Vast Solo In Pod la Historia de Valentine’s Day

La începuturi a mixat Funk, Electro Funk, Funky Breaks si a parcurs pana in prezent genuri cum ar fi: Nu-Disco, Italo, Disco Edits, Chicago House pana la Detroit techno, toate acestea atent introduse în seturile sale energice și pozitive.
VAST SOLO, numit la început VARIOUS ARTIST este Ovidiu din Iași cu studiile finalizate în artele vizuale la Cluj, acum stabilit în București. În capital a poposit prima data în anul 2004, unde de altfel a și descoperit pasiunea pentru muzică.

Este inspirat de mișcarea hype underground bucureșteană, iar la începuturi a mixat Funk, Electro Funk, Funky Breaks și a parcurs până în prezent genuri cum ar fi: Nu-Disco, Italo, Disco Edits, Chicago House până la Detroit techno, toate acestea atent introduse în seturile sale energice și pozitive.  A mai  mixat alături de nume importante ale industriei muzicale precum Ben Mono, Rex The Dog, Q-Burns Abstract Message, Dj Vadim, Dj Food, Jonas Rathsman (French Express), Diesler, Kraak & Smaak sau JFB etc.

Vineri, 14 ianuarie, de Valentine’s Day, Vast Solo va fi prezent În Pod la Historia pentru a intreține atmosfera “din inimă”, atât pentru cei îndrăgostiți, cât și pentru cei care urmează să iși găsească jumătatea.
Distracția începe la ora 22.00.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod