Cesaria Evora, din nou pe scenă şi din nou în România

Celebra cântăreaţă, originară din Insulele Capului Verde, şi-a revenit după intervenţia chirugicală la care a fost supusă în luna mai şi s-a întors pe scenă.
Celebra cântăreaţă, originară din Insulele Capului Verde, şi-a revenit după intervenţia chirugicală la care a fost supusă în luna mai şi s-a întors pe scenă. Din cauza unor probleme cardiace, Evora a fost obligată, în această primăvară, să-şi întrerupă turneul de promovare al albumului "Nha,  Sentimento" şi să-şi anuleze toate concertele pe care le avea de susţinut, inclusiv pe cel programat la Bucureşti.

Acum s-a recuperat şi şi-a reluat activitatea.
Mai mult decât atât, zilele acestea artista este în România, pentru a cincea oară, unde are programate două concerte, unul pe 15 octombrie, la Braşov şi altul pe 18, la Bucureşti, spectacole care fac parte din acelaşi turneu de promovare pe care l-a întrerupt în mai. Lansat în 2009, discul "Nha Sentimento" cuprinde 14 piese emoţionante, cu teme profunde, în care bucuria de a trăi învinge tristeţea şi regretul.

Nepotul ei este stabilit în România

Înainte de concerte, Cesaria Evora a susţinut ieri o conferinţă de presă la care a fost prezent şi nepotul ei, Frederico Da Luz Tavarez, care este stabilit de 36 de ani în România.

"Prin muzică, încerc să transmit toată dragostea mea faţă de oameni"

Acesta este mesajul pe care vrea să-l transmită fanilor ei.
Supranumită "Diva desculţă", Cesaria Evora este o legendă în muzica internaţională, iar faptul că obişnuişte să apară fără pantofi pe scenă nu mai reprezintă o surpriză pentru nimeni, însă... "pentru a înţelege acest lucru este necesară o vizită în Insulele Capului Verde, unde oamenii sunt foarte săraci.", declară artista în vârstă de 68 de ani.


15 Octombrie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod