Vedetele anului 2015 la Sala Radio: de la Elena Moşuc la Richard Galliano

- După epuizarea abonamentelor, s-au pus în vânzare biletele individuale la Sala Radio –
Concertele şi recitalurile din stagiunea Sălii Radio sunt mult apreciate de publicul bucureştean! Au dovedit acest lucru nu numai evenimentele derulate cu sală plină şi locuri vândute în picioare, ci şi faptul că abonamentele puse în vânzare în luna decembrie pentru perioada ianuarie-martie a stagiunii de la Sala Radio s-au epuizat!

Mai există însă o şansă pentru iubitorii muzicii de calitate care doresc să participe la evenimentele speciale pregătite de Orchestrele şi Corurile Radio România pentru noul an: începând de marţi, 7 ianuarie 2015, biletele individuale pot fi achiziţionate pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, în Magazinele Germanos şi la Casa de Bilete a Sălii Radio.

Printre serile muzicale de care puteţi avea şansa să vă bucuraţi se numără : Norma (operă în concert) într-o distribuţie de excepţie, cu Elena Moşuc în rolul titular (30 ianuarie),  concertul marelui acordeonist francez Richard Galliano, alături de Big Band-ul Radio (8 martie), evenimentul în care violonistul Gabriel Croitoru va cânta celebrele „Anotimpuri” ale lui Vivaldi alături de Orchestra de Cameră Radio (28 ianuarie), seara în care violonistul Liviu Prunaru va interpreta unul dintre concertele lui Paganini, alături de Orchestra Naţională Radio (6 martie) sau Integrala sonatelor de Beethoven pentru pian şi vioară, partea a II-a, un prilej extraordinar de a-l asculta pe Valentin Gheorghiu la pian, alături de Gabriel Croitoru la vioară (4 februarie) etc.

Casa de bilete a Sălii radio este situată pe strada General Berthelot 60-64.
Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete la telefon: 021-303.14.28 sau 021-314.68.00.

Programul este :

-       de luni până vineri, între orele 9.00-18.00 ;

-       în zilele de concert/spectacol din timpul săptămânii : 09:00-20:00 ;

-       în zilele de concert/spectacol din weekend : 09:00-12:00 şi 15:00-20:00 (casa este închisă sâmbătă şi duminică în zilele fără concert).

Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio vă rugăm să consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod