Copiii lui Michael, o mostenire inestimabila

In afara pieselor extraordinare pe care le-a compus de-a lungul anilor, in afara miscarilor de dans imposibil de copiat, in afara de "Moonwalk", Michael Jackson a lasat o mostenire fabuloasa: cei trei copii.
In afara pieselor extraordinare pe care le-a compus de-a lungul anilor, in afara miscarilor de dans imposibil de copiat, in afara de "Moonwalk", Michael Jackson a lasat o mostenire fabuloasa: cei trei copii. Paris, Prince Michael Jackson I si Prince Michael Jackson II sunt cei care duc mai departe numele Regelui muzicii pop.

Michael Jackson a incercat intotdeauna sa-i tina departe de ochii presei si a fanilor. Nu de putine ori s-a intamplat ca micutii sa fie scosi in public cu masti pe fata.
Disperarea de a-i feri de lucrurile urate care i s-au intamplat in copilarie, l-au facut pe artist sa fie uneori poate prea exagerat in ceea ce-i priveste pe micuti. Cei trei copii nu au mers niciodata la o scoala normala si, intrebat de ce a ales aceasta cale, Jackson declara: "Foarte simplu... nu o sa mearga. Ar fi asaltati de paparazzi. Nu vreau sa presa sa sara pe ei, oriunde merg. Eu am trait aceasta experienta si nu vreau sa se repete istoria."

"Pe de alta parte, nu vreau sa se creada ca daca sunt copiii lui Michael Jackson trebuie sa fie tratati altfel."
.
Cu sau fara voia lui, trebuie sa recunoastem ca acest lucru se va intampla oricum. Intotdeauna vor fi copiii lui Michael Jackson.

De cand au venit pe lume, universul lui Michael Jackson au fost copiii. A asistat la nasterea fiecaruia si imediat dupa, cu acordul medicilor, i-a luat pe fiecare si i-a dus acasa. Copiii nu si-au cunoscut mamele, iar acest lucru trecea ca normalitate in ceea ce-l privea pe artist. "De cate ori nu ati vazut copii crescuti numai de mame. La noi este invers si nu vad de ce este asa de ciudat.
Copiii mei se simt foarte bine".


Un apropiat al familiei povestea, la un moment dat, ca Blanket - fiul cel mai mic - ar putea deveni la fel de celebru ca si tatal sau. Mark Lester a declarat ca Blanket chiar dansa alaturi de tatal sau.

Mult timp s-a vehiculat ca micutii nu sunt ai lui, ca prima lui sotie - Debbie Rowe - a fost mama surogat, ca nu s-a folosit produs de conceptie de la Michael. Insa, ceea ce este cel mai important, este faptul ca cei mici isi adorau tatal. "De cand m-am nascut, tati a fost cel mai bun tata din lume si nu vreau decat sa spun ca-l iubesc atat de mult", aceasta a fost declaratia pe care a facut-o Paris, fiica de 11 ani a Megastarului, aseara, la ceremonia organizata in memoria tatalui ei.
Ce poate fi mai important de atat, cum poti exprima mai bine, in cuvinte, ce a insemna un om pentru tine? Pentru cei trei Michael Jackson este tatal lor.

8 Iulie 2009
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • galban ruxandra maria pe 29 Aug 2009, 17:15
    Michael nu te vom uita niciodata!!! si nu uita ca toti te vom iubi!!!!

    Michael Jackson a fost,este si va fi the king of pop! ..a fost un artist inegalabil si a stiut sa ne ia grijile si gandurile de zi cu zi atunci cand acesta canta. Cand am auzit vestea ca Michael Jackson s-a dus de printre noi am plans deoarece sunt fana si voi fi in continuare. Acesta a lasat in urma lui trei viitoare talente (FIICA SA PARIS,PRINCE MICHAEL JACKSON1 SI PRINCE MICHAEL JACKSON 2).Poate ca e mai bine ca Michael Jackson a decedat pentru ca a suportat multe operatii estetice care l-au afectat pe artist.ODIHNESTETE IN PACE MICHAEL JACKSON!!! SI NU UITA CA TOTI TE IUBIM!!!

    1
    0

  • deea pe 13 Iul 2009, 20:26
    te vom iubi mereu

    Michael Jackson, a fost un artist complet(DE INEGALAT)..a stiut sa patrunda in sufletele oamenilor prin frumusetea si sensibilitatea muzicii lui..Michael Jackson in ciuda criticilor si rautatilor oamenilor a fost un om sensibil, timid, si un tata bun.Doar ca toate acestea...la fel si celebritatea lui...l-au determinat sa plateasca un pret...Va ramane mereu viu in sufletul meu la fel si muzica lui.M.J THE KING OF POP.

    1
    0

  • ANA V pe 10 Iul 2009, 12:36
    michael

    l-am iubit atat de mult si il iubesc,am plans atat de mult ,nu stiu,sinteam ca nu l-am pretuit la adevarata lui valuare.toti il acuzau si si nu merita.am fost foarte trista cand am auzit ca tatal lui michael a declarat dupa moarte sa cum ca copii sunt fericiti si se joaca .plangeam deoarece ,pt michael pe langa scena si fani cei mai importanti erau copiii sai.ma intrebam adesea este adevarat?dar la ceremonie cand paris a vrut sa sublinieze ca tatal sau a fost cel mai bun dim lume mi-am dat seama ca joseph a ramas tot omul acela rau .sper ca cei trei copiii au o imagine perfecta a lui michael in minte, ca stiu ca asa si michel ar fi fericit.

    1
    0

  • marginean pe 9 Iul 2009, 20:31
    EL....MICHAEL

    sincer am plins atunci cind am aflat vestea si nu mi venea sa cred ca e adevarat,credeam ca sint doar minciuni dar....din pacate totul e asa cum sa spus.Dupa tot ce a patit acum poate e linistit.Odihneste-te in pace MICHAEL .TE VOM IUBI MEREU.ALINA >CLUJ

    1
    0

  • catalina pe 9 Iul 2009, 16:52
    Regrete eterne

    In trecut am avut impertinenta sa-l judec,dar acum dupa ce s-a prapadit imi dau seama ca mult am mai gresit.Se intampla asta si din prisma faptului ca eram doar un copil si nu intelegeam de ce se poarta asa,insa acum dupa toate cele citite imi dau seama ca a suferit enorm. Pacat ca stim sa pretuim omul abia atunci cand nu-l mai avem....

    1
    0

  • cleo pe 9 Iul 2009, 09:38
    Copiii

    Sa aveti grija de acesti copiii - sa nu aiba acelasi destin ca tatal lor - lasatii sa traiasca .

    1
    0

  • lili74lili pe 9 Iul 2009, 08:22
    A MURIT UN ZEU AL MUZICII NU UN REGE

    A MURIT, SI A LASAT IN URMA LUI MULTA DURERE DAR EL NU SI-A DORIT DECAT LINISTE SI SA FIE LASAT IN PACE.DE CE NU-L LASA IN PACE?OARE NICI CAND EL S-A STINS NU ARE ACEST DREPT? CA ATAT CAT A TRAIT NU A AVUT PARTE DECAT DE VORBE URATE SI MINCIUNI.DE CE? CA NU A FACUT DECAT BINE.L-AM IUBIT SI IL VOI IUBI VESNIC.PLANG SI CAUT SPECIAL PE TOATE POSTURILE O STIRE DESPRE EL PENTRU CA NU CRED CA IL PLANG SUFICIENT SI EL A PLANS TOATA VOATA LUI, TE VOI IUBI MICHAEL VESNIC.ODIHNESTE-TE IN PACE.

    1
    0

  • andreana pe 8 Iul 2009, 23:54
    sad

    i love you Michael Jackson....:((

    1
    0

  • OANA pe 8 Iul 2009, 17:44
    VALOAREA LUI MICHAEL JACKSON---COPII

    SENTIMENTE DE DURERE SI TRISTETE CE NU POT FI SPUSE...PARIS FIICA MEGASTARULUI A SPUS TOTUL , MICHAEL ERA DEOSEBIT, ERA UN GENIU SI UN OM CU SUFLET MARE, UN COPIL CU O IMAGINATIE BOGATA. SPER CA SI CEI TREI COPII AI SAI SA DEVINA LA FEL DE BUNI CA SI TATAL LOR. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod