Vlad Corbeanu, intre umorul modern din iCcomedy si cel clasic din O Noapte Furtunoasa

La 28 de ani, Vlad Corbeanu se plimba nonsalant pe plaja umorului, intre sketch-urile televizate de la iComedy, de pe Antena 1, si comedia clasica "O noapte furtunoasa", spectacol care se joaca la Grand Cinema & More Baneasa.

Cel de-al doilea sezon al show-ului iComedy a inceput ieri, 17 februarie 2014, cu un format nou care pune in ring umorul actual, "cules" din doua domenii: umorul din televiziune versus umorul inspirat din resursele internetului. Batalia va fi cu siguranta incinsa in fiecare editie, avand in vedere ca peisajul monden actual ofera pe banda rulanta situatii ilare si personaje la limita ridicolului, care merita exploatate nu doar pentru amuzamentul publicului, ci si pentru valoarea lor moralizatoare.

"iComedy este un proiect interesant, nou, chiar daca e sezonul doi, cu un alt fel de umor decat exista de obicei in televiziune", spune Vlad Corbeanu.

"Umorul de aici incearca sa se apropie destul de mult de cel din teatru. Chiar daca sunt sketch-uri, se fac constructii de personaje, se cauta tipologii de tot felul, defecte si ticuri, exact ca la teatru. Avantajul e ca, intr-un sketch, poti fi in acelasi timp si Chiriac, si Jupan Dumitrache!", declara actorul.

De pe platourile de televiziune si sketch-urile savuroase ancorate in realitatea romaneasca actuala, Vlad Corbeanu se intoarce in timp pentru a da viata pe scena de teatru unui personaj la fel de savuros: Chiriac, sergentul in garda si omul de incredere al lui Jupan Dumitrache din celebra comedie a lui I.L.

Caragiale, "O noapte furtunoasa".


 
Spectacolul „ O noapte furtunoasa „ face parte din stagiunea 2014 de la Grand Cinema & More Baneasa si este pus in scena de Studio Amena. Urmatoarea reprezentatie a piesei lui I.L. Caragiale va fi pe 6 martie, biletele fiind disponibile si online pe: www.grandcinemadigiplex.ro/ro/spectacole/cultura/item/658

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod