De 8 Martie, indulceste-te cu ciocolata!

In perioada 7-9 martie are loc, la World Trade Center Bucuresti, cea de-a VI-a editie a Targului de Cafea si Ciocolata. Acest eveniment a fost organizat pentru prima data in anul 2005...
In perioada 7-9 martie are loc, la World Trade Center Bucuresti, cea de-a VI-a editie a Targului de Cafea si Ciocolata. Acest eveniment a fost organizat pentru prima data in anul 2005 si are cate doua editii pe an. Daca uiti sau nu ai timp sa iei cadouri pentru cei dragi in pragul sarbatorilor de primavara sau al celor de iarna sau daca vrei sa-ti faci provizii de dulciuri, cafea sau chiar muzica, aici vei gasi intotdeauna cele mai bune solutii.

Tot ce trebuie sa stii este ca, de obicei, evenimentul este organizat in preajma acestor sarbatori. De exemplu, aceasta a VI-a editie este dedicata Zilei Femeii.

Produsele expuse aici fac parte din categoria premium. Acest lucru inseamna ca, indiferent de produsul pe care alegi sa il achizitionezi, acesta este, cu siguranta, cel mai bun.
Nu te ingrijora din cauza pretului, targul iti propune oferte speciale la preturi accesibile.

Pe langa produsele clasice: ciocolata, biscuiti, lichioruri cu arome de cafea sau ciocolata, espressoare, cafetiere, automate de cafea, aici poti gasi si specialitati, cum ar fi: ciocolata cu orez, cu ardei iute, antistres sau de slabit, ciocolata energizanta, relaxanta, stropita cu polen sau invelita in foi de tutun.

De toate pentru toti!

La editia din aceasta primavara, participa in jur de 20 de firme, binecunoscute in aceasta bransa. In portofoliul acestora intra o gama variata de produse pe baza de ciocolata: bomboane, lichioruri, fantani de ciocolata, caramele, toate ambalate spectaculos, numai bune de impartit persoanelor dragi din viata ta.

Organizatorii evenimentului s-au gandit si la persoanele care se preocupa de sanatatea lor si aleg sa foloseasca miere in loc de zahar.
In consecinta, au asigurat existenta unui astfel de stand unde, pe langa inlocuitorii naturali ai zaharului, mai poti gasi si otet de mere sau alte produse apicole.

Daca esti o impatimita a cafelei - de multe ori le spui prietenelor tale ca te doare capul doar pentru ca nu ti-ai baut cafeaua de dimineata -, targul iti ofera o gama variata de produse cofeinizate. In plus fata de cafeaua zilnica, de aici iti poti face rezerve de cappucino cu diverse arome, dar si de ciocolata calda.

Ca sa-ti incepi ziua intr-un mod "mai mult decat placut", alaturi de cafeaua sau ciocolata pe care alegi sa le savurezi, trebuie sa asculti si o muzica pe gustul tau. Viziteaza standul dedicat si vei gasi, cu siguranta, CD-urile si DVD-urile pe care ti le doresti.

Daca alege sa te insoteasca, nici sotul sau partenerul tau nu pleaca de aici fara sa-si achizitioneze ceva.
Pentru el, s-a pus in vanzare a gama variata de trabucuri, tutun de pipa, tigarete, tigari de foi sau pipe.

Nu trebuie sa uiti de aparatele electrocasnice menite sa te ajute la prepararea dulciurilor sau cafelei. Aici vei gasi firme de profil, ai caror specialisti te vor indruma sa faci cea mai buna alegere.

Produsele vedeta ale editiei trecute au fost frigaruile din fructe trecute prin fantanile de ciocolata. Acestea din urma sunt foarte apreciate de clienti, fiind produse relativ nou aparute pe piata din Romania.

Carmen Popa, organizatorul evenimentului, ne-a declarat ca feedback-ul primit din partea producatorilor, dar si a clientilor, a fost foarte bun la fiecare editie. De-a lungul celor trei ani de existenta a targului, lista producatorilor care inchiriaza standuri pentru a-si expune produsele s-a marit considerabil.


Daca intentionezi sa vizitezi acest loc, poti participa la tombolele organizate si poate ai norocul sa castigi unul dintre produsele expuse. De asemenea, vei putea viziona diferite programe artistice: dansuri de societate sau dansuri latino-americane.

Intrarea la acest eveniment este libera, programul de vizitare fiind vineri, 7 martie, si sambata, 8 martie, intre orele 10.00 si 19.00, iar duminica, 9 martie, intre 10.00 si 18.00.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod