TV&FILM ACADEMY BY RUXANDRA ION ANIVERSEAZA UN AN DE EXISTENTA

TV & Film Academy by Ruxandra Ion, cea mai complexă școală de Actorie, Prezentator, Producție, Regie și Scenaristică existentă la ora actuală în România aniverseaza in luna februarie 1 an de existenta.
In anul 2014, TV &Film Academy by Ruxandra Ion a realizat impreuna cu cei peste 200 de  studenti 14 scurt metraje, dintre care o parte sunt difuzate pe Shorts TV, iar altele vor fi inscrise la festivalurile de profil.

Absolventii cursurilor de Actorie sustinute la TV & Film Academy by Ruxandra Ion de catre profesorii Carmen Tanase, Adela Popescu, Mihai Bratila, Mircea Gheorghiu si Silviu Mircescu au participat la castinguri pentru filme si spoturi publicitare, unii au obtinut roluri in reclame sau in proiecte de televiziune, iar altii au fost alesi sa joace in scurtmetrajele realizate in cadrul scolii.
Marian Ralea, profesor la grupa Abracadabra, impreuna cu elevii sai a filmat o sceneta pentru Revelionul TVR. Elevii de la cursul de Prezentator al carui profesor este Teo Trandafir asista si participa la desfasurarea emisiunii “Teo Show” de la Kanal D, iar trei dintre participantii cursului de Productie, Regie si Scenaristica sunt acum angajati in echipe de productie in televiziune.

“Sunt fericita si mandra ca intr-un an am reusit sa realizam atat de multe. Echipa de profesori este punctul forte al acestei institutii.
Am avut placerea sa predau elevilor de la Actorie, Productie, Regie si Scenaristica si am descoperit tineri talentati asa cum sigur sunt multi in tara acesta. Acesta este si motivul pentru care am incurajat cativa dintre membri LaLa Band sa deschida “Rise and Shine” o asociatie non profit care are ca scop strangerea de fonduri pentru sprijinirea tinerelor talente fara posibilitati materiale. Donatiile si sponsorizarile se pot face in contul : RO03INGB0000999904688382” , Ruxandra Ion .

TV &Film Academy by Ruxandra Ion participa in perioada 27 februarie-1 martie 2015 la prima editie a Targului de Studii pentru Copii – Radacinile Educatiei organizat de Eventiviti.  Evenimentul va avea loc la Palatul Copiilor Bucuresti, iar participantii pot beneficia de oferte speciale la cursurile TV & Film Academy by Ruxandra Ion.

Nascuta din pasiunea pentru televiziune si film, dar si din dorinta de a le transmite tinerilor care isi doresc sa acceada in domeniu, din experienta si profesionalismul dobandite in timp, TV & Film Academy by Ruxandra Ion este o scoala ale carei cursuri moderate de profesionisti se bazeaza pe practica si exercitiu.

Inscrierile sunt deschise si se pot face atat online, pe www.academytv.ro , cat si la sediul din   Str.
Caderea Bastiliei 41.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod