Ce fel de tata era Michael Jackson

Copiilor le era interzis sa se uite prea mult in oglinda, iar jucariile le erau aruncate in fiecare noapte si inlocuite cu altele noi.
Confident timp de 40 de ani al fostului megastar, J. Randy Taraborrelli continua in paginile cotidianului britanic Daily Mail seria dezvaluirilor despre viata secreta a lui Michael Jackson.
 

Lisa Marie refuza sa aiba copii cu Michael

 
Prima lui sotie, Lisa Marie Presley, avea convingerea ferma ca Michael Jackson nu poate fi tata, deoarece, in opinia ei, acesta era mult prea imatur afectiv.
 
"Cred ca el are nevoie de-un parinte", a spus Lisa Marie. Ea a refuzat raspicat sa aiba vreun copil cu Michael.
La scurt timp, starul a ajuns la o intelegere cu o veche prietena, Debbie Rowe, o asistenta specializata in probleme dermatologice, pentru a deveni mama purtatoare a copiilor sai, cel mai probabil dupa inseminarea artificiala, desi zvonurile care circula in ultima saptamana dau de inteles ca nici el, nici Debbie nu ar fi parintii biologici ai micutilor.
 
Atunci cand Debbie i s-a confesat tatalui ei, acesta s-a aratat intrigat de metoda de conceptie. "Nu e capabil sa devina tata la fel ca toata lumea?", a intrebat el, la care Debbie i-a raspuns ca "Michael nu face nimic ca restul lumii".
 
La sase luni dupa ce a divortat de Lisa Marie, Michael s-a casatorit cu Debbie, la insistentele mamei lui, Katherine, o ferventa practicanta a Martorilor lui Iehova.
Insarcinata in sase luni si imbracata in negru, Debbie a devenit noua sotie a regelui muzicii pop in apartamentul unui hotel din Sydney, in timp ce sotul ei interpreta la pian fragmente din melodia "Here comes the bride".
 
Fata lui Michael parea alba si stralucea din cauza unei creme aplicate pe ten si a conturului ochilor scos in evidenta cu creionul dermatograf. Pe cap avea o palarie de sub care ieseau doua bucle lungi de par ce-i incadrau obrajii si favoritii falsi. Cavalerul de onoare era Anthony, noul sau prieten, in varsta de opt ani, despre care Michael pretindea ca ii era nepot.
 
Se pare ca Lisa Marie avusese perfecta dreptate.
In orice caz, tot ce s-a intamplat de-a lungul anilor ce au urmat a venit sa confirme parerile ei.
 

Un scenariu pentru cateva clisee 

Primul baiat al lui Michael, pe nume Prince Michael Jackson, a vazut lumina zilei la spital, in 1997, iar starul si Debbie i-au taiat impreuna cordonul ombilical. Apoi, dupa ce proaspata mamica a adormit, el a luat copilul si l-a dus in fuga la Neverland, ranchul sau in stil Disneyland.

 
"Am fost binecuvantat pana dincolo de puterea umana de a intelege", a declarat el lumii.

(Citește continuarea în pagina următoare...)
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ank pe 10 Oct 2009, 13:58
    Pacat :( :-

    Asa e, niciodata nu e prea tarziu;si totusi ar fi fost mult mai frumos, in special pentru Michael, sa se fi vorbit frumos despre el cand era inca in viata,dar si acum e destul de bine sa i se refaca imaginea si sa fie iubit de cat mai multi oameni, asa cum a meritat de la inceput si pentru totdeauna. Insa, desi genii sau legende vor mai exista, nu cred sa mai fie vreo una asa de generoasa si de iubitoare si de nevinovata ca Michael.Pacat ca s-a stins "Like A Comet/Blazing 'Cross The Evening Sky/Like A Rainbow/Fading In The Twinkling Of An Eye/Like A Castle/Built Upon A Sandy Beach" GONE TOO SOON. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa aiba grija de copii lui la care tinea atata.

    1
    0

  • flavia pe 29 Iul 2009, 18:04
    mj

    aveti dreptate, dar niciodata nu e prea tarziu, si e bine macar ca acum oamenii il iubesc ptr ce a fost intradevar, un om ca toti ceilalti in fond, dar cu un talent inascut, pe care nimeni nu il mai avea. si sincer acum, cand a murit elvis asa se zicea si atunci ca nimeni nu il va depasi si a venit MJ si l'a depasit asa ca e probabil sa apara acum o noua stea si sper sa existe aceasta stea. MJ, condoleante familiei, chiar daca numai copiilor,mamei lui si lui janet le pasa intradevar de el.D'zeu sa il binecuvanteze.

    1
    0

  • alexandra pe 23 Iul 2009, 19:25
    The King Of Pop Michael Jackson

    De ce trebuie sa zica toata lumea acum dupa ce a murit toate lucrurile acestea .Cat a trait a fost facut in toate felurile.Nimeni nu ia multumit vreo-data pentru ce nea dat . Pacat ca a murit ,poate ca acum va fi lasat in pace.Pacat ca nimeni na stiut sal aprecieze pentru cat bine a facut .Sper care oameni care zic lucrurile acestea sa no mai faca.Acum ca a murit a scapat de viata asta de pe pamant .Pacat ca a ajutat atatia oameni dar pe el nu la ajutat nimeni.Imi pare rau pentru copii lui ,cred ca no sai mai iubeasca nimeni la fel de mult ca el.Cred ca de unde este el acum va avea grija de copiii sai.Pacat ca a murit UNICUL REGE AL MUZICI POP MICHAEL JACKSON.

    1
    0

  • 123oStacK pe 12 Iul 2009, 16:40
    michael forever

    http://www.iabada.ro/M-Jackson-didnt-die_415.html

    1
    0

  • gabrielaa17 pe 9 Iul 2009, 07:59
    michael

    Acum,deja e prea tarziu sa il ridicati in slavi!Trebuia sa il apreciati cand era in viata,acum nu trebuie decat sa fie lasat sa se odihneasca in pace!De ce nu aparea pe toate site-urile,pe toate posturile de televiziune,pe toate radiourile,de ce nu vorebeati despre el de bine cand era in timpul vietii?Atunci il vorbeati de rau..Vestile rele precum ca era pedofil repede le-ati divulgat,dar ceva de bine nimik..Acum apare peste tot.Dar acum degeaba...Am mai pierdut un rege..Acum numai aveti despre cine vorbi de rau..numai aveti o persoana atat de importanta,si care..spre deosebire de altii,era un rege,si nu regele oricui,era regele a ceea ce noi iubim,si anume regele muzicii,si nu orice muzica,era regele muzicii pop..si mai pot scrie multe,pot lungi comentariul de aici,dar ma opresc,nu vreau ca prin cuvintele mele sa jignesc pe cineva,cum ar fi alti cantareti/cantarete,deoarece ei nu au nicio vina,dar ganditi-va ca o stire cu michael jackson nu se compara cu nicio stire despre alt cantaret;)nu ma mai intind la povesti,as putea vorbi pana maine pe tema asta..

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod