Anca Pandrea a recidivat... pe bani

După ce în urmă cu o săptămână a şocat pe toată lumea cu pozele "nepotrivite" pe care le-a făcut alături de soţul ei, actorul Iurie Darie, Anca Pandrea a apărut din nou dezbrăcată în presa din România, de această dată însă a scos şi bani.
După ce în urmă cu o săptămână a şocat pe toată lumea cu pozele "nepotrivite" pe care le-a făcut alături de soţul ei, actorul Iurie Darie, Anca Pandrea a apărut din nou dezbrăcată în presa din România, de această dată însă a scos şi bani din asta.

Efectele nonconformismului demonstrat acum câteva zile încep să se vadă, pentru că cei doi actori au început să primească oferte de colaborare de la diverse firme. Dacă în primă fază au fost ofertaţi de un producător de filme porno, acum a venit rândul unui salon de înfrumuseţare. Proprietara şi-a dorit ca Iurie Darie şi Anca Padrea să fie imaginea afacerii de care se ocupă, iar actorii au acceptat încântaţi oferta.

"Obişnuiesc să merg des la salonul de înfrumuseţare, dar nu de puţine ori am avut surprize neplăcute. De acum înainte voi veni doar aici", a declarat Anca pentru Libertatea.

Pentru ca răsfăţul de care s-a bucurat actriţa să fie dovedit, aceasta a acceptat să pozeze goală şi... încântată pe patul de masaj. La prima vizită pe care a făcut în salonul cu pricina, Iurie Darie şi-a făcut manichiura şi s-a lăsat pe mâinile unui hair-stylist ca să-i refacă tunsoarea, iar soţia sa s-a bucurat de un masaj cu parafină, s-a coafat şi s-a pensat.
22 Octombrie 2010
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ania pe 22 Oct 2010, 16:14
    Dar dintii?

    Dar cu dintii d-nei Pandrea cum ramane? Sunt si ei "coafati" ??? :))

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod