Vama, Iris și Riders On Jazz (The Doors Tribute), săptămâna aceasta la Hard Rock Cafe

Vama, Iris și Riders On Jazz (The Doors Tribute) cu Cantaloop și Adrian Nour sunt concertele prezentate de Bestmusic Live Concerts săptămâna aceasta în Hard Rock Cafe. Biletele pentru cele trei

Vama, Iris și Riders On Jazz (The Doors Tribute) cu Cantaloop și Adrian Nour sunt concertele prezentate de Bestmusic Live Concerts săptămâna aceasta în Hard Rock Cafe. Biletele pentru cele trei evenimente pot fi găsite online, exclusiv pe www.iabilet.ro, dar și la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertelor, la intrare.

iris vama cantaloop hard rock cafe

Vama - joi, 23 octombrie | cumpără bilete

Fondată în 2006, după destrămarea trupei Vama Veche, Vama a devenit în scurt timp una dintre cele mai iubite și apreciate trupe de pop-rock din România. Primul album, "Vama”, a apărut în 2008 și a fost lansat printr-un concert la Arenele Romane din București. Cu single-uri ca "E plin de fete” și "Bed For Love”, Tudor Chirilă și colegii săi s-au instalat din nou în topurile muzicale.

Cel de-al doilea album Vama, "2012”, a fost lansat pe 28 mai 2012, printr-un concert de anvergură la Sala Palatului din București.

Show-ul a fost deschis cu piesa "Epidemie de iubire”, care a devenit și subiectul unuia dintre videoclipurile trupei.

Un concert Vama este o experiență unică. Trupa și-a obișnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească. Astfel, efectul generat de muzică, poezie, dans și actorie este dublat de jocuri de lumini și imagini video care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirilă, trăiește, vibrează, iubește.

În 2013 trupa lovește puternic în playlisturile radiourilor și al televiziunilor muzicale, piesa "Perfect fără tine" ajungând numărul 1 în majoritatea topurilor de specialitate. Sfaristul anului a adus și primul DVD din cariera trupei, filmarea concertului de la Sala Palatului din 2012 alături de multe surprize.

Iris - vineri, 24 octombrie | cumpără bilete

Trupa Iris este una dintre cele mai îndrăgite trupe de rock din România, cu o activitate muzicală de peste 35 de ani și 19 materiale discografice lansate.

Vino la Hard Rock Cafe să asculți piese de legendă precum "Somn Bizar”, "Noaptea”, "Să nu crezi nimic”, "Ultimul mic dejun al lui Bon”,”Baby”,”Totul sau nimic” sau "De vei pleca”, totul în cadrul unui concert eveniment pentru fanii de toate vârstele!

IRIS înseamnă Rafael, un rocker experimentat și consacrat cu o voce incredibilă și veteranii Nelu Dumitrescu (tobe), Valter Popa (chitară), Doru Borobeica (bass), Relu Marin (keyboards).

Riders On Jazz (The Doors Tribute) - Cantaloop ft.

Adrian Nour - duminică, 26 octombrie | cumpără bilete

Legendara formație americană The Doors și-a luat numele după titlul cărții lui Aldous Huxley, Porțile percepției (The Doors of Perception), care era o referință la un citat de William Blake din faimoasa sa operă, Căsătoria raiului cu iadul: "Dacă porțile percepției ar fi limpezite, totul i-ar apărea omului așa cum este, infinit.” ("If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is, infinite.”) Grupul a fost unul dintre cele mai controversate, influente și deosebite formații rock, în mare parte datorită versurilor sălbatice și pline de poezie ale lui Morrison și a felului charismatic, dar imprevizibil, în care se manifestă pe scenă. După moartea lui Morrison în 1971, membrii rămași au continuat ca trio, formația destrămându-se în 1973.

Deși cariera propriu-zisă a formației a durat doar până în 1973, popularitatea lor a persistat, grupul vânzând peste 100 de milioane de discuri la nivel global.

The Doors este una dintre cele mai bine vândute formații ale tuturor timpurilor și prima formație americană care a avut opt albume consecutive certificate cu aur și platină.

Grupul, piesele și celebritatea lui Morrison continuă să fie considerate ca legate în mod inexorabil de contracultura manifestată în anii '60.

În 1993, formația The Doors a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Duminică, 12 Septemebrie, Hard Rock Cafe București vă invită să ascultați atât de cunoscutele lor hituri "Riders on the Storm", "Break on Through" sau "People Are Strange", în deja celebra interpretare Jazz a grupului CANTALOOP, în mod sigur una dintre cele mai interesante formații din noul val al Jazzului românesc!

ioana-turcu
ioana-turcu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod