Un selfie te trimite direct la Festivalul Noului An în Thailanda

Concursul 1selfie2Thailand te pregătește pentru experiențe unice, alături de cinci bloggeri faimoși.
Cunoscuții bloggeri Alina Gherghe (http://imalinz.com/) și Cosmin Tudoran (http://www.cosmintudoran.ro/), în parteneriat cu Băneasa Shopping City, lansează o provocare doamnelor și domnișoarelor pasionate de călătorii: concursul 1selfie2Thailand, care oferă posibilitatea participării la Songkran, Festivalul Anului Nou în Thailanda, în perioada 9 – 21 aprilie.

Până pe 31 martie, doamnele și domnișoarele sunt invitate în Băneasa Shopping City pentru a realiza un selfie, cu tuk-tuk-ul din centrul comercial, selfie pe care apoi îl vor posta pe conturile personale de social media – Facebook și Instagram – cu hashtag-urile: #baneasashoppingcity, #ishopitravel și #insthailand.
Anunțarea câștigătoarei va avea loc pe data de 3 aprilie.

Aceasta va pleca în Thailanda alături de cinci bloggeri renumiți: Alina Gherghe, Cosmin Tudoran, Ana Morodan, Cristian Vasile și Cristian China Birta. Împreună vor vizita obiectivele turistice din Bangkok, un oraș care găzduiește 7 milioane de locuitori și care nu doarme niciodată. Itinerariul va cuprinde vizite la vechile temple ce datează din secolul al XVII-lea, vor experimenta bucătăria thai, vor face plimbări cu barca pe canale, precum și multe alte experiențe interesante, specifice continentului asiatic.
Vor vizita stațiunea regală Hua Hin, situată în cea mai nordică parte a țării, precum și Pattaya, una dintre cele mai faimoase stațiuni din sudul Thailandei. Pe parcursul celor 11 zile petrecute în Thailanda, experiența va fi completată de activitățile specifice desfășurate cu ocazia celebrării Songkranului, Anul Nou thailandez.

#1selfie2Thailand și #insthailand reprezintă un proiect inițiat de Alina Gherghe (http://imalinz.com/) și Cosmin Tudoran (http://www.cosmintudoran.ro/), susținut de Autoritatea Turismului din Thailanda (TAT) și Băneasa Shopping City.

Pentru detalii legate de concursul lunii martie, 1selfie2Thailand, vizitați website-urile celor cinci bloggeri menționați mai sus, precum si www.baneasashoppingcity.ro și pagina de Facebook - Facebook.com/BaneasaShoppingCity.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod