Weekend-ul acesta are loc PetExpo

PARADISUL ANIMALULUI DE COMPANIE Cel mai mare eveniment dedicat animalelor de companie din Romania revine in perioada 16 – 18 Mai cu o editie si mai dinamica.CEA MAI MARE AGLOMERARE DE PRODUSE/SERVICII Cele mai importante companii din Romania cu produse si servicii pentru prietenul tau vin la PetExpo pentru a intra in contact cu voi si pentru a va intelege mai bine nevoile. Bineinteles ca veti beneficia de cele mai bune preturi, dar si de multe gratuitati!
EVENIMENTE CARE ITI TAIE RESPIRATIA
…focuri de arma, urmariri, dansuri, sarituri spectaculoase, caini incredibil de inteligenti!

CONCURSURI PENTRU TINE SI PRIETENUL TAU
Vino cu animalutul tau la PetExpo si participa la jocurile si concursurile organizate in Arena PetExpo. Vei avea posibilitatea sa afli ce fel de echipa formezi tu cu prietenul tau devotat.

EXPOZITII DE ANIMALE
…caini, pisici, animale mici (iepuri, hamsteri, soareci, arici), porcusori de Guineea, pasari exotice (canari de culoare, postura sau cantec, indigene, cinteze exotice, perusi si papagali), acvarii cu pesti, reptile, insecte deosebite.

ACTIVITATI INTERACTIVE PENTRU COPII
Vino si cu animalutul si cu copiii la PetExpo.
Toti se vor bucura la maxim! Pentru copii, vei gasi multiple activitati, precum face painting, confectionare de baloane, jocuri si concursuri, mascote, clovni etc.

POZE PROFESIONISTE GRATUITE PENTRU TINE SI PRIETENUL TAU
La standul Pet Star gasesti un studio foto profesionist special pentru tine si animalutul tau. In calitate de vizitator al PetExpo, ai dreptul la o poza gratuita in acest studio. Calitatea este deosebita, iar toate pozele le vei gasi pe Facebook.

Daca iubesti animalele, ai un animalut in familie sau vrei sa ai unul, nu trebuie sa ratezi evenimentul anului dedicat animalutelor. Aici vei afla totul despre si pentru animale, gasesti cea mai variata gama de produse si servicii dedicate lor, preturi cu discount, consultanta dar si o multime de jocuri si concursuri la care te vei distra impreuna cu familia ta si cu animalutul tau.

Astfel, sunt prezenti la PetExpo producatori, importatori si distribuitori de hrana, produse de dresaj, imbracaminte, bijuterii, custi, lese, paturi, jucarii, produse de igiena, medicamente si altele, precum si numerosi crescatori care aduc la targ animale de toate tipurile, rasele si marimile pe care le poti admira sau chiar lua acasa.
De asemenea, o importanta sectiune este dedicata companiilor care ofera servicii in domeniu: cabinete veterinare, scoli de dresaj, pensiuni pentru animalele de companie sau servicii funerare.

Vino cu animalutul tau la PetExpo si bucurati-va amandoi de show-ul din Arena PetExpo. Demonstratii de dresaj care te vor lasa cu gura cascata, prezentari de rase de caini si pisici, prezentari de moda superbe si multe joculete si concursuri organizate pentru distractia intregii familii. Daca iti iei si prietenul necuvantator cu tine, primiti o poza gratuita in studio foto profesionist ceea ce inseamna ca pleci si cu o amintire speciala, realizata de maestri in fotografia animalelor de companie.

Asa ca vino la PetExpo cu copiii, cu prietenii necuvantatori si bucurati-va cu totii de evenimentul anului  dedicat animalelor.
Distreaza-te vizitand expozantii care au pregatit o multime de surprize placute, reduceri, concursuri si diverse activitati distractive pentru tine, pentru animalute dar si pentru copii. Nu pierde demonstratiile din arena, prezentarile de rase, si pleaca acasa cu premii, participand la toate concursurile pregatite pentru a te simti bine impreuna cu animalutul tau.

Distreaza-te, joaca-te, socializeaza, cunoaste cat mai multe lucruri despre si pentru animalutul tau, la singurul targ dedicat animalelor de companie, in perioada 16 – 18 Mai la ROMEXPO, Pavilion C6.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod