“Are ochii vineti si e plina de vanatai”, spun prietenii Rihannei

“I-a dat numai in cap. Are ochii vineti si e plina de vanatai. A fost si la doctor”, a povestit un apropiat al Rihannei revistei “People” despre modul in care tanara cantareata a fost batuta de iubitul ei, Chris Brown.

I-a dat numai in cap. Are ochii vineti si e plina de vanatai. A fost si la doctor”, a povestit un apropiat al Rihannei revistei People  despre modul in care tanara cantareata a fost batuta de iubitul ei, Chris Brown.

Spusele prietenului sunt confirmate de surse din politie, care au descris contuziile in Los Angeles Times: “Un ochi vanat, o buza sparta si doua contuzii mari pe frunte. In fotografiile facute de politie apare cu ochii inchisi, cu capul in jos, speriata si socata”.

Prietenii Rihannei spun ca artista de 20 de ani se afla in acest moment “intr-un loc sigur” si ca este hotarata sa colaboreze pana la capat cu detectivii. William Bratton, seful politiei din Los Angeles, a declarat ca se asteapta ca dosarul complet al acestui caz sa fie predat astazi instantei, astfel incat procurorii sa formuleze toate capetele de acuzare impotriva lui Chris Brown (19ani). 

Dovezile pot fi insa inutile daca Rihanna decide sa uite “incidentul” si sa-si retraga plangerea. “Procurorii se retrag de obicei atunci când vad ca un cuplu incearca sa-si rezolve singur problemele”, a precizat Steve Sitkoff, un renumit avocat din Los Angeles.
Prietenii Rihannei spun insa ca nu o vad pe cantareata iertandu-l pe Chris si ca ar fi “foarte dezamagiti daca ea ar decide sa se intoarca la el”.

De cealalta parte, prietenii lui Brown se intrec in a-l lauda. “Nu l-am vazut niciodata pe Chris violent”, a declarat un fost coleg de liceu al lui Chris. “Este un baiat bun, cu maniere. Imi vine greu sa cred ca adevarate acuzatiile care i se aduc”, spune un alt prieten din copilarie.

Acestia au povestit chiar ca mama lui Chris a fost de multe ori abuzata fizic de fostul lui tata vitreg si ca, din aceasta cauza, el ura tot ce tinea de violenta. Chiar Brown decalarase la un moment dat: ”Ma teroriza tot timpul. Il urasc si acum din aceasta cauza”.   

11 Februarie 2009
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • catana pe 12 Feb 2009, 13:38
    barbat timpit

    barbatul care trage in femeie nu se pretueste pe dinsul insusi

    0
    0

  • cristina pe 11 Feb 2009, 20:31
    !

    face si el ce a vazut la altii. tampit ca da in femei

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod