Vans colaboreaza cu Beatles! Va lansa pantofi cu Yellow Submarine!

Brand-ul de incaltaminte si imbracaminte sport, Vans anunta o colaborare extraordinara cu legendara trupa The Beatles! Acesta se va concretiza prin lansarea in luna martie a unei colectii capsula ce contine patru modele de pantofi Vans Classics, imprimati cu imaginile si culorile luate direct de pe coperta albumului Yellow Submarine.
Avand la baza cantecul compus de John Lennon si Paul McCartney, filmul Yellow Submarine este o poveste fantastica despre dragoste, pace si speranta, o imbinare perfecta intre muzica de buna calitate si arta. In 1968, atunci cand a debutat, Yellow Submarine a fost considerat o adevarat opera de arta ce folosea pentru prima oara tehnici revolutionare de animatie.

Ghetele Vans Sk8-Hi au fost imprimate cu portretele celor patru membrii ai trupei, iar modelul Classic Slip-On reda o scena subacvatica care se desfasoara pe toata suprafata pantofului, daca acesta este privit de la stanga la dreapta.
Pantofii sport Era si Authentic prezinta o imagine cu intreaga trupa, respectiv print-ul “All You Need is Love”. Toate componentele pantofilor, de la sireturi la talpa poarta inscriptii sau imagini cu legendara trupa, inclusiv cutia care poate deveni o piesa de colectie.

Anul acesta se vor implini 50 de ani, de cand trupa Beatles a aparut pentru prima oara la The Ed Sullivan Show. Pentru a comemora acest moment, CBS, The Recording Academy si AEG Erlich Ventures va prezenta  pe 9 februarie show-ul “The Night That Changed America: A GRAMMY Salute To The Beatles”, in care artisti de top vor interpreta melodii ale legendarei trupe britanice.  Colectia capsula Vans va fi lansata la nivel global pe 14 martie si va fi disponibila in magazinul V Generation, din AFI Palace Cotroceni.

Cu o istorie de peste 40 de ani, Vans a devenit o forta globala in industria de action sport.
Brand-ul este preferatul skaterilor, snowboarderilor si practicantilor de BMX, din intreaga lume in privinta incaltamintei, imbracamintei, a accesoriilor, a echipamentelor de protectie, cat si a pieselor vestimentare casual. Este vorba despre acei oameni indrazneti si liberi, din orasele moderne, care reusesc sa sfarame lanturile conventiei, prin sfidarea normelor citadine, transformand orasul intr-un teren de joaca urias. Printre vedetele care poarta Vans la tinute relaxate de zi cu zi sau in activitatile de week-end se numara Jessica Beal, Brad Pitt, Bruno Mars, Taylor Momsen, Jesse Metcalfe, Lucy Liu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod