Underground luxury pentru degustătorii de emoții

Săptămâna trecută, în cadrul unui eveniment de nișă, a fost lansat cocktail-ul Elegantine, o băutură exclusivistă, prezentată în două variante: pentru El și Ea.

Pornind de la ideea  ca luxul înseamnă, înainte de toate, emoție în stare pură, cocktail-ul realizat de celebrul mixolog, Marjan Kukuneshoski, reprezintă o îmbinare de ingrediente și arome selecte puse la dispoziție de partenerul oficial, Pernod Ricard.   

Dacă versiunea pentru Ea mizează pe efervescență și are la bază Mumm Champagne, versiunea  pentru El conține Royal Salute Whisky și ne amintește de filmele hollywoodiene, în care trabucul completează perfect tabloul final.

„Cocktail-ul Elegantine conține, de fapt, caracteristicile persoanei care îl consumă. Se adreseaza, cu siguranță, persoanelor cu un gust rafinat, este o băutură tare, luxury, realizată prin îmbinarea unor ingrediente selecte. Consumatorul experimentat o va aprecia, cu siguranță, pornind de la caracteristicile vizuale până la cele gustative și olfactive”, afirmă Marjan Kukuneshoski.



Evenimentul de lansare a adus, în premieră, conceptul de underground luxury, reunind peste 100 de persoane din diplomație, top-management, dar și vedete într-un spațiu inedit, precum Laboratorul de Cocktailuri.

„Eglantina Becheru este copilul-minune al artei românești contemporane, iar evenimentul acesta și conceptul din spatele lui nu fac decât să reafirme ceea ce știm. Colaborarea dintre un artist mixolog care transformă în realitate ideea unui artist vizual nu poate decât să creeze un produs unic, precum cocktail-ul Elegantine” a mărturisit Mihai Chiratcu, în deschiderea evenimentului.   



Seara a fost cu atât mai specială grație prezentării de modă semnată Ana Maria Cornea, realizată de patru bloggerițe celebre, dar și a concertului susținut de Angelo Simonică.

Cocktail-ul Elegantine se găsește în exclusivitate în Laboratorul de Cocktailuri, iar din luna octombrie a acestui an va putea fi consumat în restaurantele hotelurilor și cafenelelor selectate.  


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod