Bucurestiul la picioarele lui Evgeni Plushenko & Co.

Cuvintele, aplauzele, uralele nu sunt niciodata suficiente atunci cand te afli in fata somitatilor, indiferent de domeniul in care activeaza.
Cuvintele, aplauzele, uralele nu sunt niciodata suficiente atunci cand te afli in fata somitatilor, indiferent de domeniul in care activeaza. Dar ce poti face atunci cand arta in toate formele ei ti se aseaza la picioare, iar "actorii" ei sunt campioni mondiali ai patinajului? Probabil ca nimic, probabil ca multe.

O sa ai ocazia sa experimentezi aceste sentimente, aceste porniri, pe 11 aprilie, pe patinoarul Mihai Flamaropol. Spun acest lucru pentru ca, sub cupola patinoarului bucurestean, se vor afla in acelasi timp campioni mondiali, olimpici si europeni ai unuia dintre cele mai frumoase sporturi, patinajul artistic.

Bunaoara, cele mai importante figuri ale patinajului mondial - Stephane Lambiel, Aliona Savcehnko sau Robin Szolkowi (castigatorii Campionatului European de patinaj artistic din acest an de la Tallinn) - in frunte cu campionul european en titre Evgeni Plushenko, vor sosi la Bucuresti, in primavara aceasta pentru un spectacol exceptional Kings On Ice – Olympic Tour.

Cele mai importante nume ale elitei patinajului mondial vor readuce magia dansului pe gheata, reeditand sau depasind, cel mai probabil, succesul editiilor precedente ale spectacolelor "Kings on Ice", sustinute in 2007 si 2008.


Si, ca si cum acest lucru nu ar fi fost suficient, aceasta garda puternica de artisti si sportivi, in acelasi timp, se completeaza cu unul dintre cei mai cunoscuti violonisti ai momentului, Edvin Marton. Acesta ii va insoti pe campionii patinajului international la Bucuresti, acompaniind evolutiile spectaculoase ale sportivilor, pe acordurile celebrei sale viori Stradivarius.

Laureat al Premiilor Emmy pentru "Cea Mai Buna Compozitie Muzicala" a anului 2006 si detinatorul unei medalii de aur in cadrul "Competitiei Mondiale a Violonistilor", Edvin Marton se va afla anul acesta la a patra sa vizita in Romania.
Daca ne este acceptat am putea spune ca "superlativul, superlativului" se va gasi in Bucuresti, in 11 aprilie.

Biletele pentru acest spectacol pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta si online pe www.myticket.ro.

Un articol de Ileana Voicu Ghinea
10 Februarie 2010
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eu pe 4 Apr 2010, 23:13
    o greseala la un comentariu

    in 2008 kings on ice a avut loc la sala polivalenta nu la sala palatului

    0
    0

  • deea88888888 pe 21 Mar 2010, 17:53
    Kings On Ice

    este chiar angelic duo-ul celor doi, Edvin Marton canta mirific iar Evgeni nu mai are nevoie de nici un compliment..el e complimentul..:P

    0
    0

  • deea88888888 pe 21 Mar 2010, 17:52
    Kings On Ice

    este chiar angelic duo-ul celor doi, Edvin Marton canta mirific iar Evgeni nu mai are nevoie de nici un compliment..el e complimentul..:P

    0
    0

  • crisa_txt pe 2 Mar 2010, 09:22
    kings on ice

    i-am vazut la Sala Palatului cand au fost ultima data la Bucuresti. a fost un show extraordinar.. o sa merg sa-i vad si in aprilie pt ca merita...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod