".

Tu ce raspuns ai la aceasta intrebare?

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • myshanu pe 7 Apr 2010, 10:40
    :)

    eu am avut noroc ca m-a sunat seful meu si m-a lasat sa stau intreaga saptamana acasa...din cauza lipsei vanzarilor din aceasta saptamana...dar si acest stat acasa are un pret..stau acasa dar banii din salar vor fi taiati..asa ca vreau la servici:((

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod