Bucurestiul, inclus pe harta Louis Vuitton

Ca fiecare dintre noi isi doreste sa poarte, macar o data, pe brat, o veritabila geanta Louis Vuitton, este de netagaduit. Nici faptul ca o capitala micuta (ce se mandrea odata ca ar fi fost sora mai mica a metropolei franceze) a vazut produse autentice apartinand acestui brand inflorind spectaculos in peisajul sau, chiar mai dinainte ca Vuitton sa-si fi dat seama de existenta Romaniei in Europa, nu e, din nou, de contestat.
Ca fiecare dintre noi isi doreste sa poarte, macar o data, pe brat, o veritabila geanta Louis Vuitton, este de netagaduit. Nici faptul ca o capitala micuta (ce se mandrea odata ca ar fi fost sora mai mica a metropolei franceze) a vazut produse autentice apartinand acestui brand inflorind spectaculos in peisajul sau, chiar mai dinainte ca Vuitton sa-si fi dat seama de existenta Romaniei in Europa, nu e, din nou, de contestat.

Acum, Vuitton vorbeste despre Romania si o face in stil mare. De 10 ani incoace, Louis Vuitton propune clientilor sai destinatii interesante, aglomeratii urbane demne de luat in seama si centre de shopping din intreaga lume, musai de trecut pe lista turistilor shoppaholici.
Si, cum implinirea unui deceniu de stil nu poate trece fara niscaiva parada, compania a decis ca, pe 15 octombrie, sa scoata pe piata o editie speciala a ghidului sau anual exclusivist.

Iata de ce, cred ca si voi sunteti mandre sa aflati ca Bucurestiul, nu numai ca nu este uitat, ci chiar beneficiaza de o reclama pozitiva, bine construita si... gratuita din partea unuia dintre cele mai mari branduri internationale.

De ce spun sa ne mandrim cu asta? In primul rand, pentru ca acest ghid a devenit un soi de carte de capatai pentru afaceristii care sunt, de ani buni, clienti obisnuiti si dedicati marcii Vuitton.


In al doilea rand, pentru ca Louis Vuitton lanseaza, tot acum, o mica colectie de ghiduri turistice individuale dedicate oraselor Mumbay, Miami, New York, Paris si Tokyo, selectie din care si Bucurestiul ar putea face parte intr-un viitor nu tocmai indepartat - cel putin, asta e speranta noastra. Un al treilea motiv de mandrie este faptul ca Bucurestiul este inclus in acest ghid alaturi de alte 32 de orase europene, dintre care cinci - 6 cu Bucurestiul - sunt mentionate si ele, in premiera, dar au rezonanta nobila: Glasgow, Lausanne, Manchester, Palermo si Saint-Tropez.
Ei bine, nu putem spune ca nu ne flateaza prezenta intr-o asemenea enumerare, mai ales ca, stiti si voi, sunt destui romani care si-au facut un cuibusor caldut pe Coasta de Azur.
11 August 2009
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sonya pe 12 Aug 2009, 20:53
    Buna Rafaela & Cathy!

    Ma bucur ca sunteti de acord cu mine...sincera sa fiu ma asteptam si la ceva mesaje "contra" si poate mai multe "pro" ... in fine...poate nici plecatul nu e solutie, dar ce mai poti schimba sau cum pot lupta cu atata nedreptate?...si pe deasupra mai exista si astfel de site-uri care prezinta viata in Romania in "rose' " , deformand realitatea...cel mai rau este ca nu mai exista valori si noile generatii au "invatat" ca nu exista decat o valoare si anume: BANUL...banul aduce lux,viata fara griji si chiar onoare si respect... Sa aveti bafta fetelor! ma :-) ca macar voi ati reactionat la mesajul meu! P.S. Si eu sunt pe meleaguri straine Cathy...nu profezez la birou ca anumite doamne in Romania, dar prin munca mea, imi pastrez onoarea nepatata!

    0
    0

  • jessy pe 12 Aug 2009, 20:17
    tara prostiei omenesti

    iubesc moda..iubesc frumosul dar romania este tara snobilor unde doar "firma" si "banul "vorbeste..am ajuns sa vedem la tv doar tigani si snobi!nu sunt ei faima noastra dar au bani!!!!stau in germania de cativa ani si de curand mi-am achizitionat un receiver cu care pot viziona pro tv international!dar mi-e sila sa ma uit..doar tigani,crime si fitze!!!mda sunt bucuroasa ca am scapat din ceea ce a este romania astazi...intr-o tara civilizata fetele poarta luis vuitton fara sa aibe alaturi un zabalos batran sau un tigan cu bani ..pacat pacat de fetele noastre frumoase

    0
    0

  • cathy pe 12 Aug 2009, 14:28
    superficialitate

    Cata dreptate poti sa ai Sonya...!!! Din pacate, in Romania se pune mare pret pe superficialitate, unde numai aparentele conteaza si unde esti judecat dupa ceea ce "porti", nu dupa ceea ce ai in cap sau in suflet! Economia este la pamant, recesiunea este in floare, cui ii pasa?insa avem Louis Vuitton pentru fitosii din tara. "Pe afara vopsit gardul, inauntru leopardul" . Din cauza asta m-am scarbit si am plecat de cativa ani din tara! Tigani, coruptie, superficialitate! Destul!!!

    0
    0

  • Rafaela pe 12 Aug 2009, 13:37
    snobism si saracie

    De acord cu Sonya

    0
    0

  • Sonya pe 12 Aug 2009, 10:35
    Wow!!!

    Wowww...ce mai stire!!! Eu sunt de parere insa ca cei de la Louis Vuitton aveau habar ca Bucurestiul se afla in Europa...cea ce insa nu stiau, e faptul ca in Bucuresti pot exista atat de multi snobi si snoabe, posibili "consumatori" ai marcii Vuitton. Si acum pe bune fetelor...credeti voi ca stilul si eleganta unei femei consta intr-o geanta de lux?...Decat sa stati nemancate 3 luni doar pentru a va permite un astfel de lux sau sa va lasati regulate de diversi "bunici" , de la care puteti spera un astfel de cadou luxos....mai bine deschideti-va ochii mintii si sufletului pentru a vedea mai bine realitatea in care traiti...la ce ne ajuta noua, promovare patrie noastre mult preaiubite? "Romania, the land of choice"...auzi ce mai slogan...e destul de destept daca sti sa-l privesti cu ochii unui om modest si nu ai unui snob.... Da! Romania este o tara a alegerii...intre saracie sau bogatie, intre mizerie si snobism, intre decenta si desfranare, intre loialitate sau coruptie....si lista poate continua la nesfarsit...asa ca: DESTEAPTA-TE ROMANE!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod