Adevarat si fals despre sexualitatea lui Michael Jackson

S-au cunoscut cand erau copii si, timp de 40 de ani, a fost prieten foarte apropiat al lui Michael Jackson. Acum, in note foarte personale, J. Randy Taraborrelli scrie despre Michael asa cum l-a cunoscut el, in cotidianul britanic Daily Mail.
S-au cunoscut cand erau copii si, timp de 40 de ani, a fost prieten foarte apropiat al lui Michael Jackson. Acum, in note foarte personale, J. Randy Taraborrelli scrie despre Michael asa cum l-a cunoscut el, in cotidianul britanic Daily Mail.

Viata sexuala a lui Michael a fost o tema speculata inca din adolescenta. Chiar si mama lui era ingrijorata pentru ca iesea foarte rar cu fete. Sex appeal-ul de care deborda pe scena parea sa-l epuizeze in lumea reala, cu oameni reali.

Nimeni nu credea ca a avut relatii cu fete precum Tatum O'Neal sau Brooke Shields, indiferent de cate ori afirma el asta. Tatum chiar i-a povestit unui prieten: "Cum poate sa aiba o fata o relatie cu el? Cand suntem impreuna, este atat de timid, ca abia scoate doua cuvinte. Stiu ca este virgin. Ma intreb daca nu cumva ii e frica sa faca sex. Nu pare foarte interesat".

"Unul dintre modurile mele favorite de a-mi petrece timpul este sa fiu in preajma copiilor", explica Michael. "Cand sunt obosit sau plictisit, copiii ma umplu de energie".

Vazut initial ca asexual


Pentru public, Michael era o enigma: excentric, dar asexual. Era o figura contradictorie. Din fratele cel mic, care trebuia sa faca intotdeauna ceea ce i se spunea, se transformase intr-un adult care luase fraiele propriei cariere si chiar renuntase la manageriatul tatalui sau. Dar pe celelalte planuri ale vietii sale, in loc sa se maturizeze, parca regresa: cumpara jucarii, juca tot felul de jocuri copilaresti si era inconjurat de copii.

Intrebat de posibilitatea de a avea proprii lui copii, a dat din cap a negare. Poate ca ar adopta, dar sigur nu ar procrea. "Nu am de ce sa-i aduc pe ai mei pe lume", a motivat el.

In schimb, a inceput sa-si faca prieteni baieti de 10-12 ani cu care se juca de parca ar fi avut si el aceeasi varsta. Erau cowboy sau indieni si se rostogoleau pe iarba de parca ar fi vrut sa retraiasca acum copilaria de care nu avusese parte.

Primul scandal de pedofilie


Michael si Jordie Chandler s-au cunoscut cand masina starului s-a stricat pe o strada din Beverly Hills. Cel mai mare cantaret pop din lume statea neputincios in mijlocul strazii. De obicei avea angajati care se ocupau de aceste lucruri, dar acum acestia erau acasa. Patronul unei firme care oferea masini de inchiriat l-a vazut si i-a dat o mana de ajutor. L-a invitat pe Michael in biroul sau in timp ce masina sa era reparata. A sunat-o apoi pe sotie pe care a rugat-o sa-l aduca pe fiul sau din prima casatorie sa se intalneasca cu Michael. Jordie, caci despre el era vorba, era un mare fan si s-a bucurat enorm cand l-a vazut pe Michael.

In urmatoarele luni, cantaretul i-a dus pe Jordie si pe sora lui la un magazin de jucarii si i-a lasat sa-si umple carucioarele de cumparaturi cu produse in valoare de 10.000 de dolari.

Apoi, la Neverland, au oprit roata cea mare in timp ce se aflau la cea mai mare inaltime. "Stiti cat timp am petrecut aici singur?", a murmurat Michael cuprinzand cu privirea cei 2.000 de acri cu lac, parc de distractii si muzica din filmele Disney care se auzea din boxele imprastiate pe toata proprietatea. "Am toate acestea, dar de fapt nu am nimic", a spus el. "Ne ai pe noi acum", a zis atunci Jordie punand o mana in jurul umerilor lui Michael. Starul a zambit si, fericit, a exclamat "Noua mea mica familie".    
30 Iunie 2009
 

Comentariile 51-57 din 57

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • loritalempica pe 4 Iul 2009, 21:24
    Love forever MJ

    Nu reusesc sa imi mai revin din tristetea pe care o simt de cand am aflat ca Michael a murit.Cand am auzit prima oara stirea am refuzat sa o cred, pt ca se scrisesera deja atatea minciuni si porcarii despre el, incat asta mi se parea cea mai gogonata. Pacat ca a trebuit sa moara ca sa ne dam cu totii seama cat de valoros era ca artist si ca nu va mai fi un altul ca el.Nu il voi uita niciodata

    1
    0

  • Alex Szollo pe 4 Iul 2009, 16:44
    Michael Jackson-o prezenta UNICA

    Ziua in care am aflat ca a murit mi-a ramas si imi va ramane intiparita in memorie.Am dat drumul la televizor si am vazut cuvintele fatidice :MICHAEL JACKSON HAS PASSED AWAY,iar pe fundal,foarte bine aleasa ,melodia lui cea mai emotionanta(dupa parerea mea),Heal the World.Am spus cu o voce tremuranda : " Doamne,nu!" dupa care (amara ironie!) in timp ce Michael canta : "You'll find there's no need to cry",am cazut in genunchi si m-a busit plansul . A fost o mare si dureroasa lovitura pentru lumea muzicii.Daca exista cineva care chiar a avut de suferit enorm din a fi vedeta,acela a fost Michael Jackson! A avut o viata care numai a lui n-a fost! S-a profitat la modul cel mai urat de el,dar,totusi,cred ca prin muzica lui,Michael este nemuritor!

    1
    0

  • Luiza pe 3 Iul 2009, 14:57
    Always Michael!

    A fost cel mai tare! Un om atat de bun merita tot ce e mai bun! Cat timp a fost in viata nu am putut afla adevarata lui fata! Saracul copil! Cati dusmeni avea! A fost un om chinuit! Acum sunt sigura ca si-a gasit fericirea vesnica! Insa... Intreaga planeta fara el este pustie! Am pierdut un adevarat talent! O extraordinara voce!!!! Te vrem inapoi Michael!!!

    1
    0

  • catalina pe 1 Iul 2009, 17:41
    a fost bolnav

    a avut vitiligo and lupus care i-a decolorat pielea, muti dintre negrii o au, dar noi nu stim. chestia e ca nu ti se decoloreaza o data taote, iti iese cu pete si cateodata iti raman urme sau pete mai deschise sau mai inchise si din cauza asta el a purtat budra si fond de ten. si daca te uiti atant la videoclipurile lui cand era negru se vede ca are mult fond de ten, si fata e mult mai deschisa decat gatul.

    1
    0

  • Henrietta pe 1 Iul 2009, 13:05
    ....

    Despre culoarea pielii lui se poate sa fi avut o boala... cred... dar din cate stiu eu dupa atea operatii estetice a inceput depigmentarea pielii... parerea mea....

    1
    0

  • Mihaela pe 1 Iul 2009, 12:55
    Michael

    Datorita faptului ca Maichael a avut o copilarie traumatizanta, a avut o viata plina de macinari si dorinte sufletesti neimplinite, adica viata lui nu a avut un curs normal. Si e pacat. Se vede pe el ca a fost un sufletist. Si eu cand eram copil si vedeam videoclipurile lui, il admiram ca om in toata firea, ca artist. Cat despre culoarea pielii lui, se pare ca suferea de o boala care treptat, in timp, ii deschidea pielea la culoare. Pacat ca a suferit atat. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!

    1
    0

  • elena pe 1 Iul 2009, 10:29
    Numai enigme!

    Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace! ************************* OK ! Am priceput tot ce ati scris despre el si sexualitatea lui, dar ma tot intreb cum a reusit sa devina ALB si pe maini, si pe gat si la urechi??? Sa fie adevarat ca avea ...vitiligo???? Puteti sa-mi raspundeti!

    1
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod