V for Versatility - Obie live performance

Ziua doctor, iar seara muzician cu un talent aparte! Viața lui e departe de a fi un clișeu, iar el despre asta cântă. Obie își lansează prima sa piesă, „Cliché”, într-un spectacol fără precedent. Doctorul scanează cele mai cunoscute piese și le interpretează într-un stil unic cu influențe gospel, jazz și R&B. Alături de prietenii Bogdan Vlădău, Jazzy Jo & Silviu Pașca, Obie pregătește un show live de neuitat!Joi, 18 decembrie, ora 23:00. Ia-ți gașca și vino in Club Vault ca să poți spune că ai ascultat noua piesă a lui Obie before it was cool!
Impresionat de cazul micuțului David, doctorul Obie dorește ca lansarea noii sale piese să fie și un eveniment caritabil. Se vor strange donații pentru băiețelul de 3 ani care a fost diagnosticat cu limfo-histiocitoză hemofagocitară și care are nevoie de bănuți pentru tratament. Orice ajutor înseamnă enorm pentru David și familia sa!

Cine este Obie? Obinna Michael Chigbundu, născut în Nigeria, medic specializat pe Radiologie, cântăreț, producător și compozitor cu o personalitate aparte.
Are piese în colaborare cu Kamelia, Anastasia Sandu și mulți alții, iar muzica lui e inspirată de artiști precum Stevie Wonder, Boyz II Men, The Killers sau Nas.

Club VAULT. Calea Floreasca 111-113 (entrance from Putul lui Zamfir St.). Table bookings: 0723199977. Intrare libera. Facebook Even:  http://goo.gl/6qM0BM
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod