Unde iesim in aprilie? 10 concerte de neratat

Luna aprilie se anunta foarte plina pentru melomani. Organizatorii de evenimente au facut ce-au facut si au reusit sa impace pe toata lumea: fie ca esti rocker, hip-hoper sau iubitor de jazz, avem

Luna aprilie se anunta foarte plina pentru melomani. Organizatorii de evenimente au facut ce-au facut si au reusit sa impace pe toata lumea: fie ca esti rocker, hip-hoper sau iubitor de jazz, avem pentru tine 10 evenimente de neratat in urmatoarea perioada.

concerte aprilie 2014

---

5 aprilie: Lansare Alexandrina - Flori de Spin la Sala Radio | cumpara bilete

Asteptat de fani timp de aproape 5 ani, noul material discografic semnat de Alexandrina - "Flori de Spin" - se lanseaza pe 5 aprilie, la Sala Radio. Alaturi de artista din Basarabia vor urca pe scena Petre Ionutescu, Gabriel Almasi, Alexei Turcan, Mihai Moldoveanu, Sergiu Catana si Muse Quartet. Partea vizuala a show-ului va fi asigurata de Cote.

Lansarea din Bucuresti va fi urmata de una la Sala Capitol din Timisoara, pe 13 aprilie.

Asculta pe Bestmusic.ro albumul Flori de Spin


---

10 aprilie: Hip Hop Kolektiv #1 cu Parazitii, Omu Gnom | cumpara bilete

Joi, 10 aprilie, la Colectiv, BestMusic lanseaza o noua serie de evenimente dedicate muzicii hip-hop. Sub egida HIP HOP KOLEKTIV, site-ul de muzica numarul unu din Romania isi doreste sa construiasca o platforma unde trupele tinere de hip-hop pot canta alaturi de nume consacrate si asa mesajul lor poate ajunge exact unde trebuie: catre potentialii (si viitorii) fani. La prima editie headlineri vor fi Parazitii, ce vor fi precedati de Omu Gnom & DJ Grewu, Dedey & Keri, dar si Urban Assault, MMC, O.N.&Clue si In Extremis, alesi in urma voturilor publicului.

---

10 aprilie: Concert Dhafer Youssef la Sala Radio | cumpara bilete

Pe 10 Aprilie 2014, Dhafer Youssef prezinta la Sala Radio al patrulea album, intitulat "Birds Requiem", cel mai recent material discografic al sau, la care a contribuit si celebrul trompetist norvegian Nils Petter Molvaer.

Pe scena vor fi prezenti:
Dhafer Youssef - Oud, Voce; Kristjan Randalu - Pian; Phil Donkin – Contrabas; Chander Sardjoe – Tobe.

-----

12 aprilie: Iyeoka la Hard Rock Cafe | cumpara bilete

In noiembrie anul trecut publicul din Bucuresti si din Cluj avea o revelatie, intalnind o artista in deplinatatea cuvantului, un star international in devenire. Cei care au fost la concertele sustinute de Iyeoka si de trupa sa s-au indragostit iremediabil de pofta si ardoarea cu care canta, au fost fascinati de energia transmisa si de talentul indiscutabil al cantaretei americane de origine nigeriana, insotita de o trupa pe masura. Artista nigeriana revine in aprilie in Romania pentru doua concerte, ce vor avea loc pe 12 si 13 aprilie, la Bucuresti – in Hard Rock Cafe - si la Constanta – in clubul Doors.

----

12 aprilie: God is An Astronaut la Fabrica

Primul eveniment confirmat sub noua  platforma Sabotage, dedicata muzicii alternative, ii va aduce la Bucuresti pe membrii trupei irlandeze God Is an Astronaut, cunoscuta drept una dintre cele mai bune trupe de rock instrumental din lume. Concertul va avea loc pe data de 12 aprilie, in clubul Fabrica din Bucuresti.God Is an Astronaut a fost infiintata de fratii Kinsella, Niels (bas) si Torsten (chitara), acum 12 ani, in prezent cei doi avandu-i alaturi pe Jamie Dean (clape/sintetizatoare), Lloyd Hanney (tobe) (Stephen Whelan in turnee) si Gazz Carr (chitara).

---

13 aprilie: Corul Madrigal  - Lumina Invierii la Ateneul Roman | cumpara bilete

Inaltatorul moment al Invierii Domnului va fi celebrat pe scena Ateneului Roman, de catre Corul National de Camera Madrigal, pe 13 aprilie 2014.

In anul 2014 Pastele este sarbatorit in acelasi timp, atat de credinciosii de rit catolic cat si de cei de rit ortodox, ceea ce prilejuieste bucuria unui program muzical in doua parti, cuprinzand integralitatea repertoriului crestin.

Partea I a concertului va fi un emotionant Requiem, cu spectaculoase secvente solistice, iar partea a doua va cuprinde lucrari cu un profund continut spiritual din repertoriul bizantin, clasic si contemporan romanesc. Concertul „Lumina Invierii” se va desfasura sub bagheta dirijorului Voicu Popescu si va insemna o noua materializare a valorilor care intruchipeaz de jumatate de veac performanta si spiritul inovator ce a mentinut MADRIGALUL in elita formatiilor artistice romanesti.

---

17 aprilie: Jazzanova la House of Parties | cumpara bilete

De mai bine de 15 ani, cei cinci artisti germani ce formeaza Jazzanova modeleaza sfera auditiva prin productii de nu-jazz si nu-disco,  prin remixuri, DJ seturi in cluburi, in aer liber, live performance-uri spectaculoase si prin intreaga activitate a casei lor de discuri Sonar Kollektiv. Universul muzical Jazzanova reprezinta una dintre cele mai reusite fuziuni ale elementelor muzicii de club de pana acum si a dominat scenele de jazz-dance si downtempo din ultimii ani. Grupul revine la Bucuresti pe 17 aprilie, la Casa Presei.

---

26 aprilie: Thomas Azier la Colectiv | cumpara bilete

Cel de-al treilea party din seria evenimentelor Deck Sounds il va avea in prim plan pe Thomas Azier, tanar exponent al noului val de artisti electro-pop ce cucereste clasamentele europene. Concertul va avea loc pe 26 aprilie, in clubColectiv, fiind prezentat de Beck’s.

Cu un sound patrunzator, extrem de intens, Thomas Azier a reusit sa faca o impresie puternica inca de la debut, artistul lansand in 2012 doua EP-uri, Hylas 001 si Hylas 002, ce l-au propulsat instantaneu pe lista new commer-ilor de netrecut cu vederea.

Ultimul EP, Hylas 003, planuit sa incheie trilogia debutului, s-a transformat intr-un album a carui lansare a fost planuita pentru prima parte a acestui an.

---

26 aprilie: Stelele Rockului Romanesc la Arenele Romane | cumpara bilete

26 aprilie 2014 este data pe care toti fanii rockului trebuie sa si-o treaca in agenda! TROOPER prezinta, la Arenele Romane, un eveniment fara precedent, ce va reuni pe aceeasi scena artisti simbol, care au scris in decursul timpului pagini de seama din istoria rockului romanesc si au oferit unor generatii intregi refrene nemuritoare! Printre invitati se numara: Cristi Minculescu & Nutu Olteanu, Paul Ciuci & Adrian Tinca, Ovidiu Ioncu "Kempes" Ovidiu Lipan "Tandarica", Dan Iliescu, Eugen Mihaescu & Gabi Nicolau "Gurita", Florian Stoica & Victor Solomon si Cristian Hrubaru.

---

29 aprilie: On Air Music Awards 2014 la Sala Polivalenta | cumpara bilete

Star Management premiaza unii dintre cei mai importanti oameni ai Industriei Muzicale romanesti in cadrul Galei ON AIR MUSIC AWARDS, un eveniment grandios ce va avea loc pe 15 aprilie 2013, in Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti. ”On Air Music Awards” reuneste artisti si oameni care fac posibila aparitia acestora in fata publicului, fiind primul eveniment de acest tip din Romania. Nume importante ale scenei muzicale romanesti au acceptat sa urce pe scena Galei On Air Music Awards.

Printre acestia: Nicu Alifantis, Holograf & Antonia, Morandi, Virgil Iantu, Robin And The Backstabbers si proaspat reunitii 3 Sud Est.


ioana-turcu
ioana-turcu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod