Aventour la feminin by Textar - Ziua Curcubeului

După o primă zi care a stat sub semnul norocului am fi putut spera la mai mult în cea de a doua?
Începem să credem că Aventour la feminin by Textar ar trebui să se numească Aventour la feminin by Textar&noroc. Altfel noi nu știm cum să ne explicăm modul în care ajung să se întâmple lucrurile așa! Un lucru e cert: fiecare zi de Aventour la feminin este un spectacol la care, sigur, contribuie fetele din echipă, dar și natura. O să înțelegeți imediat de ce!

Concurs Sephora la început de zi!

 
Ideea colegilor de la Automarket de a le pregăti fetelor un challenge a dat startul zilei 2 de Aventour la feminin. A fost surpriza lor pentru fetele din Aventour. Adevărul e că numai o minte de bărbat s-ar putea gândi să le ascundă femeilor produsele de beauty și să le lase să caute.

Descoperă și aventurile din prima zi: Aventour la feminin by Textar. Ziua cea mai lungă


 
Câte 14 produse (trusa de călătorie pregătită de Sephora) au fost ascunse în fiecare mașină. Măcar timpul de căutare a fost decent - au avut 3 minute.
Rezultatul îl vedeți în filmul zilei: Prăjiturela (Mihaela Sava) și colega ei au fost campioanele dimineții.
 

 

Niciun drum fără o cafea bună

 

Ca să nu rămână în pană de energie, Davidoff Cafe a sărit în ajutorul fetelor cu cafele și multe surprize care să le țină tot Aventour-ul. Adevărul e că ziua de ieri avea nevoie de un boost de energie bună, deși la ora primirii cafelelor nu știam ce urmează să ne aștepte pe mai departe. 
 

Plaiul Foii ne aștepta tihnit sub razele dimineții


O plimbare prin Plaiul Foii înainte să se ridice roua, când tocmai se urca soarele pe cer, a fost cea mai bună idee. Fetele au părăsit un pic asfatul și au urcat mașinile pe un drum pietruit spre (aproape) disperarea colegilor de la Automarket care ne anunțau necontenit că nu toate mașinile au tracțiune integrală. Dar totul s-a terminat cu bine, nimeni nu a avut de suferit și nicio mașină nu a fost rănită. Acesta a fost actul 1 din spectacol. Imaginile fetelor cu mașinile vorbesc de la sine!
 
 
 
 

Toată lumea a alimentat în Brașov!

 
Brașovul ne-a așteptat senin și călduros, cât timp am luat masa de prânz, iar mașinile electrice au ”mâncat” și ele, dar la alt ”restaurant”: Renovatio! Prietenii noștri de la Delcar Brașov ne-au făcut loc la priza lor, furnizată de Renovatio. Am pus acolo la încărcat nu doar Skoda Enyaq, care s-a simțit ca acasă, dar și noul EQA de la Mercedes. Pentru că energia bună nu ține cont de marcă!
 

Sibiul ne pregătise o surpriză!


Plecarea spre Sibiu a fost tot pe ploaie, dar începem să credem că ploaia e prietena noastră. Drumul spre Sibiu le-a lăsat pe fete să se bucure de mașini și, ajunși în Piața Mare... ce credeți? În Piața Mare din Sibiu mi-am amintit de povestea omizii care era recunoascătoare pentru viața ei de omidă pentru că, altfel, nu ar fi cunoscut niciodată viața de fluture. Exact așa am fost și noi, trebuia să cunoaștem ploaia torențială ca să avem parte de cea mai mare surpriză la final.

Dintr-o zi aproape caniculară, peisajul s-a schimbat în totalitate și a turnat cu găleata. Dar cine se sperie de apă? Sigur nu fetele din Aventour!



Iar surpriza Sibiului nu a fost asta!
După ce s-a dus ploaia, curcubeul a dat ”culoarea” de care avea nevoie această zi!

Haideți să vedem ce spun fetele despre mașinile pe care le-au condus azi:

Sânziana Negru și Claudia Andrei în Renault Arkana

 

 
Ne-a plăcut Renault Arkana, în primul rând, pentru sistemul multimedia ușor de utilizat. Ne-am conectat imediat cu telefonul și am reușit să accesăm cu ușurință serviciile online. În al doilea rând, am ales modul sport și am fost plăcut impresionate de cât de repede prinde viteză. 
O mașină fiabilă, puternică și silențioasă cu un display intuitiv. 
Scaunele reglabile electric și portbagajul mare sunt alte două atuuri ale acestui prim SUV hybrid Renault.

Mihaela Sava (Prăjiturela) și Iulia Ionescu în Mercedes-Benz EQA

 

 
„Abia am așteptat să conducem această mașină. Un model full electric, care ne-a cucerit de când am apăsat butonul de start. Este extrem de silențioasă și ascultătoare. Ne-au impresionat cele două display-uri și meniul. Ne-a surprins, însă, atunci când ne-am așteptat mai puțin. A fost foarte atentă la gropile de pe drum și nu ne-a lăsat să intrăm în depășire dacă nu era cazul. Ne-a plăcut mai mult decât ne-am așteptat. Ne-am simțit în siguranță. Nu este vorba doar despre brand și design, ci și despre inovație. Este cel mai mic model din gama EQ, dar nu trebuie subestimat. Am avut o oprire pentru încărcare și am fost uimite de cât de repede se încarcă.”

Ioana Grama și Sorina Brumariu în Audi Q5 Sportback

 

 
”Audi Q5 Sportback hybrid e o mașină în care ne-am simțit în siguranță, dar și puternice în același timp. Încăpătoare, confortabilă și foarte frumoasă, din punctul nostru de vedere, ne-a cucerit rapid.”

Laura și Bianca Giurcanu în Skoda Enyaq

 

 
”Prima mea experiență cu o mașină electrică a fost excepțională pentru că m-am întâlnit cu Skoda Enyaq. M-au impresionat portbagajul spațios, tehnologia inovativă și spațiul interior generos. A fost foarte plăcută la condus și ne-am simțit în singuranță deplină. The future is electric indeed!”


Aventour la feminin continuă! 

 

Aventour la feminin a început pe 8 iunie, la ora 9.00am, și poate fi urmărit după hashtag-ul #Aventour pe paginile de Facebook Eva și Automarket și pe conturile de Instagram Eva și Automarket. Veți găsi mereu imagini proaspete din timpul turului, vom avea câte un articol la finalul fiecărei zile, câte un rezumat video al fiecărei zile și  mărturiile fetelor după ce vor fi condus mașinile implicate în eveniment. Bineînțeles, Aventour la feminin va putea fi urmărit și pe conturile fetelor implicate în proiect. 

 

PARTENERII ȘI PRIETENII EVENIMENTULUI

 

Bineînțeles, acest eveniment avea nevoie de piloni, adică de un grup de parteneri importanți, gata să împărtășească aceeași dragoste pentru aventură.

Partenerul principal al „Aventour la feminin” este TEXTAR, lider mondial în echipamente de frânare. Este recunoscut ca furnizor oficial pentru toate mărcile importante din domeniu și va avea grijă să frânăm la timp și în siguranță. Foarte important, le va preda fetelor o lecție de conducere defensivă. 

Nu puteam pleca la drum cu două mașini electrice și una plug-in hybrid, fără să avem alături de noi cel mai important jucător pe piața punctelor de încărcare din România și sud-estul Europei. RENOVATIO se alătură „aventurului” cu energie bună, livrată prin cele mai rapide prize. 

Ce ar fi un tur dedicat femeilor fără un partener cu o experiență uriașă în zona produselor de îngrijire și înfrumusețare. Și de unde putea veni acest partener, dacă nu din Franța. SEPHORA ROMÂNIA se alătură turului pentru că înțelege nevoia unor produse cosmetice special adaptate mobilității. 

Într-un astfel de tur ai nevoie de plăți ușoare, făcute cu un card care garantează rapiditate și servicii premium. Indiferent de comerciant, de zonă și de tipul afacerii. Prin urmare, în „Aventour la feminin” vom fi ajutați de prietenii de la MASTERCARD

Pe parcursul celor 4 zile vom căuta să descoperim locuri spectaculoase din țară. Iar pentru asta va trebui să ieșim de pe drumurile cunoscute și chiar să ne îndepărtăm de confortul restaurantelor. Nici o grijă. Serviciul de livrare tazz by eMaga promis că ne va alimenta cu mâncăruri alese, comandate de la bucătăriile din zonă. 

Vor fi zile lungi, cu mulți kilometri, și rezervele de energie ar putea fi pe minus. Așa că n-am ezitat să luăm alături de noi și o cafea premium: DAVIDOFF

Pentru că ne dorim să găsim locuri speciale, cu povești speciale, ne-am luat drept ghid CARDUL RADIO GUERILLA, oferit de Libra Bank. Acesta ne va indica avanposturile unde beneficiem de discounturi de nerefuzat.

***

Aventour la feminin este un proiect dedicat exclusiv femeilor, desfășurat alături de 4 dintre cele mai noi mașini lansate în România

 

8-11 iunie

 

Un proiect
AUTOMARKET ȘI EVA

 

Proiect prezentat de:

TEXTAR

 

Parteneri:

RENOVATIO E-CHARGE

SEPHORA

MASTERCARD

DAVIDOFF

tazz by eMag

CARDUL RADIO GUERILLA

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod