Ai curaj sa te urci pe cantar?

De Paste avem atat de multe bunatati la dispozitie incat uneori este chiar imposibil sa nu mancam ceva mai mult decat ar trebui.
De Paste avem atat de multe bunatati la dispozitie incat uneori este chiar imposibil sa nu mancam ceva mai mult decat ar trebui. Asa cum toamna se numara bobocii, primavara se numara kilogramele in plus... Ne-am intrebat followerii de pe twitter si facebook daca au avut curaj sa se urce pe cantar.
Iata ce ne-au raspuns:

"Nici prin gand nu mi-a trecut sa ma urc pe cantar! Mi-au fost suficienti pantalonii de dimineata... Dar lasa ca le dau imediat jos. Si cand ma gandesc ca nici nu am manacat prea mult...", ne spune Claudia.

"La ce 'arderi' am, imi este imposibil sa ma ingras, cu toate ca imi doresc asta".

"Nu am luat niciun kilgram pentru ca nu am facut excese si am mancat disociat pe cat posibil.
In prima zi doar 2 oua si friptura de miel, a doua zi pasca si cas dulce cu ridichi. Si doar o singura felie de cozonac in tot acest timp.
Dar recunosc ca a fost un exercitiu de vointa. Asta este, frumusetea cere sacrificii
", ne sfatuieste Dana.

"Cred ca am luat cam un kilogram, dar nu am interogat cantarul. Il dau jos zilele astea, pentru ca am inceput serviciul."

"Da, m-am urcat ieri.
M-am ingrasat 2 kg
".

"Inca nu .. astept sa ma duc la sala de cateva ori mai intai".

"Nu toata lumea mananca in nestire de sarbatori. Daca mananci cate putin din fiecare si faci miscare e mai sanatos", spune Mirunika.

Tu te-ai ingrasat in aceasta minivacanta?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod