Divort in lumea mondena: Amalia si Ilie Nastase

In prag de Valentine's Day, ei isi anunta despartirea. Desi multi dintre oamenii din viata publica si nu numai au considerat ca Amalia si Ilie Nastase formeaza unul dintre cele mai sudate cupluri de vedete din Romania, iata ca actualitatea le arata ca au gresit.
In prag de Valentine's Day, ei isi anunta despartirea. Desi multi dintre oamenii din viata publica si nu numai au considerat ca Amalia si Ilie Nastase formeaza unul dintre cele mai sudate cupluri de vedete din Romania, iata ca actualitatea le arata ca au gresit.

Manati de zvonurile care circulau de ceva vreme prin piata (personal i-am vazut la Festivalul Brazilor de Craciun stand la mese separate si aproape ignorandu-se) si de posibilitatea ca scandalul sa izbucneasca si sa apese prea mult pe umerii lor de parinti si de persoane publice, cei doi au decis ca cel mai bine ar fi sa trimita o scrisoare in care sa explice cum stau lucrurile.  Bunaoara, exact asta au facut si scrisoarea a fost publicata de Cancan.

Iata ce au avut de spus cei doi:


In cativa ani, am constituit impreuna o echipa pe care toata lumea o admira, ajutandu-ne unul pe altul

"Desi inca de la inceput nimeni nu dadea nicio sansa relatiei, nu am dat nicio secunda atentie parerii altora si, in cativa ani, am constituit impreuna o echipa pe care toata lumea o admira, ajutandu-ne unul pe altul, imprumutand unul de la altul calitati, bazandu-ne unul pe altul. De-a lungul acestor ani, am trecut prin momente foarte fericite, dar si foarte grele cateodata si, faptul ca am fost uniti, ne-a ajutat sa trecem cu bine peste toate incercarile.
Cea mai mare realizare a noastra ca si cuplu o reprezinta doua minuni divine, Alessia si Emma, care sunt cele mai importante fiinte pentru noi in aceasta viata.
Ele sunt motivul pentru care scriem aceasta scrisoare.

Noi am decis sa ne despartim pentru ca am ajuns la o rascruce a vietilor noastre in care amandoi stim ca nu putem continua decat ca prieteni. Desi poate parea idilic ce spunem, am vazut prea multe lucruri urate in jurul nostru, in media si in societatea romaneasca si nu vrem sub nicio forma sa devenim zi de zi sursa savuroasa a iubitorilor de scandaluri si sa devenim sursa de interese."


Nu avem interes mediatic, publicitar sau de imagine.

"Astfel, am ales sa comunicam decizia noastra tuturor celor interesati de ce se intampla in viata noastra publica prin aceasta scrisoare si stim ca va trezi un val de curiozitati, dar am vrea sa va comunicam ca nu o sa putem permite accesul ziarelor sau a media in viata noastra mai mult decat am decis noi.
Avem doi copii minunati pe care nu vrem sa-i punem sa plateasca pretul de a fi cunoscuti parintii lor si din acest motiv de a le fi invadata viata. Ca oricare dintre voi, si noi ne iubim si protejam copiii la fel de mult. Nu avem interes mediatic, publicitar sau de imagine. Dorim doar sa fim deschisi ca si pana acum si sa nu cream conjuncturi pe care nu ni le dorim."

12 Februarie 2010
 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • viorica valentina pe 7 Mar 2010, 14:13
    femeia diva

    super super emisiune cu Mihaela.Cu aceasta emisiune nu te pui e unica si diva raspuns cristina cioran e studenta de la drept

    0
    0

  • vera pe 22 Feb 2010, 09:34
    divortul

    of ,of of, greu se mai gaseste o fem de caracter fara interes in tara romaneasca??pacat ,am inteles ca o iubea si ea dezamagitor ,dupa interes ff trist,pacat de ilie nastase

    0
    0

  • Lizica pe 19 Feb 2010, 13:11
    Divort

    Orice divort este dureros,mai ales cand sunt prinsi copii la mijloc,dar cred ca ei vor sti sa aiba grija si de sufletele copiilor,nu numai de nevoile lor(materiale desigur)

    0
    0

  • amalia pe 19 Feb 2010, 11:19
    VOI ????

    serios !!! cine sunteti voi sa judecati ? doar stim cu totii ca iubirea se pierde, ca de fapt o casnicie dureaza pana la moarte - doar ca un compromis, ca o obisnuinta - stiti cu totii, mai ales doamnele care raman inchistate intr-o casnicie din teama, din lipsa sigurantei materiale, financiare, din cauza oprobiului public, din teama de a o lua de la capat, din teama ca nu mai sunt alese deja dupa o anumita varsta ... hai sa nu mai fim asa ipocrite !!! Da e adevarat o casnicie e grea, viata in doi este grea, chiar daca au fost uniti de iubire , asta se uita la un moment dat ... sincer eu o admir pentru loialitate, pentru recunoasterea unei stari de fapt : atat a fost sa fie ... de ce sa mai fi ramas intr-o casnicie cand ea era deja sfarsita ??? De ce ??

    0
    0

  • vali70 pe 17 Feb 2010, 09:33
    divort

    PREA MULTA BARFA, pe marginea vietii unor persoane pe care nu le cunoastem in forul lor interior. Se pare ca e o pasiune nationala-barfa.

    0
    0

  • ioanayoa pe 16 Feb 2010, 20:35
    vedeti-va de treaba

    cine santeti voi sa va dati cu parerea,si sa judecati pe altii ,at-i trait cu ei in casa sa vedeti cum o duc sau cum se inteleg?daca ei au hotarat ca asta e mai bine pt. ei asta e.

    0
    0

  • iulia pe 16 Feb 2010, 12:38
    divortul dintre ilie si amalia nastase

    sant de acord cu Maria...exemplu: ilustrul cuplu Sophia Loren-Carlo Ponti...si inca multe altele, numai ca la acestea nu era interesul material si social, aceste femei aveau deja un nume, un statut social, pe cand aceasta Amalia avea numai nevoi si atat. Sa ajungi peste noapte din nimeni, cot la cot cu toate somitatile lumii, fara nici un alt merit decat varsta, nu e putin...si cate nu sant ca ea...

    0
    0

  • Mihaela pe 15 Feb 2010, 19:16
    Ati inteles gresit

    Se stie foarte bine de iubirea lor si cat de mult tinea Ilie Nastase la ea... Intr-adevar, dintr-o sleampata a ajuns o doamna, foarte aranjata, stilata... Divortul e o moda in lumea celor bogati bagati in fel de fel de afaceri... asa si cazul de fata. Asa ca nu va luati dupa aparente.

    0
    0

  • suflet18 pe 15 Feb 2010, 18:03
    Vedeti-va de ograda voastra barfitorilor

    Sa fie sanatosi si sa faca ce vor. Fiecare e liber sa aleaga ce vrea de la viata ca doar una au...si ceilalti (care tot comenteaza) sa-i pupe in fund.Tara de barfitori si idioti.

    0
    0

  • florance pe 15 Feb 2010, 17:17
    sa nu judecam

    eu zic sa nu fiti asa de rautacioase. nu aveti de unde sa stiti ce a fost in inima acelei fete. nici eu nu sunt de acord cu o relatie de genul acesta, dar, nu avem de unde sti care a fost motivatia ei atunci cand a acceptat o relatie cu un barbat mai mare decat ea cu 30 de ani. in mod sigur s-a purtat foarte frumos cu ea si, probabil, a coplesit-o cu cadouri si... va imaginati voi ce poate face un barbat bogat pt a cuceri o femeie. si cum femeile sunt fff sensibile la chestii de genul acesta... asa ca lasati oamenii in pace. si apoi cine suntem noi sa ii judecam?

    0
    0

  • vivi pe 15 Feb 2010, 16:38
    saracul ilie?

    hai ma!!!...avea 51 de ani, de ce nu si a ales o crestina mai de varsta lui? asa o doamna mai gaspodina nitel care sa i aline batranetile...ca doar experienta de viata avea, stia ce l asteapta! ...hihi, schimb pe schimb = bani pe tinerete! si se pot spune multe....

    0
    0

  • criss pe 15 Feb 2010, 15:52
    stiam

    eu stiam de la inceput ca mama ei a fost cea care a impins-o sa accepte aceasta relatie, pe cand era o simpla studenta la drept. deci, mai mult decat atasament si interes material nu cred sa fi fost din partea ei. cat despre diferenta de varsta, chiar n-are nici o legatura. stiu asta din proprie experienta:) e drept si ca sotul meu arata devastator, ceea ce nu-i cazul cu mr. nastase:P:P...

    0
    1

  • MARCELA pe 15 Feb 2010, 12:14
    INTERES

    SUNT DE ACORD CU MARIA,N-AM CREZUT VREO CLIPA IN IUBIREA EI PT. ILIE, E UNA DIN ACELE FEMEI CARE STIU CE VOR DE LA VIATA A JUCAT UN ROL PINA A PUS MINA PE O PARTE DIN AFACERILE LUI NASTASE.NU E PROASTA DELOC DAR E RECE CA UN AISBERG SE VEDE PE OCHII EI.IAR NASTASE ESTE CEL CARE SI-A GASIT NASUL.L-A JUCAT CUM A VRUT

    0
    1

  • maria pe 15 Feb 2010, 12:05
    divort

    corect,nu a fost decit interes din partea ei,acum e introdusa in marea lume mondena internationala,tinara e ,proasta deloc asa ca in curind ca si madama Jeanina,o sa-si gaseasca pe un altul cu bani ,probabil mai tinar ca acu stie ce vrea si e constienta de ce poate ,si trai neneaca...E mai rau de bietul Ilie,ca saracu a tot sperat sa-si gaseasca alinarea linga un suflet de om da ,cind ai banii care-i ai e mai greu sa gasesti suflete adevarate si mai ales dornice de a avea o Casnicie,nu o aventura fie ea si de 12-14 ani cit zice Amalia ca a durat.E FOARTE USOR SA SPUI NU SE MAI POATE,GATA,DECIT SA-TI DOVEDESTI TIE CA POTI SA MERGI MAI DEPARTE SI SA DUCI CASNICIA ASA CUM AI PROMIS LA ALTAR PINA LA MOARTE.E MAI SIMPLU SA FUGI SI SA SPUI NU S-A MAI PUTUT.DAR PT.ASTA TREBUIE DRAGOSTE ADEVARATA,NU DE FATADA SI DE INTERES.Pacat de cele 2 fetite,si de ce nu pacat de sufletul ranit al lui Ilie Nastase.Amalia se va consola repede,pt. ca e tinara si nu l-a iubit cu adevarat.TERMINATI cu diferenta de virsta,pt. ca acolo unde este IUBIRE SI CARACTER,NU EXISTA LOC PT.GATA NU SE MAI POATE.Diferente de virsta au fost in lumea asta mare,multe au fost casnicii care au durat o viata,dar oamenii aceia se iubeau si se respectau,aceia erau adevarati prieteni,care au stiut sa treaca peste multe si sa ramina impreuna.Tineretul de azi e mai las si mai fus pe fuga in fata provocarilor vietii.Amalia ce exemplu dai celor doua fete,mama ta e de acord cu acest mod facil de a judeca si rezolva conflictul din viata ta?NU POT CREDE CA UN OM CA ILIE NASTASE NU POATE FII DE CARACTER SI CA NU SE POATE GASI O RECONCILIERE CU EL?! DA PT. ASTA TRE SA-L IUBESTI CU TOATA FIINTA TA.Oare acu popii ce fac,unde este sfatul bisericesc?Poate ca mai bine a facut Tiriac ca nu s-a mai legat cu acte de nimeni,pt .ca a stiut ca toate fitele nu vor decit gloria numelui .faima si banii celui in cauza.De aia e buna vorba din batrini:banii n-aduc fericirea,ori unde-i minte multa e si prostie multa.

    0
    1

  • felicia pe 15 Feb 2010, 11:18
    divortul dintre Ilie si Amalia Nastase

    Un lucru normal;diferenta de varsta ,mai devreme sau nu prea tarziu la asta duce;la divort.Trist va fii pt copii.Dar atunci cand ii fac, parintii se gandesc prea putin la ce va urma.Isi fac ambitia fiindca dragoste nu poate fii la asa diferenta de ani si apoi ce o vrea domnul.Unul a avut o persoana tanara langa el iar cealalta si atins interesul.

    0
    1

  • opreadanielazita pe 13 Feb 2010, 14:54
    divortul dintre Ilie si Amalia Nastase

    imi pare sincer rau pentru acest divort,consideram ca sunt un cuplu minunat,dar ei stiu mai bine ce au de facut,asa ca le doresc multa sanatate si putere pentru a trece acest moment neplacut al vietii.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod