Trupa Blue revine in România pe 18 iulie. În deschidere: Brio Sonores, câștigătorii Românii au Talent

Grupul britanic Blue revine în România vineri, 18 iulie, la Sala Palatului pentru promovarea noului album, "Roulette", apărut după 10 ani de pauză discografică. Concertul va fi deschis de Brio

Grupul britanic Blue revine în România vineri, 18 iulie, la Sala Palatului pentru promovarea noului album, "Roulette", apărut după 10 ani de pauză discografică. Concertul va fi deschis de Brio Sonores, câstigatorii celui de-al patrulea sezon Românii Au Talent.

blue

Cu peste 15 milioane de exemplare vândute, 3 albume ce au dominat topurile din întreaga lume ("€œAll Rise”, "€œOneLove”, "€œGuilty"), și 10 discuri de platină în Marea Britanie, Blue este o trupă care se poate conta pe o experiență artistică solidă și o prietenie la fel de puternică în rândul celor patru membri.

Blue a atins culmile succesului mondial o dată cu lansarea hitului "Sorry Seems to Be the Hardest Word" cu Elton John, single ce a avut o ascensiune record, ajungând pe primele poziții în topurile din lumea întreagă.

În 2005, când fiecare decide să ia o pauză pentru alte proiecte personale - de la carieră în televiziune, albume solo, incursiune în lumea musical sau afaceri - legătura cu fanii trupei rămâne destul de puternică și este suficient un apel din partea lor și posibilitatea de a reprezenta Marea Britanie la €œEurovision Song Contest în anul 2011, pentru ca trupa să-și găsească energia și și entuziasmul din primii ani, dar cu maturitate și carismă de artiști adulți.

Din acest motiv, Blue s-a apucat intens să lucreze la cel de-al patrulea album de studio cu Red One - care a lucrat cu Lady Gaga, Pitbull, Jennifer Lopez - și Wayne Hector & Cutfather (Britney Spears, Pussycat Dolls, James Morrison, Nicki Minaj).

Ca rezultat, "Roulette", lansat de Universal in 2013, este un album ce conține 13 piese și 15 pentru ediția de lux și exprimă cel mai bine ceea sunt în prezent Blue.

Albumul "Roulette", care conține single-urile "€œHurt Lovers”, "€œWithout You”, "I Can”, "€œWe'€™ve Got Tonight”, și "€œParadise”, demonstrează că fostul boyband, născut la sfârșitul anilor 90, a păstrat intactă marca ce le-a adus succes în întreaga lume. Materialul a urcat până pe prima poziție în clasamentul britanic și a primit de două ori discul de platină.

Brio Sonores - în deschidere

Brio Sonores, câstigatorii finalei sezonului 4 al show-ului €œRomanii au talent, de la Pro TV, vor susține un recital în deschiderea trupei britanice.

Brio Sonores este o trupă din Chișinău, formată din 8 membri (Constantin Paladi, Mihai Gandraman, Valeriu Moruz, Timofti Veaceslav, Dumitru Mitu, Adrian Tampau, Alexei Digore, Ion Tucan) și s-a înființat în anul 2009, în cadrul Seminarului Teologic €œSfinții Trei Ierarhi.

Biletele la concertul Blue de la Sala Palatului au prețuri cuprinse între 135 și 380 de lei și se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua de distribuție fizică IaBilet.ro.

ioana-turcu
ioana-turcu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod