Cele mai bine platite vedete TV

"Doctor House" e in top, cu peste 400.000 de dolari pe episod - daca vorbim despre seriale/drama tv -, pe televiziune suprematia este detinuta in continuare de realizatoarea tv Oprah Winfrey, care castiga 315 milioane de dolari pe an, pentru show-ul pe care-l realizeaza de 25 de ani, iar la capitolul seriale/comedie tv de departe cel mai bogat este Charlie Sheen care castiga 1.25 milioane de dolari, pentru un episod din serialul "Doi barbati si jumatate".
"Doctor House" e in top, cu peste 400.000 de dolari pe episod - daca vorbim despre seriale/drama tv -, pe televiziune suprematia este detinuta in continuare de realizatoarea tv Oprah Winfrey, care castiga 315 milioane de dolari pe an, pentru show-ul pe care-l realizeaza de 25 de ani, iar la capitolul seriale/comedie tv de departe cel mai bogat este Charlie Sheen care castiga 1,25 milioane de dolari, pentru un episod din serialul "Doi barbati si jumatate".

Si, pentru ca tot l-am mentionat la inceput, nu ar fi rau sa discutam mai mult despre... cel mai bine platit doctor de la tv. Asa cum am afirmat inca de la inceput, Hugh Laurie - interpretul lui Dr. House - castiga 400.000 dolari pe episod. Actorul de 51 de ani declara acum ceva timp ca acest succes inregistrat cu serialul nu a putut rezolva o parte dintre problemele pe care le-a avut acasa cu sotia si copiii. Distanta dintre America si Anglia i-a dat cele mai mari batai de cap, el fiind obligat sa se mute in Statele Unite inca din 2004, lasandu-si familia - sotia si cei doi copii - in Anglia.

"Nu pot sa spun ca lucrul la acest serial mi-a facut casnicia mai usoara. Mai buna? Nici asta nu pot sa spun", declara actorul la inceputul acestui an, fiind citat de Dailymail.co.uk. "Ma simt ca si cum as lucra in marina, unde pleci pe nava pentru cateva luni bune, in partea cealalta a lumii", a continuat el.

Daca in 2004 "doctorul" de la tv castiga o suma formata din cinci cifre, doi ani mai tarziu salariul lui a crescut de la 250.000 de dolari la 400.000 de dolari per episod.

Revenind la cele mai bine platite vedete de la Hollywood, trebuie mentionat ca pe locul doi in top se afla cuplul Christopher Meloni si Mariska Hargitay, care castiga cate 395.000 de dolari fiecare, pentru un episod din serialul "Lege si ordine". Pe locul trei, la categoria serial/drama tv, se afla David Caruso care castiga 375.000 de dolari pentru fiecare episod din "CSi: Miami".

Haide sa vedem ce se intampla la categoria show-uri tv, unde cea care nu mai are nevoie de nicio prezentare este, evident, Oprah Winfrey care castiga 351 de milioane de dolari pe an pentru show-ul care a facut istorie, "Oprah Winfrey Show". Pe locul secund se afla Judge Judy Sheindlin cu 45 de milioane, iar pe trei binecunoscutul realizator tv, David Letterman care, pentru realizarea si prezentarea show-ului "The Late Show", primeste 28 de milioane de dolari.

In acest top, realizat de revista TV Guide, sunt amintite si cele mai bine platite vedete care participa la reality-show-uri. Nu putem sa-i amintim pe toti, dar primii trei sunt intotdeauna cei mai importanti. Asadar, iata ca reality-show-ul "American Idol" i-a adus lui Ryan Seacrest un bum in cont de 15 milioane de dolari. Pe pozitia a doua "s-au calificat" Joel McHale, din "The Sup" cu 2 milioane de dolari si Piers Morgan - "America's Got Talent", tot cu 2 milioane de dolari. Pe locul trei este Kate Gosselin care, pentru un singur episod din "Jon & Kate Plus 8", castiga 250.000 de dolari.

Iata-ne ajunsi si la categoria celor mai bine platite vedete dintr-un serial/comedie tv. Pe primele dooua locuri, fie ca-ti vine sa crezi sau nu, s-au pozitionat doi actori din serialul "Doi barbati si jumatate". Primul, asa cum povesteam si mai sus, este Charlie Sheen cu 1.25 milioane de dolari, iar cel de-al doilea este Jon Cryer cu 550.000 milioane. "Medalia de bronz" a fost "castigata" de Marcia Cross care, pentru un episod din "Neveste disperate", a primit 550.000 de dolari.

La final, sa vorbim si despre cele mai serioase personaje prezente in acest top. Este vorba evident despre oamenii de la stiri, al caror top 3 este urmatorul: Matt Lauer - Today, castiga 16 milioane de dolari pe an, Katie Couric - CBS, pleaca acasa, pe an, cu 15 milioane de dolari, iar Brian Williams - NBC, inregistreaza, pe an, o crestere de 12.5 milioane de dolari.
13 August 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod