Vineri incepe The Woman

Clujul devine capitala liderului feminin vineri, 6 martie 2015. 16 speakeri, femei de cariera care au atins succesul in diferite domenii de activitate, printre care si unele specific barbatesti, vor vorbi despre parcursul lor, dar si despre ce inseamna sa fii lider femeie.
Amalia Enache, om de televiziune, Patrizia Paglieri, singura prezenta feminina din juriul emisiunii Masterchef de la ProTV si Carmen Goldenberg, general manager al Elgo Care, companie care aduce in exclusivitate pe piata romaneasca brandurile Yon-Ka Paris si Iyashi Dome, vor vorbi la The Woman despre “Pasiune in munca”.

“Leadership feminin” este tema pe care o vor aborda Doina Costache, Head of Branding la Google Romania, Cornelia Nicolae, care conduce in prezent operatiunile locale ale Stefanel in Romania și Monica Soare, Managing Partner Artwin.

Despre “Femei in business: atuuri si dezavantaje” vor discuta Cristina Chiriac, presedintele Asociatiei Nationale a Antreprenorilor, Ambasador al Antreprenoriatul Feminin, si Ioana Filipescu, Managing Director pentru Visa Financial Advisors, specialist in investment banking.

Cele 300 de participante la The Woman, conferinta de leadership feminin, vor putea sa fie prezente si la lansarea cartii „Tango cu viața” a Amaliei Sterescu, primul ambasador The Woman si pot obtine un autograf de la cea care a pus bazele primei scoli de public speaking din Romania.

The Woman 2015 va avea si un moment dulce.
Este vorba despre o degustare din cea mai fina ciocolata belgiana preparata manual, in cadrul careia veti putea experimenta gusturi delicate si veti putea invata cum sa diferentiati ciocolata de calitate, dar si sa aflati beneficiile ei.

Din programul evenimentului, organizatorii au mai anuntat si defilare de moda,  lansare de carte, degustare de ciocolata, seara de networking si multe alte surprize.

Conferinta The Woman va avea loc in 6 martie in Cluj-Napoca la Grand Hotel Italia. Evenimentul face parte din portofoliul Libero Events.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod