Trompa sus! Les Elephants Bizarres cântă în deschiderea concertului Iyeoka din Hard Rock Cafe

Cu un al doilea album proaspăt lansat, Les Elephants Bizarres vin să-și încânte 'elefanii si elefanele', așa cum iși alintă gașca de peste 30,000 de prieteni de pe Facebook, cu cele mai

Cu un al doilea album proaspăt lansat, Les Elephants Bizarres vin să-și încânte 'elefanii si elefanele', așa cum iși alintă gașca de peste 30,000 de prieteni de pe Facebook, cu cele mai catchy sunete din peisajul alternativ românesc sâmbătă, la Hard Rock Cafe, unde managementul celebrei Iyeoka i-a invitat să susțină un show în deschiderea artistei.

les elephants bizarres

Niciun show Les Elephants Bizarres nu seamănă cu altul, carismaticul solist Ștefan Matei si colegii săi făcând din fiecare live o adevărată sărbatoare muzicală, remarcată și de Iyeoka, "diversitatea stilistica si influentele multiculturale" fiind caracteristicile ce leagă sound-ul românilor și americancei ce va reveni weekend-ul acesta în România.

Așadar, publicul care și-a cumpărat bilet pentru concertul ce va avea loc sâmbătă, 12 aprilie, în Hard Rock Cafe, va primi două recitaluri de excepție: Les Elephants Bizarres și Iyeoka & The Rock by Funk Tribe.

Iyeoka va oferi publicului, în afara de hiturile care au facut-o cunoscută în intreaga lume – ”Simply Falling”, ”Say Yes”, ”Revolution” - și piese noi, creații proaspete care vor apărea probabil pe următorul album al artistei.

Biletele costă: cu loc la masa 80 de lei, fără loc 60 de lei (in presale, pe www.iabilet.ro), respectiv 90 de lei și 70 de lei in ziua evenimentului și la intrare.

"Zoologic", noul album Les Elephants Bizarres, este distribuit de Bestmusic Digital Distro și poate fi ascultat aici, iar albumul "Say Yes Evoled" - semnat Iyeoka - aici.

ioana-turcu
ioana-turcu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod