Vara aceasta, gama Cien Sun de la Lidl te va ajuta să obții un bronz perfect

Deschiderea sezonului estival se apropie cu pași repezi și te gândești deja la bronzul perfect? Atunci trebuie să știi că nu doar expunerea la soare este importantă, ci și protecția optimă a pielii. Din 22 aprilie, la Lidl vei putea găsi o nouă gamă de produse destinate protecției solare: Cien Sun.

Temperaturile sunt în creștere, iar vremea începe să ne îmbie către escapade estivale. Pentru un bronz frumos și o piele suplă, este necesară expunerea corectă la soare, folosind creme cu factor de protecție solară. Doar astfel vei putea evita îmbătrânirea prematură a pielii sau disconfortul arsurilor solare.

Lidl îți pune la dispoziție, din 22 aprilie, gama Cien Sun, care te va ajuta să îți îngrijești corect pielea în timpul sesiunilor de expunere la soare. Formulele moderne ale acestor produse permit o aplicare ușoară, conțin SPF adaptat fiecărui tip de piele și sunt special concepute pentru aplicarea înainte sau după plajă atât pentru tine, cât și pentru cei mici.

Astfel, ție nu-ți rămâne decât să te bucuri de soare și de relaxare.

Încearcă laptele pentru protecție solară (19,99 lei), cu SPF 30, care îți va feri pielea de efectul razelor UV, dar îi va oferi și un plus de îngrijire, datorită conținutului de Vitamina E.

Poți opta și pentru spray-ul transparent pentru protecție solară (22,99 lei), cu SPF 20, ce se absoarbe rapid în piele și nu lasă urme albe. Ambele sunt rezistente la apă, așa că nu va trebui să le reaplici de nenumărate ori.



După expunerea la soare este indicat să aplici și o loțiune de după plajă (9,99 lei), care îți va oferi o senzație de răcoare și îți va îngriji pielea datorită extractelor de aloe vera pe care le conține. De asemenea, testează și balsamul de după plajă (9,99 lei), ce calmează și împrospătează pielea, având un efect emolient intensiv.

Pentru copii, Lidl a pregătit un spray de protecție cu SPF 50 (29,99 lei), ce permite o aplicare ușoară și este special creat pentru pielea lor sensibilă.

Tot celor mici le este destinată și crema de protecție cu SPF 50 (16,99 lei), concepută pentru a le oferi gradul înalt de îngrijire de care aceștia au nevoie.

Dacă primele zile de plajă au trecut, încearcă loțiunea de protecție solară cu SPF 30 (24,99 lei). Fiind destinate copiilor, aceste produse nu conțin parfum și sunt rezistente la apă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod