casă

Bătrână executată silit, la 89 de ani: Vecina ei a cumpărat casa şi i-a dat-o înapoi

O femeie din Florida a pierdut casa în care a locuit mai multe decenii, din cauza datoriilor. O vecină i-a sărit în ajutor şi a scos-o din impas.

Mai e puţin până vin Sărbătorile, dar miracolele de Crăciun au început să se întâmple. Când o femeie din Florida a fost dată afară din locuinţa în care a trăit zeci de ani, vecinii n-au putut să stea cu mâinile în sân şi s-au mobilizat ca să o ajute.

Angie Tyma s-a mutat înapoi în casa ei din Hudson, Florida, săptămâna trecută, chiar în ziua în care împlinea 89 de ani, după ce timp de trei săptămâni a stat la un hotel. Ea a declarat pentru Today că s-a simţit îngrozitor când s-a trezit pe drumuri, dar acum e fericită să fie din nou acasă.

"M-am întors din iad. Am trăit în casa asta 35 de ani", a spus emoţionată.

Tyma a fost executată silit luna trecută, după ce a aflat că persoana careia îi vânduse casa cu mulţi ani înainte şi care acceptase să o ţină cu chirie, nu a mai plătit ipoteca, iar locuinţa urma să fie scoasă la licitaţie. Deşi a primit o notificare, Tyma, al cărei soţ a murit cu aproape 20 de ani în urmă, nu s-a gândit că va ajunge în stradă, crezând că persoana cu care avea o înţelegere va achita debitul.
"M-au dat afară, nu-mi venea să cred", a spus ea.

Când vecinii au văzut că lucrurile bătrânei sunt scoase în stradă, ei i-au sărit în sprijin. Dar Danielle Calder, care locuieşte la câteva case distanţă, a făcut diferenţa dintre ajutor şi miracol. Ea a luat legătura cu firma care a început executarea şi a cumpărat casa cu 176.500 de dolari. Acum este proprietara locuinţei şi a decis că Tyma să se întoarcă acasă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod