Vedetele si-au dat intalnire la Balul Caritabil de la Brasov

Cea de-a patra editie a Balului de caritate “TALENTE DE AZI PENTRU BRASOVUL DE MAINE”, organizata la Brasov pentru promovarea tinerilor talentati, a adunat cele mai cunoscute vedete din show-biz-ul romanesc.
Ilie Nastase si Simona Halep au pierdut meciul cu Dana Savuica. Frumoasa vedeta a iesit castigatoare in cadrul licitatiei organizata la Balul Caritabil de la Brasov. Setul sau de bijuterii a fost cel mai apreciat de invitati fiind castigat cu 2500 lei. Tricoul si mingile Simonei Halep au fost achizitionate contra sumei de 2000 lei, mingile oferite de Ilie Nastase pentru a sprijini tinerii talentati au fost castigate dupa o apriga lupta pentru 1000 lei. Timp de cateva zile bune, Gabi Balint a colindat magazinele de sport pentru a gasi  un tricou in culorile asemanatoare celui in care a castigat Cupa Campionilor cu Steaua in 1986 la Sevilla contra Barcelonei.
Efortul marelui campion nu a fost in zadar pentru ca s-au strans 1600 lei. Eduard Irimia a reusit ca pe manusile de box semnate de cei mai buni sportivi Superkombat sa stranga pentru copiii talentati 1400 lei.

Fotbalistul Adrian Mutu a oferit spre licitatie chiar tricoul in care a marcat primele goluri de la venirea la Petrolul, în amicalul cu Şeriff Tiraspol, 1500 lei s-au strans de pe urma lui pentru a sustine si alti tineri sportivi talentati.  Adela Diaconu si Luis Lazarus au prezentat balul de caritate si au reusit cu ajutorul invitatiilor sa stranga banii necesari pentru cumpararea obiectelor dorite de catre tinerii talentati pentru a isi urma talentul.
Miss Princess of the Universe, Irina Nedelcu a fost modelul vedeta ce a prezentat obiectele donate de catre vedete.

Un succes deosebit a avut si recitalul Dorinei Vasilashko. Invitatii au vibrat in acordurile chansonettelor frantuzesti, al romantelor si al folclorului traditional, fiind cuceriti de artista ce are sanse reale sa castige noul sezon Xfactor. Ambasadorul Romaniei prin sunet a fost invitatul special al Balului de Caritate „Talente de Azi pentru Brasovul de Mâine”. Ciprian Vaida si Adela Diaconu au reusit prins show-ul de coafura si moda ce le poarta semnatura sa incante asistenta prin coafurile deosebite si rochiile ce s-au remarcat prin simplitate si rafinament.
Loulou a fost o aparitie fascinanta reusind sa incinga atmosfera cu recitalul sau, admirata fiind pentru frumusetea sa, dar si pentru voce.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod